Мьянма

Pyetje dhe pergjigje

Ju nuk jeni në rrezik nëse aplikoni për një punë përmes një agjencie konsulence. Punonjësit e agjencisë mbajnë kontakte me vajzat 24/7, i shoqërojnë në zgjidhjen e të gjitha çështjeve dhe sigurohen që punëdhënësit të respektojnë të gjitha kërkesat e kontratës. Pra, ne mund të deklarojmë me besim se puna në Birmani është e ligjshme dhe absolutisht e sigurt.

Marrja e shtetësisë në Mianmar është një proces kompleks dhe i gjatë. Për të marrë shtetësinë duhet të plotësoni kriteret e mëposhtme:

Njihuni si anëtar i një prej grupeve kombëtare etnike të Mianmarit.
Të kenë banuar ligjërisht në vend për të paktën 15 vjet.
Mos keni shtetësi të dyfishtë ose të jeni shtetas i një vendi tjetër.
Pajtohuni me ligjet dhe rregulloret e Mianmarit dhe nuk keni dënime penale.
Kaloni procesin e natyralizimit, duke përfshirë paraqitjen e një aplikimi dhe kalimin e një interviste.

Kërkesat e detajuara dhe procesi i natyralizimit mund të ndryshojnë, dhe është më mirë të kontaktoni autoritetet dhe departamentet lokale për informacione dhe këshilla të përditësuara për marrjen e shtetësisë në Myanmar. Është e rëndësishme të theksohet se ky proces mund të jetë i gjatë dhe jo gjithmonë i suksesshëm.

Periudha minimale e kontratës për vajzat është 6 muaj. Tarifa për një mbrëmje pune si zonjë në një klub është 100 dollarë për turn + 100 dollarë bakshish për çdo pije.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал