Darbs klubā ārzemēs meitenēm no NVS

Darbs naktsklubā ārzemēs ir populārs galamērķis. Meitenes no NVS valstīm vienmēr ir vietējo vervētāju prioritāte. Izmantojot pareizo pieeju, jūs varat atrast vietu ar jums labvēlīgiem nosacījumiem un pienācīgu atalgojumu. Izdomāsim, ko sagaidīt no darba naktsklubā, pie kā var dabūt darbu, kā neiekrist to ēsmā, kuri ir ieinteresēti izmantot ārzemju darbiniekus. Darbs ārzemēs meitenēm_1 foto

Kāpēc strādāt naktsklubā ir izdevīgi?

Darbs ārzemēs naktsklubā atšķiras no līdzīgas vakances jūsu valstī, pirmkārt, ar algām. Piemēram, NVS valstīs var atrast ļoti dažādas vakances ar plašu finanšu gradāciju. Šāda shēma efektīvi darbojas lielajās pilsētās, jo vienmēr būs tādi, kas savu darbu nenovērtē par zemu. Un jā, ar 95% varbūtību jūs tiksiet pieņemts vietā, kur pieteicāties. Iemesls tam ir darbinieku mainība. Algas ārzemēs automātiski ir lielākas. Jūs vienmēr skaidri zināt, cik nopelnāt par vienu darba stundu. Protams, dzeramnaudai nav nekā kopīga ar likmi. Uzticot darba meklēšanu kvalificētiem speciālistiem, iegūsi iespēju nokļūt darbā ar pienācīgu atalgojumu, izdevīgu maiņas vietu un papildus motivējošiem bonusiem. Vēl viena priekšrocība, kas man bija atklājums (tās nodrošina atsevišķas iestādes):

  • Palīdzība ar mājokļa vai ēdināšanas atrašanu un apmaksu.
  • Personīgās atlaides.
  • Dejotājiem – apmācības un darbnīcas, liela tērpu kolekcija.
  • Papildu procents par lielu skaitu maiņu.

Dzimumu līdztiesība, kas šobrīd Eiropā un ASV ir vispopulārākā, ļauj meitenēm iekļūt pozīcijās, kas iepriekš bija prioritāras vīriešiem. Tagad darbs naktsklubā ir papildinājies ar šādām vakancēm meitenēm, piemēram, kā bārmenis vai ūdenspīpe.

Kas var strādāt naktsklubā?

Ir ļoti daudz vakanču un amatu. Mēģināsim detalizēti izskatīt katru virzienu.

Saimnieki

Vispirms noskaidrosim, kas ir saimniece ir , jo redzēju salīdzinājumu gan ar eskortu, gan prostitūtu, kas neatbilst realitātei. Saimnieces bieži sastopamas cienījamās un dārgās iestādēs. Par ko ir atbildīga naktskluba saimniece:

  • Satikšanās ar apmeklētājiem.
  • Palīdzība telpas, galda, ēdienkartes izvēlē.
  • Atbildes uz visiem jūsu jautājumiem.
  • Nepatīkamu vai konfliktsituāciju risināšana ar apkalpojošo personālu.

Saimnieces uzdevums ir pārliecināties, ka apmeklētājam 100% patīk pārējais un viņš vēlas atgriezties ( labi, atstājiet dāsnu dzeramnaudu). Pirmā viesus sveicina saimniece. Apmeklētājas noskaņojums ir atkarīgs no viņas spējas veidot komunikāciju. Saimnieci var saukt par viesa vai uzņēmuma personīgo palīgu. Jābūt gataviem, ka var palūgt izsaukt taksi, pajautāt šefpavāram, vai ēdienā ir kāds produkts, ieteikt desertu, atnest ūdeni, palīdzēt ātri noņemt traipu no drēbēm, pārliecināties, ka viesis nav traucēta (ja runa ir par VIP atpūtas telpām). Šī ir atbildīga pozīcija, no kuras ir atkarīgs katra viesa komforts un ērtības. Visbiežāk šis darbs prasa pieredzi, bet reizēm pietiek ar pievilcīgu izskatu. Taču būs jāatdod viss, jo nereti klientu lūgumi var būt visdīvainākie, bet steidzamākie. Bieži vien saimniecēm ir aizliegts pieņemt gardumus (kokteiļus, desertus), izņemot dzeramnaudu. Tāpēc, jo labāk paveiksi savu darbu, jo lielāka iespēja, ka tev paliks dāsna dzeramnauda vai arī iegūsi noderīgu iepazīšanos. Kas būs pluss, piesakoties šim darbam:

  • Pieredze līdzīgā amatā vai administratorā.
  • Pievilcīgs izskats un figūra.
  • Kopts izskats (veselīga āda, mati, zobi, manikīrs, glīts apģērbs, frizūra).
  • Spēja pareizi sazināties.
  • Svešvalodas zināšanas labā sarunvalodas līmenī.

Ja esi aktīva un dzīvespriecīga meitene, kura nebaidās no sarežģītiem uzdevumiem, prot atrast izeju no dažādām sarežģītām situācijām, vari pieteikties šai vakancei.

Darbs ārzemēs meitenēm_2 photos

Patēriņa meitene

A jauns virziens NVS valstīm, bet populārs ārzemēs. Patēriņš klubos ir izplatīta. Meitenes uzdevums ir gādāt, lai vīrietis viņai iestādē iztērētu pēc iespējas vairāk naudas. No katra kokteiļa vai kāruma meitene saņem noteiktu procentu. Ir pietiekami viegli sazināties. Jums nav jāpamet iestāde. Priekšrocības, kas gūtas ārzemju klubā:

  • Ja strādājat ar aģentūras starpniecību, tad būsiet vietā ar maksātspējīgu auditoriju.
  • Pievilcīga meitene naktsklubā vienā vakarā var nopelnīt vairāk nekā 500 USD.
  • Papildus saziņai klubā ir viegli izveidot iepazīšanos ar vīriešu dzimumu, piemēram, uz deju grīdas (un piesaistot uzmanību dejojot dažreiz ir vieglāk).
  • Par savu drošību nav jāuztraucas, jo visu vakaru jūs vēros vairāki apsargi un bārmenis.

Ja vēlaties strādāt līdz galam, lūdzu, ņemiet vērā, ka arī institūcijas izvirza vairākas prasības. Kādai jābūt meitenei, lai strādātu šajā nišā:

  • Vecums – no 13 līdz 30-35 gadiem.
  • Ar pievilcīgu izskatu un pievilcīgu figūru.
  • Bez košiem attēla elementiem, piemēram, attēlā nav vēlami lieli tetovējumi vai pīrsingi.
  • Ar valodas zināšanām brīvā sarunvalodas līmenī.
  • Ar spēju atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem, veidot komunikāciju.

Strādājot šajā virzienā, ir svarīgi neaizmirst, ka šī ir jūsu aizņemtība un pret uzdevumu ir jāattiecas atbildīgi. Drošības apsvērumu dēļ meitenei aizliegts izpaust savus personas datus. Pēc vakara beigām apsardze jūs aizvedīs uz viesnīcu, kurā apmetīsities. Pievērsiet uzmanību tam, ka narkotiku lietošana ir stingri aizliegta gan darba, gan atpūtas laikā. Tāpat atsevišķās iestādēs alkohols ir aizliegts vai noteikts limits – 1-2 glāzes. Ja vīrietis jūs cienā ar kokteili vai citu dzērienu, tad bārmenis īpaši jums sagatavo bezalkoholisko alternatīvu. Tādā veidā jūs nejutīsieties piedzēries un varēsiet veikt savu primāro uzdevumu.

Kāpēc NVS meitenes labi pelna ārzemju klubos?

Protams, nevar neteikt, ka Austrumeiropas pārstāvju izskats ir ļoti pievilcīgs. Turklāt mūsu sievietes prot par sevi parūpēties, tāpēc gandrīz vienmēr izskatās eleganti, izsmalcināti un dārgi. Vēl viens svarīgs faktors ir augsts intelekta līmenis, pateicoties kuram komunikācija ar vīriešiem ar augstu sociālo statusu tiek veidota bez grūtībām. Mana personīgā pieredze liecina, ka šāds darbs ir lielisks variants tiem, kam patīk aktīvi pavadīt laiku un kas plāno apvienot darbu un atpūtu. Tāpēc visvieglāk darbu atrast tūrisma sezonas vidū. Maksājums ietver likmi un noteiktu kārumu procentuālo daļu. Peļņa ir liela, jo viss ir atkarīgs no jums. Vēl viens punkts, ko es izcēlu sev, ir augsts inteliģences līmenis, pateicoties kuram komunikācija ar vīriešiem ar augstu sociālo statusu tiek veidota bez grūtībām. Mana personīgā pieredze liecina, ka šāds darbs ir lielisks variants tiem, kam patīk aktīvi pavadīt laiku un kas plāno apvienot darbu un atpūtu. Tāpēc visvieglāk darbu atrast tūrisma sezonas vidū. Maksājums ietver likmi un noteiktu kārumu procentuālo daļu. Peļņa ir liela, jo viss ir atkarīgs no jums. Vēl viens punkts, ko es izcēlu sev, ir spēja plānot sev grafiku. Pa dienu tu esi pilnīgi brīvs, tāpēc vari gulēt, sauļoties, atpūsties pie baseina, iepazīt pilsētu, risināt savus personīgos jautājumus. Arī maiņu grafiks ir personalizēts, lai būtu laiks atpūsties, jo strādāšana nakts maiņā var būt nogurdinoša. Vai šādu nodarbinātību var saukt par vieglu naudu? Diezgan, ja esi aktīva un dzīvespriecīga meitene, kas prot flirtēt un veidot komunikāciju ar vīriešiem. Starp citu, pateicoties šim darbam, es atbrīvojos no kompleksiem par savu izskatu. Komplimenti un vīriešu uzmanība dara savu.

Striptīza dejotājs

Darbs striptīza klubā bieži vien ir saistīts ar daudzām stereotipi, kas raksturīgi iestādēm NVS valstīs. Vai esat kādreiz aizdomājušies, kāpēc šis virziens joprojām ir tik populārs, un dažas meitenes jau gadiem dejo ārzemju klubos? Pirmkārt, tāpēc, ka tas nes labus ienākumus. Daudzi kļūdaini salīdzina darbu striptīzdejotājas klubā ar prostitūciju. Prestižas iestādes ārvalstīs augstu vērtē savu reputāciju un stingri kontrolē šo brīdi. darba devēji. Piemēram, Prestige Model Agency sadarbojas tikai ar pazīstamām iestāžu un naktsklubu ķēdēm, kas ir gatavas garantēt savu darbinieku drošību un augstus ienākumus. Tātad, dejot striptīzu prestižā klubā nozīmē būdams pilntiesīgs darbinieks. Papildus vakara izrādēm tiek nodrošināti mēģinājumi. Varēsiet piekļūt tērpu datubāzei. Jūs varat izdomāt skaitļus gan paši, gan kopā ar citām meitenēm, horeogrāfs. Dejotājiem ir gan fiksēta likme, gan viesu padomi. Privātās dejas tiek apmaksātas atsevišķi pēc pilnīgi atšķirīgas likmes. Kopā ar dzeramnaudu jūs varat iegūt labu summu vienā vakarā, jo apmeklētāji sākotnēji ir gatavi tērēt naudu. Starp citu, radoša pieeja biznesam tiek novērtēts ārzemēs. Tāpēc šī ir iespēja atklāt visu savu potenciālu, parastu priekšnesumu pārvērst pilnvērtīgā šova programmā.

Mazāk populāras vakances darbam naktsklubā

Sarakstā norādītās vakances neaprobežojas tikai ar visu. Protams, darbs naktsklubā meitenēm no Kijevas, Maskavas, Kišiņevas, Odesas un Minskas paredz vairākas klasiskas pozīcijas:

  • Administrators.
  • viesmīlis.
  • Bārmenis.
  • PJ.
  • Virtuves palīgs

Ir pavisam citi pienākumi, bet prasības augstākas. Administratora amatā būs nepieciešamas labas valodas zināšanas, pieredze, spēja ātri atrisināt konfliktsituācijas. Arī viesmīļa vakancei cienījamā iestādē ir nepieciešama pieredze. Bārmenis (profesionālās prasmes un atalgojums būs papildu bonuss) var nopelnīt labu summu, un labs izskats un klausīšanās/runāšanas prasmes var nopelnīt labus padomus. Būt par palīgu virtuvē ir grūts amats, jo būs ne tikai jāgatavo preparāti, bet arī jāmazgā trauki, jāsakopj, jo klubos visbiežāk ir pieprasīti tikai dzērieni, tāpēc asistents vienlaikus veic daudzus pienākumus. PJ dejotāji uzstājas neatkarīgi vai pāros, vai šova programmas ietvaros. Interesants darbs tiem, kam ir deju pieredze. Tajā pašā laikā nav jābūt profesionālim, pietiekami labi jākustas un ātri jāmācās, jo bieži gatavošanās šova programmai tiek veikta tieši pirms maiņas vai dīdžeju mēģinājumu laikā. Darbs ārzemēs meitenēm_3 foto

Darbs = prieks — vai tas ir?

Darbs naktsklubos lido diezgan ātri, un dažiem pat ir konkurence. Tas viss tāpēc, ka šāda nodarbinātība ir piemērota tiem, kam patīk izklaidēties un kuri meklē labāko variantu starp atpūtu un peļņu. Es negribu jūs mudināt būvēt “gaisa pilis” un teikt, ka viss ir viegli, jo jums ir jāpielāgojas. Tas parasti ilgst ne vairāk kā nedēļu.

  • Ja tev ir aktīva dzīves pozīcija, esi pieradis pie ritma un pastāvīgas komunikācijas ar cilvēkiem, tad droši izvēlies šādu nodarbošanos.

Var ne tikai labi nopelnīt, bet arī redzēt pasauli un nodibināt noderīgus kontaktus. Citas priekšrocības sadarbībai ar klubiem: iespēja saņemt personīgas atlaides, apmeklēt košas un neaizmirstamas ballītes, apmeklēt dīdžeju un mākslinieku uzstāšanos. Neaizmirstiet, ka tā ir Vislabāk ir sadarboties ar aģentūru, kas var garantēt augsti apmaksāta darba meklēšanu un drošas nodarbinātības garantiju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka darba laikā jums nevajadzētu atņemt pasi un citus dokumentus. Ir svarīgi, lai jums vienmēr būtu saikne ar vadītāju, kurš var atrisināt visus jūsu jautājumus. Šī darba iespēja ir lieliska alternatīva ne tikai kā sezonas darbs, bet gan kā pastāvīgu vietu, ja plānojat studēt citā valstī vai uz laiku pārcelties. Ienākumi ļauj viegli pielāgoties jaunai vietai un apmesties uz dzīvi.

wa2 viber2 telegram2
0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Klausimai ir atsakymai

Į savo sąrašą įtraukėme tokias profesijas kaip internetinės kameros modelis, šeimininkė, go-go šokėja, vokalistė, PJ naktiniame klube.

Atsižvelgiant į tai, kad techninės profesijos neduoda didelių pajamų, patariame įgyti kūrybinės krypties išsilavinimą. Teatro ir kino aktorė, dainininkė, drabužių dizainerė, dizainerė, vokalistė ar šokėja. Tai profesijos, kurios merginoms gali atverti plačias galimybes.

Dėl savo fizinių, protinių ir psichologinių savybių merginos turi didesnį polinkį į kai kurias profesijas nei vyrai. Patariame merginoms apsvarstyti tokias moteriškas profesijas kaip kūrybinės, humanitarinės ir biuro.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x