Punë për modele në Estoni

Работа для моделей в Эстонии 🚩 Estonia është një vend që është i ngjashëm dhe jo i ngjashëm me vendet e tjera. Ajo kombinon minimalizmin skandinav dhe elegancën e Evropës Perëndimore, së bashku me nostalgjinë post-sovjetike. Kryeqyteti i Estonisë, Tallinni, është qyteti më i mirë i ruajtur mesjetar në Evropën Veriore.

Tallinni është kryeqyteti i vetëm i vërtetë i Estonisë, ndërsa qytetet e tjera shpesh quhen kryeqytete jozyrtare: Tartu është i njohur për kulturën e universitetit, Pärnu është destinacioni për pushime, Kuressaare për organizimin e dasmave dhe Türi për kultivimin e luleve. Popullsia e Estonisë është vetëm 1.3 milion njerëz, ndërsa mbi 2 milionë turistë vizitojnë vendin çdo vit. Estonia është një nga vendet pak të cilat kanë më shumë turistë se banorë. Megjithatë, ka hapësirë për të gjithë, veçanërisht në natyrë.

📌 Çfarë bën Estoninë interesante  

Estonia është një vend ndërmjet Skandinavisë, Evropës Qendrore dhe vendeve të tjera në lindje. Në Estoni, mbizotëron popullsia femërore. Për çdo 100 gra në Estoni ka 84 burra. – Estonia është një nga vendet më pak të populluara në Evropë – Në mes të vendeve anëtare të BE, Estonia ka popullsinë më të ulët — 1.3 milion banorë.

🚩 Çdo vit Estonia pranon më shumë turistë se sa banorë – Transporti publik në Tallinn është plotësisht falas për banorët – Tallinni ndonjëherë quhet Silicon Valley i Evropës, me numrin më të madh të startup-ve për frymë në kontinent – 52% e territorit të vendit është i mbuluar me pyje, duke e bërë Estoninë një nga vendet më të gjelbra në Evropë – Estonia u bë vendi i parë në botë që zbatoi votimin online. Kjo ndodhi që në vitin 2005.

📌 Niveli i të ardhurave në Estoni  

🚩 Në mesatare, striptizetë dhe hostesat mund të marrin nga 1500€ deri në 5000€ në muaj. Estonët janë shumë të përkushtuar ndaj moshas së vajzave në këtë fushë. Mosha mund të jetë nga 18 deri në 33 vjeç, nëse vajza është e përkujdesur dhe flitet mirë anglisht ose rusisht.

📌 Avantazhet e punës në Estoni për vajzat

Estonia është një nga shtetet më të vogla të Bashkimit Evropian, me një popullsi prej pak më shumë se 1.3 milion njerëz në vitin 2018. Megjithatë, sipas niveleve të pagave mesatare dhe cilësisë së jetesës në përgjithësi, qytetarët estonë i kalojnë jo vetëm fqinjët më të afërt – Letoninë dhe Lituaninë, por edhe vende më të mëdha të Evropës, si Polonia dhe Çekia. Ekonomia e Estonisë është në zhvillim të qëndrueshëm dhe dinamik, dhe fusha e teknologjisë informative është një krenari e vërtetë për shtetin.

🚩 Gjëja e fundit për të frikësuar në Estoni është pengesa e gjuhës. Do të impresionoheni nga plazhet e mrekullueshme, të pastërta dhe të organizuara, festivalët dhe koncertet e shumtë, dhe jeta e natës mjaft aktive. Duke zgjedhur Estoninë për një kontratë, jo vetëm do të fitoni mirë, por edhe do të diversifikoni jetën tuaj pune me ecje me kalë, jetim me jahte, surf, dhe windsurfing, tenis, si dhe shumë aktivitete të tjera sipas dëshirës.

💰 SA PAGUHET MUJORESHTE NË ESTONI

Vajzat e reja në moshën 18 deri në 33 mund të presin këto pagesa në muaj:

Vendimi Të Ardhurat
Hostes nga 1500 – 3000 €
Striptizete nga 1500 – 5000 €
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал