Ирландия

Pyetje dhe pergjigje

Nëse dëshironi të filloni të punoni si zonjë në Irlandë, mënyra më e lehtë është të përdorni shërbimet e ndërmjetësve, si për shembull Prestige Model Agency. Në këtë rast, ju duhet vetëm një pasaportë dhe komunikim me menaxherin tuaj personal.

Fitimet varen nga lloji i vendit të lirë të punës që zgjidhni. Mesatarisht, vajzat që punojnë si mikpritëse apo kërcimtare fitojnë nga 2-3 mijë dollarë në muaj në Irlandë.

Në Irlandë, punët e njohura për vajzat janë valltarët dhe zonjat e klubeve. Opsioni i dytë është ideal për aplikantët që flasin, sepse detyra e tyre kryesore është të komunikojnë me mysafirët e institucionit. Zonjave do t'u duhet të plotësojnë kërkesat dhe kërkesat e vizitorëve, të menaxhojnë ulëset, të shoqërojnë njerëzit në tavolina dhe të sigurojnë një atmosferë të këndshme në klub.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал