Klubo modelio šeimininkė – visa tiesa apie darbą užsienyje

Jūsų draugų rate tikrai yra viena ar daugiau merginų, kurios, atrodo, nuolat atostogauja užsienyje, keliauja ir nedirba. Pirmoji daugumai kylanti mintis yra palyda. Tiesą sakant, yra daugybė kitų variantų, kaip derinti malonų darbą, laisvalaikį ir gerą uždarbį. Beje, aš apklausiau būtent tokią merginą. Nusprendžiau viską išsiaiškinti: iš kur ji gauna pajamų, leidžiančių be vargo gyventi Dubajuje, užsiimti smulkiu verslu ir tuo pačiu gyventi maloniai. " width="972" height="547" /> Šiek tiek apie mano straipsnio heroję Su Katya susipažinau JAE darbe . Aš buvau mergaitė iš vartojimo, o Katya buvo naktinio klubo šeimininkė. Draugaujame, kartais kartu dirbame jau trejus metus. Šiandien Katya, būdama 27 metų, be vargo nuomojasi patogų ir gražų butą su vaizdu į miestą ir plėtoja savo juvelyrikos verslą. Katya turi jaunuolį, su kuriuo jiedu kartu pusantrų metų. Kodėl nusprendėte išvykti dirbti į užsienį ir kaip į tai reagavo jūsų aplinka? Iš karto noriu pasakyti, kad esu iš normalios vidutinės šeimos, turiu aukštąjį išsilavinimą. Būdama 22 metų jau dirbau administratore privačioje klinikoje ir tuo pat metu išsiskyriau su buvusiu vaikinu. Buvo gana skaudu ir norėjau pakeisti situaciją, palikti gimtąjį miestą. Vienas iš mano draugų yra choreografas. Ji ne kartą turizmo sezonui skrido į užsienį. Darbus jai parinko agentūra. Ji man pasiūlė pabandyti, nes puikiai moku anglų kalbą. Sąžiningai, ilgai negalvojau, tiesiog norėjau išvykti iš miesto, kad niekas neprimintų išsiskyrimo. Aplinka yra ginčytinas klausimas. Tėvai mane suprato ne iš karto, užsiminė, kad būsiu palyda. Negalėjau jų įtikinti, bet kadangi buvau nepriklausomas, tiesiog nusprendžiau išeiti. Natūralu, kad po miestą pasklido įvairūs gandai, bet man tai nerūpėjo, aš jau buvau pasirinkęs.

Kas yra šeimininkės?

Tos, kurios kuris kada nors dirbo administratoriumi. Šeimininkė yra asmuo, kuris gali išspręsti bet kokią problemą . Pirmoji svečią pasitinka šeimininkė. Tai gali būti tiek paprastas lankytojas, tiek nuolatinis klientas, gerbiamas žmogus. Nuo mūsų priklauso, ar žmogus bus patenkintas. Jei taip, tai vieta uždirbs daug pinigų ir gausiu puikų arbatpinigių.

Kokios pareigos šeimininkė?

Iš karto noriu perspėti, kad atliekate tik vieną pareigą neveiks. Ką aš veikiu darbe:

  • Susitikite ir išlydėkite svečius.
  • Padedu išsirinkti ir surasti staliuką, prireikus pervežti svečius.
  • Spręskite vietos problemas, pvz., oro kondicionieriaus išjungimą arba daugiau lempučių.
  • Užtikrinau, kad padavėjas tinkamai atliktų savo pareigas – laiku pila vandenį, patiekia meniu, atnaujina gėrimus, aptarnauja užkandžių ir nuvalė stalą nuo patiekalų ir pan.
  • Aš kontroliuoju papildomų paslaugų teikimą, pvz., kaljano ar šokėjų darbą.
  • Vykdžiu asmeninius svečių pageidavimus: iškviečiu taksi, skubiai tiekiu vandenį, paprašau, kad atvažiuotų, greitai išspręsčiau problema.

Jei turite klausimų, taip pat galite susisiekti su manimi. Apskritai turiu įsitikinti, kad klientas yra visiškai patenkintas aplinka, įstaiga ir manimi. " width="972" height="547" />

Ar lengva gauti šeimininkę naktiniame klube, kokie reikalavimai?

Tai paklausus darbas, todėl yra konkurencija. Agentūra ieškojo man darbo, todėl man nereikėjo stebėti svetainių. Mano pagrindiniai reikalavimai – geras atlyginimas, saugumo garantija, pašalpos premijų/nuolaidų pavidalu, pagalba ieškant būsto (nuo pirmo karto gyvenau su draugu, bet aš, kaip ir visi, norėjau nuosavo ploto). Savo ruožtu pasiūliau 100% grįžti į darbą, geras šnekamosios anglų kalbos žinias, administratorės patirtį – 3 metai. Buvau nusiteikęs ir pasiruošęs sunkiai dirbti, nes po išsiskyrimo reikėjo atitraukti mintis nuo dalykų.

Ar iš pradžių buvo sunku, kaip sekėsi adaptacija?

Šeimininkių darbas – visada stebėti pulsą. Iš pradžių turite būti pasiruošę tam, kad teks šurmuliuoti beveik visą vakarą. Tai ne darbas, kuriame galima tiesiog atsipalaiduoti (dėl to kartais pavydėjau išbaigtoms merginoms). Pirmą savaitę pripratau prie grafiko. Iš pradžių ėmiau beveik visas pamainas, nes turėjau viską daryti, kad nukentėčiau. Po to supratau, kad tai neįmanoma, ir nusprendžiau parinkti pamainas taip, kad turėčiau laiko apžiūrėti miestą, pasideginti, sužinoti daugiau apie JAE kultūrą. Prieglobos – darbas, kuri reikalauja atatrankos. Labai nustebau, kai pirmą vakarą man asmeniškai paliko 300 USD arbatpinigių. Tai buvo tik patarimas. Ir viskas dėl to, kad padėjau merginai pašalinti dėmę nuo suknelės (naudojant seną gerą būdą – druską).

Koks keisčiausias jūsų prašymas/situacija?

Dirbašeimininkė klube , reikia pasiruošti, kad gali būti paprašyta vos ne persodinti žmogų, kuris trukdo (jei tai susiję su VIP zona). Kartą teko skubiai ieškoti tablečių nuo galvos skausmo. Gerai, kad įstaigoje yra atsakinga administratorė, kuri išbėgo į vaistinę ir išpirko viską pagal receptą). Kartą teko pridengti merginą, kuri slėpėsi po stalu, kad jos buvęs nematytų.

Ar kada nors buvote kokių nors blogų situacijų?

Tai priklauso nuo to, ką priskirti prie nemalonių situacijų. Vyrai susipažino su manimi ir buvo atkaklūs, prašė telefono numerio, siūlė eiti kartu. Na, tai yra standartinė istorija, jei esate patraukli ir bendraujanti mergina. Kartais tokių pasiūlymų buvo tikrai sunku atsikratyti. Kadangi dirbu paslaugų sferoje, nenorėjau elgtis grubiai su klientu. Tiesiog kreipiausi į apsaugą ir ši problema išsisprendė savaime.

Ar kada nors bijojote?

Baisu – ne, įdomu – taip. Įsikurti šeimininkė klube, Supratau, kad mano saugumo klausimas bus keliamas darbdaviui. Vadovas taip pat ne kartą atkreipė dėmesį, kad apie tai bus kalbama. Galiausiai susitarėme dėl šių dalykų:

  • Apsauga mane stebėjo visą vakarą ir galiu bet kada susisiekti su sargybiniu, jei kažkas man netinka arba atrodo įtartinas.
  • Man neleidžiama priimti skanėstų kokteilių, maisto pavidalu. Galiu priimti tik patarimus.
  • Darbo vietoje man draudžiama gerti alkoholį, narkotikus, leisti laiką su lankytoju nevykdant nustatytų pareigų .

Šeimininkų darbas taip pat reikalauja, kad būčiau atsargus ir valdomas. Tiesą sakant, aš turiu būti atsakinga už visas akimirkas, kurios klientui gali nepatikti.

Kam šis darbas tiksliai tinka, o kam ne?

Pagal mano rekomendaciją, į šią nišą jau pateko kelios merginos. Iš pradžių visada turiu paaiškinti, kas yra šeimininkės. Įsivaizduokite, kad esate asmeninis asistentas, kuris visą dieną laksto verslo reikalais. Čia tas pats, tik viskas vyksta vieno klubo rėmuose. Kokių savybių reikia turėti, kad susidorotum su darbu ir atlaikytum krūvį, pavyzdžiui, kokio nors renginio metu:

  • Bendravimas.
  • Atsparumas stresui.
  • Atsargiai.
  • Mandagumo.
  • Koncentracija.
  • Atsakomybė.

Kam būtent toks darbas nepatiktų? Pirmiausia tie, kurie negali pakęsti nuolatinio bendravimo su žmonėmis ir pašalinio triukšmo. Klubas visada garsus. Jei tokia atmosfera ir aplinka ne jums, tai nebandyk savo nervų. Sparčiausiai prie šios pareigos prisitaiko merginos, kurios dirbo panašias pareigas arba mėgsta leisti laiką klubuose. Šiuo atveju tai tikrai atneša ne tik pajamų, bet ir malonumą. " width="972" height="547" />

Kokie yra šeimininkės privalumai ir trūkumai?

Jei imsime privalumų ir trūkumų santykį, tai, žinoma, yra daugiau buvusiųjų. Pagrindinės iš jų yra:

  • Geros pajamos.
  • Yra daug bendravimo, todėl pavyksta užmegzti daug malonių ir naudingų pažinčių.
  • Galimybė tapti vakarėlių pasaulio dalimi, dalyvauti atlikėjų, populiarių didžėjų pasirodymuose.
  • Smagiai praleiskite laiką. Patinka tai ar ne, bet esi persmelktas šios aplinkos, šalia esančių žmonių.
  • Draugystė su komanda.
  • Puiki kalbos praktika, kuri perkelia jus į gimtosios kalbos lygį.
  • Optimalaus darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyros pasiekimas, galimybė dirbti ir žaisti tuo pačiu metu.
  • Patogi diagrama.

Jei atsižvelgsime į trūkumus, tai darbas neatmeta nemalonių situacijų, nes pavyzdžiui, galimas grubumas. Tačiau tai yra dažni atvejai, kurie gali atsitikti kiekvienoje darbo vietoje. Taip pat turėsite persitvarkyti ir koreguoti tvarkaraštį, kad galėtumėte skirti laiko vakarinėms ir naktinėms pamainoms. Tinkamai suplanavus ir parinkus pamainas, tai nesukelia sunkumų.

Ar šeimininkė yra susijusi su palyda?

Ne, tai visiškai skirtingi dalykai. Šeimininkė yra įstaigos darbuotoja, einanti administratoriaus pareigas. Per mano darbą dar nebuvo tokių atvejų, kad tokias paslaugas suteiktų šeimininkės ar išsipildymo merginos. Rekomenduoju bendradarbiauti su patikimomis agentūromis, kad nepatektumėte į palydą. Deja, tokių situacijų pasitaiko, todėl norint išvengti sukčiavimo ir apgaulės, geriau bendradarbiauti su įdarbinimo nišos ekspertais, atidžiai išstudijuoti sutartį, užduoti dominančius klausimus.

Kaip dabar jūsų artimieji vertina jūsų darbą užsienyje?

Tėvams klausimų nekyla. Be to, nuolat padedu šeimai finansiškai. Beje, problemų su vaikinu taip pat nėra. Jis puikiai žino, ką aš darau, ir kartais net ateina į klubą, kai dirbu pamainoje.

Kiek laiko dirbate šeimininke ir ar planuojate keisti veiklą?

Dirbu jau daugiau nei trejus metus. Per šį laiką pavyko įkurti savo verslą, kurį aktyviai plėtoju ir dabar. Kol kas mesti darbo neplanuoju, nes turiu kelis neįgyvendintus finansinius tikslus. Tačiau ateityje tikiuosi, kad mano verslas galės visiškai patenkinti mano poreikius. Be to, man patinka tai, ką darau. Nemėgstu kasdienybės, o mano darbas leidžia išlikti įtrauktas į nepakartojamą vakarėlių gyvenimą. Patiriu daug įspūdžių, susirandu draugų, realizuoju save kaip vadybininką. Kai tenka prižiūrėti padavėjo, kaljano darbuotojo darbą, tampi multitasker. Tai padeda gyvenime. Man atrodo, kad nėra situacijų, kurių negalėčiau išspręsti pati.

Ką patartumėte merginoms, kurios ketina dirbti šeimininke į užsienį?

Visų pirma, neieškokite darbo patys, yra daug sukčiavimo internete. Geriau pasitikėti gerą reputaciją turinčiomis agentūromis. kad galėtumėte užsitikrinti saugumą, gauti paramą visais etapais. Antra, nepamirškite, kad einate į darbą, o ne pramogauti. Šeimininkė yra įstaigos veidas. Jei nesuteiksite visko, kas geriausia, greitai rasite pakaitalą. Jūsų uždarbis yra visiškai jūsų rankose. Trečia, stenkitės pasinaudoti bet kokia situacija ir pažvelgti į pasaulį kitu kampu. Net sunkios dienos ir nemalonūs klientai yra augimo ir darbo su savimi taškai. Ketvirta, rūpinkitės savimi ir nepamirškite apie savo sveikatą. Nesvarbu, kaip tai skamba, bet jūsų išvaizda yra jūsų vizitinė kortelė. Patikėkite, gražios merginos su plačia šypsena, sveika oda ir plaukais sulaukia daug daugiau komplimentų ir patarimų nei kitos. Beje, dėl to merginos iš NVS yra tokios konkurencingos rinkoje. Ir nepamirškite, kad darbas yra labai populiarus, todėl visada tobulėkite. Jūsų pajamos yra rodiklis, kaip gerai vertinate verslą ir darbą apskritai.

Ar norėtumėte ką nors pakeisti savo istorijoje?

Žinoma, taip neatsitinka, bet tikriausiai norėčiau. būčiau išvykęs anksčiau. Tiesiog tai, kas buvo ir kas yra dabar, yra nepalyginama. Visiškai naujas pajamų lygis, visiškas išsipildymas, svajonių išsipildymas. Bet kartu ir atsakingas darbas, nauji tikslai, sunkus darbas. Jei kas nors, perskaitęs interviu, norės išbandyti save, aš tik džiaugiuosi. Tačiau atidžiai rinkitės agentūrą ir vadovą, kad užsitikrintumėte gerą darbą su dideliu atlyginimu.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Jautājumi un atbildes

Mēs esam pievienojuši mūsu sarakstam tādas profesijas kā webcam modelis, hosteses, go-go dejotājas, vokālistes, PJ naktsklubā.

Ņemot vērā to, ka tehniskās profesijas nesniedz augstus ienākumus, mēs iesakām iegūt izglītību radošā virzienā. Teātra un kino aktrise, dziedātāja, modes dizainere, dizainere, vokāliste vai dejotāja. Šīs ir profesijas, kas meitenēm var pavērt plašas iespējas.

Fizisko, garīgo un psiholoģisko īpašību dēļ meitenes ir vairāk tendētas uz dažām profesijām nekā vīrieši. Mēs iesakām meitenēm apsvērt sieviešu profesijas tādos virzienos kā radošās, humanitārās un biroju profesijas.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x