Punë për vajza në Bullgari

Работа для девушек Болгарии🚩 Çfarë vajze nuk ëndërron një punë që sjell kënaqësi dhe fitim? Është e mrekullueshme nëse kjo aktivitet ju mundëson të përfitoni njohuri të dobishme dhe të keni kohën tuaj të lirë. A është kjo e mundur? Po. Prestige Model Agency me kënaqësi do të zgjedhë për ju një opsion punë e paguar mirë në Bullgari.

📌 Çfarë bën punën në Bullgari tërheqëse për vajzat

🚩 Bullgaria është një nga vendet më të bukura që ndodhen në bregdetin e Detit të Zi. Peisazhet e saj tërheqin turistë gjatë gjithë vitit dhe tregu i punës ka gjithmonë nevojë për njerëz. Punëtoret janë të kërkuara në fushën e industrisë së argëtimit. Prandaj, gjithmonë është e mundur të gjeni një vende të reja të lira pune si kërcues apo hostes në Bullgari. Për vajzat nga Ukraina, Bjellorusia, Rusia, Moldavia dhe vende të tjera të ish-BS-së, kjo është një mënyrë e thjeshtë dhe e arritshme për të përmirësuar situatën e tyre financiare. Punë në klube striptiz në Bullgari është e mirë, sepse nuk është rutine dhe përfshin aktivitete të aktivizuara. Shumë njerëz e preferojnë këtë lloj punë krahasuar me punën në zyrë. Vërtet, të komunikosh me burrat dhe të kërcesh në skenë është shumë më argëtuese se të bësh raportime të mërzitshme përpara kompjuterit. Përveç kësaj, puna në klube striptiz në Bullgari ka edhe avantazhe të tjera për vajzat:  

  1. Fitimi i lartë. Ky është arsyeja kryesore pse vajzat zgjedhin të punojnë jashtë vendit. Nëse jeni aktive, zhvilloni biseda interesante dhe kërceni bukur, mund të fitoni lehtësisht 5000€ në muaj. Shuma varet nga tarifat e klubit dhe vajza vetë.
  2. Mundësia për të udhëtuar. Ju mund të punoni si kërcues në vendlindje, por a është kjo një zgjidhje e mirë? Bullgaria ka kaq shumë qytete të interesante, kurorëza, klimë të ngrohtë dhe shumë turistë që duan të shpenzojnë paratë e tyre. Jo vetëm që paguajnë më shumë, por edhe mund të shihni botën. Dhe nëse kontratoni një agjenci, kurseni paratë për fluturim dhe strehim. Punëdhënësit shpesh marrin përsipër këto shpenzime.
  3. Marrja e kontakteve të nevojshme. Punë si hostes në vendet e konsumit përfshin një komunikim të vazhdueshëm. Ndoshta ndër mysafirët ka një burrë i influencuar, pronar i një biznesi të fitueshëm, me të cilin mund të krijojë një miqësi të fortë dhe madje edhe të ndërtojë një familje.
  4. Nuk ka nevojë për përvojë. Nuk ka kursesh të specializuara. Gjëja kryesore është dëshira për të fituar. Nuk kërkon shumë kohë të mësoni punën, gjithçka mësoni gjatë procesit.
  5. Zhvillim dhe përmirësim i vazhdueshëm. Punë në klube striptiz në Bullgari ka një ndikim pozitiv në pamjen. Zhvillohet dhe inteligjenca. Që të jeni një biseduese e mirë, vajzat mësojnë informacion të ndryshëm dhe zgjeruan horizontet e tyre.

📌 Veçoritë e punës për vajzat në Bullgari

🚩 Puna si kërcues në klube striptiz në Bullgari është një kënaqësi. Nëse fluturoheni atje nga një agjenci e besueshme, me garanci dhe dokumente, puna është e arritshme në klube të mëdha të natës, bare të qeta dhe pub-e të rehatshme. Detyrat përfshijnë kërcimin në skenë, performancat në show, privatët me zbukurim të plotë ose të pjesshëm. Shtesërisht, vajzat fitojnë edhe nga konsumacioni. Ai është aktive në Bullgari, pra, duhet të shkoni vetë te vizitorët dhe t’u ofroni komunikim. Për çdo pijetë të blerë, vajza merr një përqindje. Sa i përket sezonit, turistët janë më të shumtër gjatë verës.

Me ngrohjen e klimës në prill, Bullgaria ka një fluks të turistëve. Përplasja ulet vetëm në nëntor. Megjithatë, nivelin e të ardhurave ndikojnë në mënyrë të madhe klubet. Ka vende ku klientët kryesorë janë të rregullt, dhe turistët shikojnë rrallë. Në këtë rast, nivelin e të ardhurave është stabil gjatë gjithë vitit.

💰 Sa fitojnë vajzat në Bullgari

💰 Fitimi në klube të Bullgarisë përbëhet nga një tarifë fikse, përqindja për pijetë dhe komisioni për kërcimet private. Fitimi varet kryesisht nga vajza vetë. Sipas komenteve të rusave dhe ukrainaseve që punojnë në lokale vendase, ato fitojnë më shumë se bullgarët. Kjo ndoshta është e lidhur me motivacionin që ata kanë. Në ditën e parë, mund të fitoni 150€ dhe të arrini një të ardhur stabil në 600-1200€ në javë. Perspektiva është e mirë, a nuk është kështu?

📌 Çfarë kërkohet për punën në Bullgari

Asnjë nga vendeve të lira pune për vajzat në Bullgari, të postuara në faqen e Prestige Model Agency, nuk kërkon investime financiare të mëdha, kualifikim të lartë. Gjëja kryesore është:  

  • dëshira për të fituar në mënyrë të ndershme;
  • tipare të caktuara të karakterit: komunikueshmëri, fleksibilitet, aktivitet, qëllimtari;
  • cilësi personale: lëvizshmëri, informacion;
  • rini dhe pamje e bukur.

Njohja e gjuhëve të huaja është e mirëpritur për punën e vajzave në lokale të Bullgarisë. Ju besoni në veten dhe aftësitë tuaja? Na kontaktoni. Ne do t’i kujdesemi për të gjitha të tjerat.  

VendndodhjaFitimi
Kërcuesit      nga 2500 – 5000 €
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Для работы в клубах Сеула девушкам часто нужны коммуникабельность, привлекательный внешний вид, готовность общаться с разнообразными гостями и танцевать в клубах.

Корейцы идут в клубы расслабляться, поэтому важно владеть хотя бы английским.

Танцовщицы в клубах Сеула могут зарабатывать различные суммы, в зависимости от клуба и условий контракта. В среднем 3000 долларов.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds