Julia Fox

Всем привет, ездила от Жени Комиссаровой в йоханесбург, ЮАР. Работала в тизерс 2 недели и 2 в сансити, в тизерсе очень хорошие условия, менеджера, сам клуб красивый, проживание вообще сказка, уезжать не хотелось. В сансити много кто работает (почти все) с букаутом, на танец позвать сложно. Правил нет, кто наглее тот и работает. Проживание в квартире в комнате 2 человека. Не советовала бы туда. Но в целом я очень довольна результатом, имею ввиду по деньгам, за месяц у меня получилось около 6000$, но иногда было очень сложно, морально. Спасибо, что взяли на месяц. А самый главный плюс по крайней мере для меня, что не надо пить, то есть за это никто не платит) супер контракт!
Ссылка на страницу ВК: https://vk.com/id573329974

wa2 viber2 telegram2

Komentēšana nav pieejama.

Jautājumi un atbildes

Mēs esam pievienojuši mūsu sarakstam tādas profesijas kā webcam modelis, hosteses, go-go dejotājas, vokālistes, PJ naktsklubā.

Ņemot vērā to, ka tehniskās profesijas nesniedz augstus ienākumus, mēs iesakām iegūt izglītību radošā virzienā. Teātra un kino aktrise, dziedātāja, modes dizainere, dizainere, vokāliste vai dejotāja. Šīs ir profesijas, kas meitenēm var pavērt plašas iespējas.

Fizisko, garīgo un psiholoģisko īpašību dēļ meitenes ir vairāk tendētas uz dažām profesijām nekā vīrieši. Mēs iesakām meitenēm apsvērt sieviešu profesijas tādos virzienos kā radošās, humanitārās un biroju profesijas.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал