ISPANIJA, DISCO BAR LUCIFER

ISPANIJA, LUCIFER DISCO BAR

Ispanija visada užima pirmaujančią vietą populiariausių ir populiariausių turistinių vietų pasaulyje reitinguose. Puikus klimatas, gražūs paplūdimiai, šiltos jūros, kvapą gniaužiančios istorinės vietos, nepamirštama virtuvė ir energingos atostogos – visa tai kartu su gerai išvystytu pramogų verslu leidžia praleisti svajonių atostogas Ispanijoje. Kiekvienas, kada nors buvęs Ispanijoje, nori čia sugrįžti vėl ir vėl. Patrauklioms merginoms iš Baltijos šalių (Lietuvos, Latvijos, Estijos) ir Moldovos suteikiama unikali galimybė iš arčiau pažinti šią nuostabią šalį, smagiai praleisti laiką vakarėliuose geriausiuose naktiniuose klubuose ir dar gerai uždirbant.

DARBO SĄLYGOS LUCIFER Diskotekų bare

Naktiniam klubui Lucifer Disco Bar reikalingos merginos į laisvą klubo šeimininkės vietą. Įdarbinimas klube pagal sutartį per agentūrą (darbo viza). Į pareigas įeina aktyvus vartojimas ir šokiai. Reikalavimai kandidatams:

  • nuo 18 iki 30 metų;
  • žavesys, komunikabilumas, teigiamas požiūris;
  • graži figūra;
  • gerai atrodo.

Žinios Ispanų kalba yra laukiama. Minimali sutarties su klubu trukmė yra 30 dienų. Baras dirba nuo 20:00 iki 03:30 val. Klube yra statinis pilonas šokėjams su stulpu. Šeimininkės pamainos yra kasdien. Vartojimas – alkoholinis arba nealkoholinis (tai yra, jei pageidaujama, mergina turi teisę negerti alkoholio, o gerti tik sultis arba vandenį). Merginoms suteikiama viena laisva diena per savaitę (sekmadienį).

Mokėjimai

Diskotekų baras „Lucifer“ neteikia fiksuotų tarifų menininkams ir šeimininkėms. Merginos su baru dirba 50/50, tai yra, šeimininkių uždarbis susideda tik iš užbaigimų. Gėrimų išmokėjimo įkainiai klube yra tokie:

  • mažas stiklas – 5 €;
  • vidutinis stiklas – 10€ (kas ketvirtą stiklinę mergina gauna pilną 20€ tarifą, su baru ji nesidalina);
  • didelis stiklas – 15 €;
  • mažas šampanas – 50 €.

Merginoms, šokančioms šokį su stulpu, mokama papildoma 10 € išmoka už kiekvieną šokį su stulpu. Klubo „Lucifer Disco Bar“ pavadinimas tiesiogiai susijęs su šokiais, todėl tai puiki galimybė gauti papildomų pajamų. Salida praktikuojama disko bare Lucifer susitarus su administracija (išvykimas arba išvykimas į pasimatymą su svečiu). Už salidą menininkams ir šeimininkėms mokamas 180 € tarifas. Jei sutartis bus sėkmingai sudaryta, administracija gali kompensuoti šeimininkėms lėktuvo bilietus iki iki 350 € (suma derinama individualiai). Dienos darbo užmokestis. Galite priimti arbatpinigius iš svečių – gėrimo pabaigoje išgėrus stiklines.

LUCIFER DISCO BAR CLUB APRIBOJIMAI IR Draudimai

Visus verslo klausimus reikia aptarti su baro vadovu. Draudžiama:

  • Pasirodykite dirbti su sportine apranga, batais, džinsais;
  • konfliktas su svečiais ir baro darbuotojais;
  • išeiti iš klubo su svečiu.

Rezidencija sąlygos viešbutyje ir pervežimas

Norint patekti į vietą, pirmiausia reikia pasiimti lėktuvo bilietą į Malagą. Iš ten važiuokite autobusu į El Ejido. Paimkite taksi iš El Ejido autobusų stoties ir nuvykite į butą. Merginos už kelią susimoka pačios. Viešbutyje nakvynei suteikiami šiuolaikiški patogūs apartamentai. Yra Wi-Fi. Butai suprojektuoti taip, kad vienu metu galėtų gyventi ne daugiau kaip 5 merginos. Viešbučio kambario kaina – 40 € savaitei. Viešbutis yra 10 km nuo jūros, pėsčiomis nueisite iki autobusų stotelės, todėl merginos dažnai derina darbas su paplūdimio atostogomis. Autobusas kursuoja kas valandą (kaina apie 2€). Taip pat prie jūros galite nuvažiuoti taksi (apie 15 €). Jei jūsų atvykimas į Ispaniją pagal sutartį numatytas nuo vėlyvo rudens iki ankstyvo pavasario, reikėtų pasiimti šiltų drabužių (įskaitant pižamą), nes šalyje nėra centrinio šildymo.  

KĄ MERGAITĖS SAKO APIE DARBĄ DISKO BARE LUCIFER?

Pasak merginų „Lucifer“ bare visada tvyro uždeganti linksma šokių atmosfera. Tai vieta, kur laikas bėga nepastebimai. Klubo vadovybė draugiška, visada padeda šeimininkei įsijungti į darbą ir susidoroti su laikinais sunkumais. Nepaisant to, kad fiksuoto tarifo nėra, čia lengva užsidirbti gerų pinigų bet kurią savaitės dieną. Anot merginų, aktyvi pozityvi šeimininkė ramiai uždirba nuo 100€ už pamainą ir net daugiau.

APRŪNĖS KODAS LUCIFERIO KLUBE

Ispanija – ryškių spalvų, neapsakomų emocijų ir aistringo temperamento šalis. Čia jie nešioja daugybę papuošalų, moka derinti nederančius ir sukurti stulbinančius įvaizdžius. Ką šeimininkė turėtų vilkėti darbe, kad nepasiklystų spalvų ir linksmybių šurmulyje ir atkreiptų svečių dėmesį? Laimėta abiem variantas yra aptempta kokteilinė suknelė arba žemo kirpimo viršutinė dalis su ekstremalia mini. Batai su kulnais padės padaryti visiems naudingą akcentą ir atkreipti dėmesį į kojų grožį. Norėdami papildyti atostogų merginos įvaizdį, jums reikia gražaus vakarinio makiažo, stilingo manikiūro ir madingo stiliaus. Nepamirškite kvepalų.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Inscreva-se
2 months ago

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/pt-BR/register-person?ref=V2H9AFPY

Jautājumi un atbildes

Dienvidāfrikas klubā Teazers Rivonia ir vakance striptīza dejotājiem. Pat ja jums nav pieredzes, neuztraucieties - viņi ir gatavi jūs apmācīt un pastāstīt visu, kas jums jāzina par darbu klubā. Kluba vadītāji aicina pievienoties savam kolektīvam meitenes vecumā no 20 līdz 35 gadiem, vismaz 165 cm garas, ar labām angļu valodas zināšanām un pievilcīgu izskatu.

Ja jūs interesē šī iespēja, nevilcinieties sazināties ar konsultāciju aģentūras vadību, lai uzzinātu Teazers Rivonia adresi un sīkāku informāciju par personāla atlases procesu un prasībām kandidātiem.

Striptīza dejotājiem klubā nav fiksēta cenrāža. Mūsu dejotājiem ir īpaša samaksas sistēma, lai mudinātu viņus dejot vairāk un seksīgāk. Meiteņu nopelnītā nauda par deju priekšnesumiem un komisija no šampanieša pārdošanas pieder pašai dejotājai. Tomēr nedēļas beigās katrai meitenei ir jāmaksā klubam komisijas maksa 2400 ZAR.

Svarīgi arī atzīmēt, ka dejotājiem ir iespēja saņemt padomus no mūsu viesiem. Pirms dzeramnaudas paņemšanas dejotāji klubam atdod 25% vai 35%. Tādējādi katras dejotājas ienākumi ir tieši atkarīgi no deju skaita, ko viņa izpilda vakara laikā. Vairāk informācijas var iegūt, izlasot Teazers Rivonia recenzijas, kuras atstājušas tur strādājošās meitenes.

Pieaugušo kluba Teazers Rivonia dejotāju apģērba kods nozīmē spilgtu un drosmīgu stilu. Meitenēm jārūpējas par spilgtu grimu un frizūru, kas attēlam piešķir ekstravaganci, seksualitāti un pārliecību. Obligātajā apģērbā ietilpst sloksnes apakšveļa, sloksnes kleitas un augstpapēžu kurpes.

Teazers Rivonia Sandton South Africa arī rīko tematisku ballīti katru trešdienu. Neona ballītes laikā neona elementiem jābūt dejotāja tērpa galvenajam akcentam. Tāpēc iesakām iepriekš pārbaudīt Teazers Rivonia kontaktus ar vadītāju un noskaidrot informāciju par gaidāmajām tematiskajām ballītēm un sagatavot atbilstošus tērpus. Tas palīdzēs piesaistīt viesu uzmanību ar savu stilīgo izskatu, kas nozīmē, ka viņi viegli šķirsies no naudas.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x