Чикаго

Pyetje dhe pergjigje

Pothuajse e gjithë puna në Çikago për vajzat ukrainase dhe ruse kërkon njohuri të gjuhës angleze të folur. Përjashtim bëjnë disa vende të lira pune për kërcimtarë dhe modele. Megjithatë, kjo pikë varet edhe nga natyra e punës dhe grupi demografik që kompania i shërben.

Varet nga pozicioni i mbajtur. Për shembull, zonjat e konsumimit fitojnë 3000 dollarë në muaj, pa llogaritur bakshish. Paga mesatare e zonjave të sallës është 4000-5000 dollarë. Në të njëjtën kohë, kërcimtarët tashmë marrin nga 4,000 deri në 8,000 dollarë, dhe modelet fitojnë edhe më shumë.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал