SPĀNIJA, DISKO BĀRS LUCIFER

SPĀNIJA, DISKO BĀRS LUCIFER

Spānija nemainīgi ieņem vadošo vietu populārāko un populārāko tūrisma galamērķu reitingā pasaulē. Apburošs klimats, skaistas pludmales, siltas jūras, elpu aizraujošas vēsturiskas vietas, neaizmirstama virtuve un dinamiskas brīvdienas – tas viss kopā ar labi attīstītu izklaides biznesu ļauj pavadīt sapņu atvaļinājumu Spānijā. Ikviens, kurš kādreiz ir bijis Spānijā, vēlas šeit atgriezties vēl un vēl. Atraktīvajām meitenēm no Baltijas valstīm (Lietuvas, Latvijas, Igaunijas) un Moldovas tiek dota unikāla iespēja tuvāk iepazīt šo apbrīnojamo valsti, izklaidēties ballītēs labākajos naktsklubos un joprojām labi pelnot.

DARBA APSTĀKĻI DISKO BĀRĀ LUCIFER

Naktsklubā Lucifer Disco Bar ir nepieciešamas meitenes uz kluba saimnieces vakanci. Darbs klubā saskaņā ar līgumu ar aģentūras starpniecību (darba vīza). Pienākumos ietilpst aktīvs patēriņš un dejošana. Prasības kandidātiem:

  • vecumā no 18 līdz 30 gadiem;
  • šarms, sabiedriskums, pozitīva attieksme;
  • skaista figūra;
  • labs izskats.

Zināšanas Spāņu valoda ir laipni gaidīta. Minimālais līguma ilgums ar klubu ir 30 dienas. Bārs. strādā no 20:00 līdz 03:30. Klubā ir statisks pilons stabu dejotājiem. Saimnieču maiņas ir katru dienu. Patēriņš – alkoholisks vai bezalkoholisks (tas ir, ja vēlas, meitenei ir tiesības nelietot alkoholu, bet dzert tikai sulu vai ūdeni). Meitenēm tiek dota viena brīvdiena nedēļā (svētdienā).

Maksājumi

Disko bārs Lucifer nenodrošina fiksētas likmes māksliniekiem un saimniecēm. Meitenes strādā ar stieni 50/50, tas ir, saimnieces peļņa sastāv tikai no sasniegumiem. Dzērienu izmaksu likmes klubā ir šādas:

  • mazs stikls – 5 €;
  • vidēja glāze – 10€ (katra ceturtā glāze meitene saņem pilnu likmi 20€, viņa netiek dalīta ar bāru);
  • liels stikls – 15 €;
  • mazs šampanietis – 50€.

Meitenēm, kas dejo stieņa deju, tiek maksāta papildu izmaksas likme 10 € apmērā par katru deju. Kluba Lucifer Disco Bar nosaukums ir tieši saistīts ar dejošanu, tāpēc šī ir lieliska iespēja gūt papildus ienākumus. Salida tiek praktizēta diskobārā Lucifer vienojoties ar administrāciju (izbraukšana vai izbraukšana randiņā ar viesi). Par salīdu māksliniekiem un saimniecēm maksā 180€ likmi. Ja līgums ir sekmīgi noslēgts, administrācija var kompensēt saimniecēm aviobiļetes līdz pat apmērā. līdz 350 € (summa tiek sarunāta individuāli). Dienas alga. Jūs varat pieņemt dzeramnaudu no viesiem – lietošanas beigās pēc glāžu izdzeršanas.

LUCIFER DISKO BĀRA KLUBA IEROBEŽOJUMI UN AIZLIEGUMI

Visi biznesa jautājumi ir jāpārrunā ar bāra vadītāju. Aizliegts:

  • Izrādās, lai strādātu sporta apģērbā, apavos, džinsos;
  • konflikts ar viesiem un bāra darbiniekiem;
  • pamest klubu ar viesi.

Dzīvesvieta nosacījumi viesnīcā un transfērs

Lai nokļūtu vietā, vispirms jāpaņem lidmašīnas biļete uz Malagu. No turienes brauciet ar autobusu uz El Ejido. Brauciet ar taksometru no El Ejido autoostas un nokļūstiet dzīvoklī. Par ceļu meitenes maksā pašas. Izmitināšanai viesnīcā paredzēti moderni komfortabli apartamenti. Ir Wi-Fi. Dzīvokļi ir paredzēti, lai vienlaikus varētu izmitināt ne vairāk kā 5 meitenes. Viesnīcas numura cena ir 40 € nedēļā. Viesnīca atrodas 10 km attālumā no jūras, pastaigas attālumā līdz autobusa pieturai, tāpēc meitenes bieži apvienojas. darbs ar pludmales brīvdienām. Autobuss kursē katru stundu (apmēram 2 €). Līdz jūrai var nokļūt arī ar taksometru (apmēram 15 €). Ja jūsu ierašanās Spānijā līguma noslēgšanai paredzēta no vēla rudens līdz agra pavasarim, jūs līdzi jāņem siltas drēbes (arī pidžamas), jo valstī nav centrālās apkures.  

KO MEITENES SAKA PAR DARBU DISKO BĀRĀ LUCIFER?

Pēc meiteņu domām Lucifer bārā vienmēr valda aizdedzinoša jautra deju atmosfēra. Šī ir vieta, kur laiks paskrien nemanot. Kluba vadība ir draudzīga, vienmēr palīdzot saimniecei iekļauties darbā un tikt galā ar īslaicīgām grūtībām. Neskatoties uz to, ka nav noteiktas likmes, tas šeit ir viegli nopelnīt labu naudu jebkurā nedēļas dienā. Kā stāsta meitenes, aktīva pozitīva saimniece mierīgi pelna no 100€ maiņā un pat vairāk.

DRĒPU KODS LUCIFERA KLUBUĀ

Spānija ir košu krāsu, neaprakstāmu emociju un kaislīgu temperamentu valsts. Šeit viņi valkā daudz rotaslietu, viņi zina, kā apvienot nesaderīgus un radīt satriecošus attēlus. Ko saimniecei vajadzētu valkāt darbā, lai nepazustu krāsu un jautrības nemieros un piesaistītu viesu uzmanību? Abpusēji izdevīgi variants ir pieguļoša kokteiļkleita vai zema piegriezuma tops ar ekstrēmu mini. Kurpes ar papēžiem palīdzēs izveidot abpusēji izdevīgu akcentu un pievērsīs uzmanību kāju skaistumam. Lai papildinātu brīvdienu meitenes tēlu, nepieciešams skaists vakara grims, stilīgs manikīrs un moderns stils. Neaizmirstiet par smaržām.

wa2 viber2 telegram2
0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
1 Komentuoti
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Inscreva-se
1 mėnesį prieš

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/pt-BR/register-person?ref=V2H9AFPY

Klausimai ir atsakymai

Į savo sąrašą įtraukėme tokias profesijas kaip internetinės kameros modelis, šeimininkė, go-go šokėja, vokalistė, PJ naktiniame klube.

Atsižvelgiant į tai, kad techninės profesijos neduoda didelių pajamų, patariame įgyti kūrybinės krypties išsilavinimą. Teatro ir kino aktorė, dainininkė, drabužių dizainerė, dizainerė, vokalistė ar šokėja. Tai profesijos, kurios merginoms gali atverti plačias galimybes.

Dėl savo fizinių, protinių ir psichologinių savybių merginos turi didesnį polinkį į kai kurias profesijas nei vyrai. Patariame merginoms apsvarstyti tokias moteriškas profesijas kaip kūrybinės, humanitarinės ir biuro.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds

1
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x