Punë për vajza në Republikën Çeke

Punë për vajza në Republikën Çeke

📌Punë në Çeki për vajza

Çeki është një destinacion pushimi i rehatshëm, i organizuar dhe gjithashtu i këndshëm për shumë europianë. Klubet e natës në Çeki gjithmonë kanë shumë turistë që ëndërrojnë për argëtim dhe aventurë, gjithashtu shpesh mund të takoni banorët vendas që vijnë për të festuar ndonjë festë.

🚩 Klubet e natës në Çeki ofrojnë kushte të mira pune për vajza dhe pagesa të mira. Për një vajzë të bukur dhe komunikuese, kontrata nga Prestige Model Agency për pozicionin e një stripizesh ose hostese në një klub çeke është një mundësi e shkëlqyeshme jo vetëm për të fituar një shumë të madhe pa përpjekje të veçanta, por edhe për të parë botën, njohjen më të ngushtë me Çekinë dhe të kaluar kohën mirë në Evropë.

📌Çfarë dokumentesh janë të nevojshme për punë në Çeki?

🚩 Vajzave nga Ukraina dhe Moldavia nuk u kërkohet viza, vetëm pasaporta biometrike që siguron qëndrimin pa viza në territorin e vendit deri në 90 ditë.

Vajzave nga Rusia, Kazakistan, Bjellorusia u nevojitet viza shengene turistike ose pune nga ndonjë vend anëtar i Bashkimit Evropian, jo domosdoshmërisht Çeki.

Vajzave nga Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Rumunia, Hungaria, Bullgaria dhe vende të tjera të Bashkimit Evropian nuk u kërkohet viza.

📌Çfarë vende pune ofron Prestige Model Agency për vajzat në Çeki

🚩 Klubet e natës në Çeki bëjnë kontrata me vajza tërheqëse nga të gjithë bota. Preferohen kandidatët nga Ukraina, Kazakistan, Bjellorusia, Moldavia, vendet baltike dhe Rusia.

Pozicionet e disponueshme janë stripizesh me konsumacion dhe hostese me konsumacion.
Kontratat me vajzat nënshkruhen për një kohë prej 1 muaji.
Kërkesat për aplikueset në shumicën e klubeve në Çeki janë të ngjashme:

 • mosha nga 18 deri në 35-40 vjeç (limiti i moshës së lartë varet nga secila klub sipas vullnetit të tyre);
 • pamja tërheqëse;
 • figura e bukur pa kilogramë të tepërt;
 • vendosmëria në vetvete;
 • komunikueshmëria;
 • mungesa e komplekseve të tepërta, aftësia për të gjetur gjuhën e përbashkët me mysafirët;
 • zotërim i lirë i gjuhës angleze (e domosdoshme si për hostesat ashtu edhe për stripizeshat), njohja e gjuhës çeke është e mirëpritur.

🚩 Klubet preferojnë stripizeshat me përvojë pune. Nëse kandidatura i pëlqen shumë drejtuesisë, mund të pranohen edhe vajza pa përvojë në vallet. Zakonisht, në klubet ka koreografe që mësojnë vajzat. Mësimi në grup zakonisht jepet falas, ndërsa çmimi për mësimin individual duhet të merret parasysh me koreografin në mënyrë të veçantë.

📌Çfarë është konsumacioni në Çeki?

🚩 Vajzat në klubet e Pragës nën kontratë nga agjencia Prestige punojnë në konsumacionin aktive. Stripizeshat kombinojnë konsumacionin me vallen, ndërsa detyrat e hostesës në klub përfshijnë vetëm bisedën me mysafirët dhe konsumacionin, hostesat nuk dalin në skenë dhe nuk kryejnë vallë private.

Janë paraparë konsumacione alkoolike dhe paalkoolike, me të cilat vajzat marrin 30% të çmimit të pijeve. Çmimi i pijeve është në kufirin e nga 35 euro deri në 10000 euro. Të gjitha tiparet mbeten për vajzën.

Nëse preferoni të punoni në konsumacionin pasiv, vendet në Çeki, fatkeqësisht, nuk ofrojnë këtë mundësi.

📌Veçoritë e burrave që shkojnë në klube në Çeki

🚩 Klubi në Pragë ndodhet në qendër të qytetit historik, në sheshin më turistik – sheshi Vaclav!
Vendndodhja e këtij vendi siguron një numër të madh të mysafirëve – turistë. Këtu do të takoni turistë dhe biznesmenë nga Danimarka, Gjermania, Austria, Anglia, Franca, Italia dhe gjithashtu India. Përveç turistëve, klubi merr shumë mysafirë të pasur të rregullt nga Praga që shumë kanë dëshirë të relaksohen dhe të shijojnë show-n pas punës.
Sipas vlerësimeve të striptezave nga Prestige Model Agency, mysafirët lënë shpesh bahshi të pasur. Shpesh herë për një çaj lënë nga 200 euro dhe më shumë!

📌Çfarë përfshihet në detyrat e vajzave?

🚩 Veçoritë dhe detajet e punës për striptezat

Sistemi i punës për striptezat në shumicën e klubeve është i ngjashëm:

1. Performancat në skenë:

 • qëndrimi i parë vajza kërkon të kalojë në këmishë;
 • qëndrimi i dytë – striptiz i plotë, vajza duhet të jetë plotësisht e zhveshur, jo domosdoshmërisht gjatë gjithë këngës, mjafton vetëm për të paktën 10-15 sekonda në fund të këngës;

2. “Prezantimi” – dalja e vajzave në skenë me një parashikim në stilin e një show mode;

3. Vallëzimi privat dhe bisedimi me mysafirët.

Nga e diela deri në të enjte, çdo striptezë del në skenë 4-5 herë, ndërsa të premten dhe të shtunën – 1-2 herë.

Nuk është e nevojshme dhe nuk kërkohet të merrni pjesë në performancat individuale, show grupor ose të bëni ndonjë truk me tullumbacen.

VËMENDJE! Shumë klube në Çeki organizojnë show erotike për mysafirët e tyre. Ata përfshijnë grupe tregtare dhe aktorë të ftuar çekë. Striptezat nuk kanë asnjë lidhje me show-t erotike dhe nuk marrin pjesë në to.

📌Orari i punës dhe kushtet e qëndrimit

🚩 Klubet punojnë pa pushim, zakonisht nga ora 20:00 deri në 05:00 nga e diela deri në të enjte dhe nga ora 20:00 deri në 06:00 të premten dhe të shtunën. Vajzave u jepet një ditë pushim në javë (duhet të konsultohen paraprakisht me administratën e klubit). Me marrëveshjen e administratës, mund të merrni më shumë ditë pushimi, por gjatë javës duhet të punoni së paku 3-4 turne.

Klubi nuk organizon takime në aeroport, vajzat udhëtojnë drejt vendbanimit të tyre në mënyrë të pavarur dhe me shpenzimet e tyre.

Klubi rezervon apartamente ose studio për vajza. Zakonisht, në një dhomë jetojnë 2-3 persona. Kushtet e qëndrimit janë zakonisht të rehatshme, dhomat kanë ndërtim të mirë, kanë të gjithë mobiljet e nevojshme, pajisje të shtëpisë, kuzhinë të pajisur dhe qasje në internet.

Ditët e para të punonjëses së re të paguhen nga klubi, pastaj do t’ju duhet të paguani për apartamentet. Kostoja mesatare e qëndrimit është:

 • 1 ditë – 22 €;
 • nga 2 deri në 12 ditë përfshirë – 20 € / ditë;
 • muaji i plotë – 240 €.

Sistemi i qëndrimit është i hapur, klubeve çeke zakonisht nuk u intereson se çfarë bëjnë vajzat në kohën e tyre të lirë. Ndalohet të sjellin persona të tjerë të të dy gjinive në dhoma. Apartamentet janë të dedikuara vetëm për punonjësit e klubit. Apartamentet e rehatshme ndodhen pranë klubit, për t’u mundësuar vajzës të arrijë lehtë në punë. Apartamentet kanë të gjitha nevojat për qëndrimin.

📌Kërkesat për veshjen e klubit

🚩 Hostesat punojnë me fustane elegante të gjata (mund të përdorni gardërobën e një mbremjeje ose koktejli), këpucët stilike me takë të lartë dhe makiazh të theksuar.

Kur ndodhen në sallë, striptezat vishen me fustane shumë të shkurtra dhe tërheqëse, mund të vishen me rroba banje erotike, korsetë dhe liga të çuditshme. Për performancat në skenë nevojiten kostume erotike, të cilat mund të jenë të veta ose të siguruara nga klubi. Pjesën kryesore të kostumeve i siguron klubi, kështu që nëse nuk keni kostume të veçanta, nuk është e nevojshme t’i blini. Sigurisht, duhet të keni tanga të hapura të zeza (mund të blini këto zakonisht në vetë klubin).

Striptezat performojnë me gjeçe të tyre (shumica e klubeve rekomandojnë modele të transparencës ose të zeza), por nëse nuk keni këpucë të veçanta, zakonisht kjo nuk është një problem – në fillim do t’ju sigurojnë.

📌A ka stinë pune në Çeki?

🚩 Nuk ka sezon në punën e striptezave me konsumim dhe hostesave në Çeki. Klubi janë të mbushur me mysafirë gjatë gjithë vitit.

Në klubet çeke ka vajza nga kombësi të ndryshme. Këtu punojnë vajza nga Ukraina, Rusia, Bjellorusia, vendet Baltike, Çeki, Hungaria, Rumania, Sllovenia, Polonia dhe vende të tjera të BE-së.

📌Sa marrin striptezat dhe hostesat nga kontratat e Prestige Model Agency në Çeki?

🚩 Klubet natë në Çeki përdorin sistemën e garancive të djegura. Garancitë e djegura janë shuma që striptezat marrin në dorë për një ndonjë ndërrim punë, nëse ato nuk kanë pasur konsumim (për hostesat) ose asnjë konsumim dhe privat (për striptezat). Nëse striptezat kanë performuar, pinë koktejle me mysafirët – ato marrin vetëm % të konsumimit dhe pagesat për privat, pra garancia djeg. Ky sistem lejon vajzën të marrë pagesat edhe për turnet kur puna për arsye të ndryshme “nuk shkon”.

SHËNIM! Shumica e klubave paguajnë garancinë e djegur vetëm nga e diela deri në të enjte. Të premten dhe të shtunën, vajzat punojnë pa garanci.

Disa klube ofrojnë mundësinë e zgjedhjes: vajzat marrin garanci të djegura ose bonus në shumën e 20% të shumës që kanë fituar në privat dhe konsumim. Bonusi është i disponueshëm vetëm për vajzat që kanë punuar jo më pak se 2 javë në periudhën nga data 1 deri më 30/31 të çdo muaji.

💰 Paga shpërndahet javorë, zakonisht të enjten ose të premten.
Paga mesatare e striptezave me konsumim dhe hostesave është nga 3000 deri në 8000 euro në muaj. Bahshitë i marrin vajzat vetë.

Pozita Të ardhurat
Hostesë nga 3000 – 6000 €
Stripteza             nga 4000 – 8000 €

 

wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал