Светлана

Отзыв о работе с острова Родос.

Начну с плюсов – меня встретили в порту – я приплыла на пароме из Афин. С порта до апартов всего 5 минут ходьбы – меня встретил босс, накормил завтраком, показал апарты (они находятся над клубом) – жильё скромное, но достойное, есть интернет и в клубе, и в комнатах. Очень понравилась кухня на последнем этаже – оттуда открывается красивый вид на порт и на море – приятно каждый день было приходить домой и встречать рассвет на крыше с видом на море. На каждом этаже есть комнаты, кухня, стиральная машина, интернет – все бесплатно для девушек, что очень удобно.

У босса 3 клуба на острове – 2 клуба работают только в летний сезон – когда идёт хороший заработок на туристах – чаще всего это молодые красивые парни, которые приехали на отдых (многие приплывают на круизных лайнерах и останавливаются всего на 1-2 дня – поэтому идут тусить, и кто ездит в круизы – у тех всегда есть деньги – это в основном британцы, норвежцы и тп, в общем-то они приезжают даже осенью – сезон на Родосе длинный благодаря мягкому климату).

Кстати, сам босс тоже просто душка, всегда поможет, подскажет, угостит чем-нибудь. В одном из клубов босс девушка – она очень крутая, с ней всегда весело, и часто весь коллектив после работы идёт ещё выпить и отдохнуть 😉 коллектив тоже классный, большинство девушек европейки и они работают легально. Нашим девушкам тоже делают документы, чтобы не было проблем. А особенно сейчас это выгодно – крутая возможность остаться жить в Европе – причём в безумно красивом месте.

Сам по себе Родос – это просто картинка. Шикарные пляжи, тёплое Эгейское море, безумно вкусная греческая еда, и очень много интересных мест, например – древний город крепость Линдос, уникальное место – где Эгейское море встречается со Средиземном – там можно заниматься виндсёрфингом – благодаря местным ветрам. Я люблю не только работать, но и отдыхать и путешествовать, поэтому для меня важно, чтобы вокруг было красивые места, поэтому мне понравилось на Родосе и я обязательно вернусь туда снова. Это был замечательный контракт, который я смело рекомендую всем своим подругам – советую заранее занимать места, так как в летний сезон – там есть очередь и попасть на работу не так уж и просто. Но если у вас хорошая анкета, то смело пишите менеджерам Престиж – вас обязательно устроят в лучшие клубы острова Родос 💙🇬🇷

wa2 viber2 telegram2

Коментарите са изключени.

Въпроси и отговори

В клуба Teazers Rivonia в Южна Африка има свободно място за танцьорки на стрийптийз. Дори и да нямате опит, не се притеснявайте – те са готови да ви обучат и да ви кажат всичко, което трябва да знаете за работата в клуба. Мениджърите на клуба канят в екипа си момичета на възраст от 20 до 35 години, с ръст минимум 165 см, с добро владеене на английски език и атрактивен външен вид.

Ако се интересувате от тази възможност, не се колебайте да се свържете с ръководството на консултантската агенция, за да разберете адреса на Teazers Rivonia и допълнителна информация относно процеса на набиране на персонал и изискванията към кандидатите.

Клубът няма фиксирана ценова листа за танцьори на стриптийз. Нашите танцьори имат специална система за заплащане, която ги насърчава да танцуват повече и по-секси. Парите, спечелени от момичетата за техните танцови изпълнения и комисионната от продажбата на шампанско, са на самата танцьорка. Въпреки това, в края на седмицата всяко момиче трябва да плати комисионна от 2400 ZAR на клуба.

Също така е важно да се отбележи, че танцьорите имат възможност да получават съвети от нашите гости. Преди да вземат бакшиша, танцьорите дават 25% или 35% на клуба. Така приходите на всяка танцьорка пряко зависят от броя на танците, които изпълнява през вечерта. Повече информация можете да намерите, като прочетете рецензии на Teazers Rivonia, оставени от момичета, работещи там.

Дрескодът за танцьорите в клуба за възрастни Teazers Rivonia предполага ярък и смел стил. Момичетата трябва да се грижат за ярък грим и прическа, които добавят екстравагантност, сексуалност и увереност към образа. Задължителното облекло включва бельо на райе, рокли на райе и обувки на висок ток.

Teazers Rivonia Sandton Южна Африка също е домакин на тематично парти всяка сряда. По време на неоново парти неоновите елементи трябва да бъдат основният акцент в костюма на танцьора. Затова ви препоръчваме предварително да се консултирате с мениджъра за контакти на Teazers Rivonia и да разберете информация за предстоящи тематични партита и да подготвите подходящите костюми. Това ще ви помогне да привлечете вниманието на вашите гости със стилната ви визия, което означава, че те лесно ще се разделят с парите си.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds