Гамбург

Pyetje dhe pergjigje

На этот вопрос нет однозначного ответа. Вы можете зарабатывать как 500, так и 2000 евро в месяц. Все зависит от ваших стараний, должности, желания развиваться. В среднем, доход украинок, занятых в сфере интертеймента, составляет € 1,5 тысячи/ месяц.

Po ti mundesh. Për shembull, për një balerin në një klub nate, njohja e gjermanishtes ose anglishtes nuk është aspak e nevojshme. Ky profesion nuk përfshin kontakte të drejtpërdrejta me vizitorët dhe duke qenë se mund të jetoni me vajza nga Evropa Lindore, domethënë në një mjedis gjuhësor afër jush, mësimi i një gjuhe të dytë nuk është i nevojshëm.
Megjithatë, të qenit shumëgjuhësh është një avantazh i madh për ata që kanë ambicie të mëdha dhe dëshirë për të fituar më shumë. Kjo aftësi mund të jetë gjithashtu një avantazh i shtuar kur aplikoni për një vend pune.
Në Hamburg mund të gjeni kurse falas të gjuhës gjermane për jorezidentë.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал