Punë për vajza në Filipine

Punë për vajza në Filipine
📌 Shqipëria e mrekullueshme

🚩 Shteti ishullor i fshehur në Azinën Juglindore. Zbavitje ekstreme, natyrë e bukur, pushime parajse. Manila, Cebu, Luzon, Mindanao, Mindoro, Palawan pa dyshim vlejnë për t’u vizituar.

Shqipëria – janë 7000 ishujra parajse. Perëndimorë të pabesueshëm, rrafsh koralli, det i ngrohtë i ëmbël, rërë e bardhë. Në këtë vend të mrekullueshëm, ju mund të merrni pushim në një ishull të pabanuar.

Puna për vajzat në Filipine është jo më pak se kënaqësi e vërtetë? Prestige Model Agency ju ndihmon të merrni punën më të mirë në ishujt parajse.

📌 Çfarë dokumentesh janë të nevojshme për punën në Filipine?

🚩 Vajzat nga Rusia dhe Kazakistani mund të qëndrojnë në Filipine deri në 30 ditë pa aplikuar për vizë. Për balerinat nga Ballkani (Letoni, Lituania, Estonia) vlen të njëjta rregull, por për 21 ditë.

Kandidatët nga Ukraina dhe Bjellorusia duhet të marrin vizë turistike para nisjes. Pas mbërritjes, klubi siguron lejen për punë për 3 muaj. Kostot e dokumentacionit janë mbuluar nga përfaqësuesit e klubit.

📌 Çfarë vende pune janë të hapura në Filipine?

🚩 Mikeshë. Vajza e argëton kohën me mysafirët, këndon këngë në karaoke, pëshëndet koktejle, luan lojra. Është pikërisht mikeshja që krijon humorin dhe atmosferën e veçantë për mysafirët. E hapur, komunikuese dhe e shkëlqyeshme në përgjithësi në shoqërinë e mysafirëve të shtrenjtë të klubit.

Një nuancë e rëndësishme – në Filipine nuk ka striptiz, kështu që nuk ka rekrutime për punën e balerinës striptiz në klube të kësaj vendi. Pozitat e punës si balerinë go-go, belly dance, pole dance gjithashtu nuk janë të përhapura në Filipine, për dallim nga Kina, për shembull.

📌 Cila konsumacion është në prioritet?

🚩 Në Filipine vlerësohet konsumacioni pasiv. Kjo do të thotë që vajzat ulen ose kërcejnë në klub, ndërsa menaxherët i ulin ata në tavolina me mysafirët. Pastaj vajzat bisedojnë me meshkujt, ofrojnë pije, këndojnë këngë në karaoke, kërcejnë. Është e rëndësishme që secili të marrë përfitim: meshkujt të kenë vëmendjen e tyre nga vajzat dhe ato të marrin bakshishin e tyre.

Konsumacioni pa alkool është i mundur. Konsumacioni aktiv është i përjashtuar, pasi nuk vlerësohet që vajza të afrohet e para me mysafirët.

📌 Çfarë duhet të dini për mysafirët meshkuj?

🚩 Pjesa kryesore e mysafirëve në Cebu janë të rinjtë koreanë që e pëlqejnë të kalojnë kohë të këndshme. Meshkujt koreanë nuk dallohen për lakmi dhe lënë lirisht bakshishat për vajzat. Në Manila, dominohen biznesmenët vendorë dhe njerëzit e biznesit nga vende të Azisë, si dhe nga vendet Evropiane dhe India.

Përveç kësaj, në klubet në Filipine vijnë filipinas të pasur, turistë nga Evropa dhe vende të Azisë.

Në Filipine, për hostese është e rëndësishme të njohësh anglishten për të komunikuar lehtësisht me mysafirët. Njohja e koreanishtes është e mirëpritur.

📌 Detyrat e vajzave në punë

🚩 Hostesa në Filipine duhet të kujdeset për tavolinën, t’i shërbejë pije mysafirëve. Duhet të pini me vizitorët. Mund të mësoni të shpërndani diskretisht përpara mysafirit. Ose mund të bëni marrëveshje me barin për kokteje pa alkool ose me përmbajtje minimale të alkoolit.

Të preferuarit janë tipat evropiane: vajzat e holla, të ëmbla, të kujdesura. Ata janë lloj eksotike për burrat aziatikë. Përveç rusëve, ukrainianëve dhe baltorusëve, në Filipine punojnë edhe vajzat tailandeze.
Vajza duhet të jetë aktive, komunikative, të mos qëndrojë në vend. Të dijë si të marrë me vete mysafirin, t’i argëtojë, t’i ndihmojë të relaksohen dhe të kalojnë mirë kohën.

Në Filipine është shumë e zakonshme KTV. Çfarë është KTV? Janë klube karaoke me dhoma të veçanta me divane të rehatshme në brendësi, ku njerëzit vijnë me shoqëri për të kaluar një kohë të mirë. Burrat e duan të këndojnë këngë në KTV, të bisedojnë me vajzat dhe të pijnë pije të mira.

Në klubet në Filipine praktikohet “tach”. Burrat mund të prekin vajzat, por nuk lejojnë gjë të tepërt.

Tach” – vjen nga anglishtja “prekje”. Filipinasit, si dhe koreanët, janë njerëz të dashur. Kjo shfaqet në përqafime të pafundme dhe prekje reciproke. Ata e shprehin miqësinë dhe simpatinë e tyre kështu. Në karaoke burrat përpjekin gjithmonë të prekin vajzën nëpërmjet veshjes. Kjo është shfaqje simpatie.

Koha minimale e kontratës është 3 muaj. Regjistrimi i plotë zyrtar për punën.

📌 A ka sezonalitet në punën në Filipine?

🚩 Në Filipine mund të punoni gjatë gjithë vitit, nuk ka sezonalitet. Ka një periudhë relaksimi në periudhën e Vitit të Ri Kinez.

Në mes të vajzave në kontratë krijojnë marrëdhënie të ndryshme, si në çdo kontratë. Ndonjëherë ndodhin mosmarrëveshje, por të gjitha zgjidhen me marrëveshje paqësore. Për më tepër, vajzat që flasin rusisht vendosen bashkë në të njëjtat apartamente, kështu që është më e lehtë të gjeni një gjuhë të përbashkët.

Vajzat jetojnë në apartamente, shpesh me pishinë, falas. Apartamentet kanë pajisje të shtëpisë, mobilje, internet. Ndonjëherë klubi dhe apartamentet ndodhen në të njëjtën ndërtesë, kështu që nuk ka nevojë të harxhoni kohë dhe para për të shkuar në punë.

Predstavitelët e klubeve pritën vajzat në aeroport. Mund të kompensohet shpenzimi për biletat e avionit pas përfundimit të 3 muajve të kontratës.

Intervista për punë për rusët dhe ukrainianët në Filipine mund të bëhet në mënyrë online. Dërgoni disa foto të suksesshme nga këndvështrimet e ndryshme, si dhe një video-kartvizitë të plotë në gjatësi në anglisht.

📌 Sa paguan hostesa në Filipine?

❣ Sipas vlerësimeve të vajzave për Agjencinë Modele Prestige, në mesatare hostesa në Filipine fiton nga 2000$ në muaj. 💰 Bahçe marrin tipsin e plotë. Gjithashtu, vajzat mund të fitojnë për % për pije që i shesin mysafirëve.

Pozicioni Të ardhurat
Hostesa                     nga 2000 – 3000$

 

wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал