Punë për vajza në Kamboxhia

Работа для девушек в Камбоджа

🚩 Shqipëria – një vend i veçantë dhe i ngjyrshëm, i vendosur në Lindjen e Jugut të Azisë. Arkitektura e lashtë, natyra egzotike, ngjyra kulturore, atraksionet e ndryshme dhe jeta e natës e nxehtëruese tërheqin turistë nga e gjithë bota. Veçanërisht e mbresëlënë është kryeqyteti i vendit – qyteti i Phnom Penh-it. Këtu operojnë shumë klube karaoke, ku ofrohet punë me pagesë të lartë për vajzat në Kamboxh.

📌 Çfarë dokumentesh nevojiten vajzave për të punuar në Kamboxh

🚩 Për të punuar si kërcimtare ose mikeshë në Kamboxh, vajzave nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Kazakistan dhe vende të tjera në GUS dhe Evropë u nevojitet një vizë kombëtare. Është shumë e lehtë ta merrni atë, sidomos nëse punëdhënësi merret me përgatitjen e ftesës për vizë.

 • Vajzave u nevojitet një pasaportë e vlefshme me kufizim të jashtëm.
 • Klubi përgatit ftesën për vizën e biznesit.
 • Viza jepet në mbërritje për 35$.
 • Hyri me vizë biznesi është e lejuar për 30 ditë.
 • Për zgjatjen e vazhdueshme të vizës, drejtuesia e klubit merret me to.
 • Viza zgjatet për një periudhë nga 3 deri në 6 muaj.

Kontrata për të punuar si kërcimtare ose mikeshë në Kamboxh nënshkruhet për një periudhë prej 3 muajsh. Pastaj, është e mundur të zgjatet nëse vajza dëshiron të qëndrojë.

🚩 Punëdhënësi mbulon koston e fluturimit për një shumë deri në 800$ në një drejtim. Në aeroport, vajzat janë pritur nga një menaxher që flet rusisht, i cili i shoqëron ato gjatë gjithë periudhës së punës në kontratë 24/7.

📌 Çfarë pozitash ofron Prestige Model Agency për vajzat në Kamboxh

Puna në Kamboxh për vajza përfshin pozicionet e mikeshës dhe kërcimtares në stilin erotik në klubet KTV. Klubi KTV është dhoma e pajisur me sisteme karaoke për argëtimin privat të kompanive. Detyra e vajzave është të argëtojnë mysafirët në këto dhoma, të këndojnë, të kërcejnë dhe të komunikojnë.

Punëdhënësit janë të gatshëm të marrin vajza të bukura dhe të mirëmbajtura me çdo tipologji nga Ukraina, Rusia, Kazakistan, Bjellorusia, Moldavia dhe vende të tjera në GUS dhe Evropë për pozicionet e mikeshës dhe kërcimtares. Mirëpritet miqësia, paqëndrueshmëria, mbajtja e atmosferës pozitive në kolektiv.

🚩 Kërkesat dhe kushtet kryesore:

 • Moshë nga 18 deri në 29 vjet.
 • Përvojë në striptiz dhe ekzistenca e numrave të vetëm të show-it nuk është e detyrueshme. E rëndësishme është dëshira.
 • Pasaporta e vaksinimit me dy doza.
 • Do të ishte e preferueshme të keni të paktën disa veshje të bukura dhe seksuale.

Gjatë plotësimit të aplikacionit, është e nevojshme të paraqisni një portofolio me foto të cilësisë së mirë në gjatësi të plotë dhe foto portreti pa Photoshop ose filtruesh, si dhe video me kërcim në stol (nëse keni përvojë).

📌 Konsumimi në Kamboxh

🚩 Në klubet KTV të Kamboxhit, konsumimi i aktivë nuk praktikohet zakonisht. Vajzat kërcimtare dhe mikeshat punojnë në konsumimin pasiv. Kjo do të thotë që vajza pret që mysafirët ta ftojnë atë.

Në klubet, konsumimi i alkoolit është më i zakonshëm. Vajzat duhet të argëtojnë mysafirët dhe të pijnë me ta. Vajzat që dëshirojnë të punojnë nën konsumimin pa alkool mund të mësojnë truqet e vogla në vend.

📌 Me cilët burra do të komunikojnë vajzat në Kamboxh

Klubet KTV vizitohen kryesisht nga biznesmenët e pasur kinezë, si dhe burrat vendorë. Turistët nga vende të ndryshme të botës gjithashtu shpesh vizitojnë vendet e ngjashme për të kaluar kohën në mënyrë të këndshme. Për të fituar mirë, vajzat duhet të njohin anglishten në një nivel të mjaftueshëm bisedor, për të qenë në gjendje të komunikojnë lirisht me mysafirët. Njohja e kinezishtes do të ishte një avantazh shtesë.

📌 Detyrat e kërcimtareve në Kamboxh

 • Grafiku i punës në klube është nga ora 21:00 deri në ora 4:00.
 • Vajzat zakonisht kanë një ditë pushimi në javë (në kërkesë).
 • Në ditë dhe në fundjavë, vajzat mund të merren me punët e tyre dhe të lëvizin lirshëm në qytet.
 • Kërcimtarët dhe mikeshat duhet të vijnë në punë më herët në veshje tërheqëse.
 • Nuk lejohet të qëndrojnë thjesht në tërësi në sallë, përveç skenës dhe privatës.
 • Kërcimtarët punojnë vetëm ose në dyfish në skenën me stol (së bashku me ose pa).
 • Në KTV lejohet prekja – mysafirët mund të prekin vajzën përmes rrobat e saj.
 • Kërcimtaret striptizuese kërcejnë striptiz në stol dhe kërcime private për mysafirët.
 • 1 performancë = 2 këngë, numri i performancave varet nga vizitorët.
 • Për këngën e dytë, vajzat kërcejnë pa veshje të sipërme.
 • Në privat, vajzat kryejnë striptiz të plotë.
 • Privatët zhvillohen në një dhomë të veçantë.
 • Kërcimtarët përdorin listën e tyre të këngëve për performancat (përfshirë edhe ato në rusisht).
 • Është e dëshirueshme të keni të paktën 5 performanca soliste me kostume.
 • Vajzat presin në lobbi kur mysafirët i ftojnë ato për të performuar në dhoma. Gjatë performancës, vajzat janë të mbrojtura nga një mbrojtës.
 • Fotografitë dhe videot janë kategorikisht të ndaluara në klub. Siguria vëzhgon me kujdes për këtë! Prandaj, mund të jeni plotësisht të sigurt për privatësinë tuaj.
 • Mikeshat argëtojnë mysafirët në dhoma, këndojnë, kërcejnë dhe pinë me ta.
 • Kur mysafirët zgjedhin një vajzë për dhomë, ajo i argëton ata derisa ata të dëshirojnë të largohen.
 • Nevojitet njohja e gjuhës angleze. Kinezishtja është e mirëpritur.

📌 Nuancat shtesë gjatë punës si kërcimtare në Kamboxh

🚩 Punët e kërcimtares në klubin e natës në Kamboxh nuk kanë një sezon të shprehur. Kjo do të thotë që ka punë për vajza në Kamboxh gjithmonë. Prandaj, mund të shkoni me kontratë në çdo kohë, pa pritur për një moment të favorshëm.

❣ Kërcimtaret dhe mikeshat në Kamboxh ofrohen kushte të rehatshme të akomodimit në apartamente të mira pranë klubit, të paguara nga punëdhënësi. Mikeshat jetojnë në hotel me 2 vajza në dhomë. Kërcimtaret striptizuese në Kamboxh vendosen në apartamente moderne dhe të gjerë me gjithçka që nevojitet.

💰 Sa marrin kërcimtaret në Kamboxh me kontratë nga Prestige Model Agency

Paga e kërcimtares në Kamboxh në muaj arrin nga 3000$ deri në 5000$ dhe më shumë (pa llogaritur bakshishin). Sipas vlerësimeve të vajzave për Agjencinë Prestige, të ardhurat e mikeshave në muaj shkojnë nga 2000$ deri në 3500$. Shuma përfshin:

 • pagën bazë themelore 1000$;
 • çdo kërcim paguhet me 20$;
 • kostoja e privatës është 50$;
 • paguhet për dhomën 80$ (në disa KTV mund të arrijë deri në 150-200$);
 • të gjitha bakshishet mbeten me vajzën.

❤️ Pagesa e pagës behet në fund të muajit të punës. Pagesa për privatë behet në ditën tjetër.

Pozita Të ardhurat
Mikeshë nga 2000 – 3500 $
Kërcimtare nga 3000 – 5000 $

 

wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал