Punë për vajza në Kanada

Punë për vajza në Kanada

📌 “Kontrata kanadeze” – për ata që vlerësojnë vërtetë talentet e tyre

🚩 Dëshiron të punosh në një klub të natës jashtë vendit? Pastaj, me siguri duhet të kushtosh vëmendje vakancave të striptizistes në Kanada.

Kanada ka kombinuar përvojën më të mirë të të dy Amerikave në aspektin e zhvillimit social dhe ekonomik, duke shmangur gabimet e tyre. Ky është një vend me peizazhe të mrekullueshme, diversitet kulturor, komoditet evropian, infrastrukturë të menduar në mënyrë amerikane dhe një nivel të lartë të jetesës, ku një striptiziste e bukur dhe e ndritshme merr qetësisht 2000 dollarë në javë (dhe madje edhe më shumë).

🚩 Punëdhënësit e ligjshëm dhe respektues të ligjit – një përfitim i madh për striptizistet e huaja. Punën e një striptiziste në Kanada përjashton elementin intim dhe risket e papritura për vajzën. Klubet e natës kanadeze gjithmonë respektojnë rregullat dhe kushtet e kontratave, janë miqësorë me policinë vendore dhe kujdesen për sigurinë dhe komoditetin maksimal – si për mysafirët, ashtu edhe për punonjëset. Kini parasysh se prej vajzave priten përgjegjësi e një masi të madhe, aftësi për të punuar, respektim të rregullave të klubit dhe ligjeve të vendit.

📌 Si të arrish në Kanada? “Nuancat” e vizave

🚩 Klubet kanadeze marrin vajza për vakancat e striptizistes nga vende të ndryshme të botës – Moldavia, Ukraina, Estonia, Rusia, Letonia, Rumania, Lituania, Kazakistan etj. Dokumentacioni që nevojitet për hyrjen ligjore në vend varet nga shtetësia e vajzës.

Është më e lehtë për të punuar në klube striptizi në Kanada për vajzat nga vendet e Bashkimit Evropian. Nëse striptiziste është qytetare e ndonjë nga vendet baltike ose, për shembull, ka pasaportë rumune, ajo mund të marrë një leje hyrjeje elektronike në Kanada brenda një dite – dhe të udhëtojë qetësisht për kontratë.

Edhe për ukrainasit, nuk ka problem të marrin leje hyrjeje si vizë humanitare (e njohur edhe si “viza e mbrojtjes”).

Më shumë vështirësi për hyrje kanë ruset dhe bjelloruset. Kanada është shumë e pakënaqur me dhënie të vizave për qytetarët e Federatës Ruse dhe Bjellorusisë, dhe pothuajse e vetmja mënyrë e sigurt për të marrë leje hyrjeje është të aplikoni për një vizë biznesi.

📌 Çfarë duhet të dini për mysafirët e klubeve të natës në Kanada

Mënyra e të komunikuarit dhe ndërgjegjësimi i kanadezëve ndaj klubeve të natës varet shumë nga origjina etnike dhe rajoni ku jeton një person. Shumica e kanadezëve janë njerëz komunikativë dhe të hapur, ata pëlqejnë të luajnë bollëk, biliar, të kalojnë kohë në pube dhe klube të natës, kështu që vendet e argëtimit nuk vuajnë kurrë mungesë të vizitorëve.

🚩 Në klube të natës vijnë të pushojnë dhe banorët vendas dhe turistët. Duke marrë parasysh se në Kanada jetojnë përfaqësues të shumë kombësive të ndryshme, në një lokal mund të takosh një kanadez të “gjeneratës së tretë” me prejardhje indianë, evropiane ose afrikane, një turist, ose një imigrant të freskët nga Evropa apo Azia.

Për shumicën e tyre mysafirët janë të zgjuar, të respektuar dhe të pasur, dhe nuk i lejojnë vetes gjëra të tepërta ndaj vajzave. Ata janë mjaft të rezervuar, tolerante, nuk duan shumë kontakte të ndërsjella me njerëz të panjohur, ata vlerësojnë argëtimin dhe relaksimin e mirë, por pothuajse gjithmonë përpiqen të qëndrojnë brenda kufijve të arsyes. Një striptiziste në Kanada gjithmonë mund të shpresojë për një atmosferë miqësore dhe një trajtim të mirë, respektues nga ana e mysafirëve.

Në Kanada flitet anglisht dhe frëngjisht (të dy gjuhët kanë statusin e gjuhës zyrtare), e cila nga të dy është më e shpërndarë – varet nga rajoni. Duke planifikuar të shkoni për të punuar si striptiziste veçanërisht në Kanada, nuk do t’ju duhet të përpunoni njohuritë tuaja në anglisht dhe frëngjisht deri në perfeksion – pasi vajzat nuk punojnë në konsumim. Gjithsesi, një anglisht e nivelit bazik do të jetë mjaftuese për të ndier veten rehat.

📌 Kushtet e punës dhe akomodimi

Si striptiziste në një klub të natës në Kanada mund të punoni vajza të ndritshme, të shtrira, plastike dhe të bukura, jo më shumë se 40 vjeç. Aftësia për të performuar një kërcim të mashtrueshëm është e domosdoshme këtu, megjithëse punëdhënësit zakonisht nuk kërkojnë trajnim profesional koreografik.

Nuk ka një tipazh të caktuar për punësimin e striptizistes në Kanada. Vajzat mund të bëjnë mirë në të ardhurat me çdo lloj pamjeje – thelbësore është që ajo të jetë aktive, seksuale dhe të kërcejë bukur.

🚩 Konsumimi i alkoolit në kuptimin e zakonshëm është i papraktikueshëm në këtë vend. Prandaj, nuk duhet të llogarisni në një punë si stjuardese – kuptuar si një mënyrë e lehtë e të marrësh para duke u shërbyer një gotë koktejli dhe biseduar pa tensione. Por kjo ka edhe avantazhin e vet – nuk ka asnjë normë për gotat, nuk ka nevojë për të pirë alkool, pra ju mund të përqendroheni plotësisht në performancën tuaj.

Intimiteti me mysafirët është kategorikisht i ndaluar, ashtu si dhe takimet jashtë klubit.

Përveç konsumit, striptizistet në Kanada shkëlqejnë edhe në mënyrë të tjera për të mbledhur të ardhura – kërcime private dhe tipat.

🚩 Përfitimi i madh i Kanadas – mungesa e sezonalitetit në punën e klubeve striptizi, e cila e dallon atë në mënyrë të favorshme nga vendet turistike. Vizitorët në klubet lokale argëtohen gjatë gjithë vitit – e cila është shumë e favorshme për vajzat dhe vetë qendrat e argëtimit.

Klubet kanadeze presin vajzat në aeroport dhe përpjekin të sigurojnë stafet e tyre me akomodim falas. Dhomat janë të rehatshme, të mbushura me mobilje dhe pajisje shtëpiake (ka një kuzhinë të pajisur, një larëse – të gjitha në gjendje të mirë, të punueshme). Megjithatë, numri i dhomave në shtëpi zakonisht është i kufizuar. Për të qenë e sigurt se punëdhënësi do të sigurojë një dhomë, vajza duhet të rezervojë akomodimin të paktën dy javë para se të niset për kontratë.

📌 Vende pune ne Kanada per vajza: Niveli i të ardhurave

🚩 Duke udhëtuar për të punuar jashtë vendit në Kanada, vajzat shkojnë për vende pune si striptiziste. Kjo është pothuajse profesioni i vetëm i kërkuar për të huajt në klube të natës vendas.

Garancia për të ardhura të larta për një striptiziste do të jenë vetëm bukuria, gracia, plasticiteti dhe aftësitë koreografike të saj. Për performancën e ndritshme erotike, mysafirët do t’ia japin me kënaqësi bakshish të mira striptizistes.

Për më tepër, shumica e vajzave bëjnë striptiz plotësues, në disa klube janë të lejuara edhe paraqitjet topless. Për të fituar mirë, duhet të jesh në gjendje të kërcesh me ndezje dhe erotikisht, si në stoli, ashtu edhe pa të.

🚩 Një vajzë aktive, e ndritshme dhe plastike pritet të ketë të ardhura të mira si striptiziste në Kanada. Vajzave u paguajnë tarifa të caktuara (rreth 15-20 dollarë në orë) plus bonus për secilin paraqitje private (rreth 20 dollarë për një kërcim). Të ardhurat totale të një striptiziste në Kanada ndryshojnë në ndërrën 700-5000 dollarë kanadezë në javë, në mesatare vajzat marrin 2000 dollarë në javë.

Më shumë të ardhura vajzat fitojnë nga e enjte në të shtunë, por edhe gjatë ditëve të javës klubeve nuk ua mungon klientët – kështu që mund të shpresojnë për të ardhura të mira gjithmonë.

💰 SA MARRIN VJENDET NË MUAJ NË KANADA

💰 Vajzat e reja në moshën 18-32 vjeç mund të shpresojnë për një pagë të tillë në muaj:

Vend pune Të ardhura
Striptiziste nga 4000 – 8000 $
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал