PUNË PËR VAJZA NË LIBAN

[:ru]img 2619 1 217x300[:]Prestige Model Agency

🚩 Libani – kryeqyteti kulturor i Lindjes së Mesme, i vendosur midis maleve në bregun lindor të Detit të Mesdheut. Peizazhet të ndritshme dhe piktoreske, deti i butë dhe i ngrohtë, historia e mahnitshme dhe e pasur, natyra mikpritëse e njerëzve e bëjnë këtë vend vërtetë si një përrallë. Byblos, Beirut, Sidon, Tyre, Jounieh dhe shumë qytete të tjera do t’ju japin përshtypje të këndshme dhe do t’ju njihnin me historinë dhe traditat e mijëvjeçarëve.

Bota e përbërë dhe eksotike e Lindjes, kuzhina e rafinuar, shërbimi i shkëlqyer, plazhet blu dhe hotelet luksoze ju presin në këtë vend të mrekullueshëm. Së fundi, puna për vajzat në Liban konsumon një të ardhur të mirë vetëm për ata që njohin veçoritë e sistemit. Prandaj, që të kaloni një kohë të këndshme, të fitoni dhe të përfitoni përvojë të vlefshme, duhet të udhëtoni për një kontratë vetëm përmes një agjencie të besueshme.

📌 Cilat dokumente i duhen vajzave për punën në Liban

Për të punuar si hostese në klube natë në Liban, ftohen vajza me të ndryshme tipare nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Moldavia, vendet Baltike dhe BE-ja.

 • Për të punuar në Liban, vajzave u nevojitet një pasaportë jashtë vendit e vlefshme, e cila ka mjaftueshëm afat për periudhën e kontratës.
 • Klubet aplikojnë për vizë pune 2 muaj para arritjes në Liban.
 • Prodhimi i vizës është i mundur në vend për një periudhë deri në 6 muaj përmes shërbimit të migracionit.
 • Për të aplikuar për vizën, mjafton të dërgoni kopje të pasaportës së jashtme dhe një fotografi në formatin 3*4 me sfond të bardhë dhe flokë të mbledhur, ku fytyra dhe veshët duhet të jenë të dukshme qartë.
 • Pas marrjes së kontratës, duhet ta nënshkruani dhe ta dërgoni në menaxherin tuaj në formatin e skanuar.
 • Para se të blini biletën, duhet të siguroheni rezultatet e analizave të gjakut për HIV, sifilis, hepatit, testimin negativ për shtatzëni.
 • Para se të niset për kontratë, vajza duhet të sigurojë sigurimin. Kostoja e sigurimit për gjithë periudhën e kontratës është 150$ (paguhet nga vajza).
 • Gjatë kontratës, vajza paguan analizat me një çmim prej 150$ çdo 2 muaj dhe taksën mujore shtetërore në shumën e 120$.
 • Në kontratë janë përcaktuar të gjitha kushtet e punës, të cilat zbatohen me strikte: pagesë fikse, klub, vendbanim dhe pozicion. Kontrata është një marrëveshje shkrimore e vajzës për të punuar në një klub të caktuar me paga të përcaktuara.
 • Shërbimi i Migracionit të Libanit shqyrton kontratën e nënshkruar dhe paketën e dokumenteve në 5-10 ditë nga data e paraqitjes. Një person i besuar, që është pronari i klubit, merr një vizë-paralajmërim për gatishmërinë për të pritur vajzën në Liban dhe për të ofruar punë në klubin e përcaktuar.
 • Bazuar në vizën, vajza blen një biletë për Libanin, e cila merr në aeroportin e vendit të saj.
 • Nëse vajza rezulton shtatzënë në mbërritje në Liban, ajo nuk mund të fillojë punën dhe angazhohet të mbulojë të gjitha shpenzimet.

🚩 Kushtohu, që mbërritja në Liban, vajza duhet të dorëzojë pasaportën e saj te menaxheri i klubit për 2 ditë. Në ditën e parë është paraparë vizita në shërbimin e migracionit dhe kalojnë obligimisht kontrollin mjekësor dhe bëjnë analizat për sëmundjet si HIV, sifilis dhe hepatit. Të gjithë artistët e ardhur japin analizat, të cilat shuma e tyre tërhiqet nga paga. Pagesa për kontrollin mjekësor kalohet në kasën e shtetit. Në ditën e tretë, nëse rezultatet e analizave janë negative, vajza nënshkruan kontratën origjinale dhe mund të fillojë punën.

📌 Çfarë vende pune ka për vajzat në Liban

Për të punuar në klube të natës në Liban, kërkohen vajza të bukura dhe të kujdesura me tipare të ndryshme nga Rusia, Ukraina, Moldavia, Kazakistan, vendet Baltike dhe BE-ja.

 • Mosha 18-33 vjeç;
 • Gjatësia 170 cm (pa shtesë peshe);
 • Me njohuri të gjuhës angleze.

Përgëzohet miqësia, pa-konfliktësia, mbajtja e atmosferës pozitive në ekip. Për të miratuar në vendin e punës, duhet të dërgoni disa foto portreti, disa selfi të freskëta me dhe pa make-up, foto të gjatësi së plotë, një video-shëtitje, si dhe një video-prezantim në gjuhën angleze.

📌 Konsumimi në Liban

Puna në klube të natës në Liban përfshin konsumim pasiv. Kjo do të thotë që vajzat nuk i afrohen vetë vetëm të ftuarve, por presin të ftohen në tryezë. Vajzat bisedojnë me mysafirët në tryezë për 30 minuta, 1 orë ose më shumë sipas dëshirës së mysafirëve. Për vajzat që nuk përdorin alkool, është e mundur konsumimi pa alkool. Konsumimi aktiv në Liban nuk praktikohet.

📌 Me cilët burra do të komunikojnë vajzat në Liban

Duke punuar si hostese në klubet e natës në Liban, vajzat komunikojnë me burrat vendas të pasur. Ndonjëherë klubet vizitohen edhe nga turistë të pasur nga vende të ndryshme. Prandaj, për të punuar si hostese në Liban, vajzat e agjencisë Prestige Model Agency duhet të njohin gjuhën angleze në një nivel të mirë të bisedës.

📌 Çfarë detyrash kanë vajzat në Liban

 • Koha e punës është nga 22:00 deri në 5:00 (mund të ndryshojë sipas klubit).
 • Vajzat duhet të paraqiten në klub me paraqitjen e tyre të mbrëmjes dhe stilizuar, me një fustan të bukur.
 • Vajzat punojnë në konsumim pasiv, duke pritur që mysafirët t’i ftojnë ato në tryezën e tyre.
 • Hostesët bisedojnë me mysafirët, pijnë pije të porositura nga ata dhe mbajnë bisedën.
 • Për vajzat që nuk përdorin alkool, është e mundur konsumimi pa alkool.
 • Njohja e gjuhës angleze është e detyrueshme.
 • Është paraparë një ditë pushimi në javë me pajtim paraprak me administratën (jo më shumë se 4 ditë pushimi në muaj).
 • Në ditën e pushimit, vajzat mund të dalin jashtë hotelit vetëm nga ora 13:00 deri në 19:30. Para orës 13:00 dhe pas orës 19:30, vajzat duhet të qëndrojnë në territorin e hotelit.
 • Në gjithë Libanin, ekziston sistemi “day off”, kur mysafiri i klubit mund të ftojë vajzën në restorant, kafene ose në ndonjë event të caktuar në orën e natës, duke kompensuar mungesën e saj në klub. Ky “pushim” është rregulluar me rigorozitet nga shërbimi i migracionit dhe administrata e klubit.

📌 Nuancat shtesë gjatë punës në Liban

Gjatë punës si hostese në klubet e natës në Liban, nuk ka rregulla të forta. Në fillim, vajzave të Prestige Model Agency u ndihmohet në punë. Por nëse një vajzë nuk mund të përballojë punën dhe sjell humbje, ajo mund të pushohet përpara përfundimit të kontratës.

Puna në Liban është më e aktivizuar nga prilli-maji deri në nëntor, prandaj që të fitoni mirë, duhet të udhëtoni për kontratë pikërisht në këtë kohë.

❣ Për hostesat, ofrohet akomodimi në hotel me 3-4 vajza në dhomë. Në dhomat ka gjithçka të nevojshme për qëndrimin e rehatshëm: çarçaf, peshqirë, dush, kondicioner, Wi-Fi falas! Kostoja e akomodimit është 250$ në muaj.

💰 Sa fitojnë vajzat në Liban

Të ardhurat e hosteseve në klubet e natës në Liban nga Prestige Model Agency lëvizin nga 2500-3000$ në muaj.

 • Paga zakonisht është 1200-1500$ (varësisht nga klubi) dhe përcaktohet gjatë aprovimit.
 • Paga paguhet një herë në muaj.
 • Procentet dhe bonuset nga pijeja paguhen çdo ditë.
 • Bakshehë i takon vajzës.
 • Për 30 minuta konsumimi pasiv, vajzat marrin 5$, për 1 orë – 10$.
 • Për 40 shishe shampanjë të hapura në muaj, vajza merr një bonus prej 100$, për 60 shishe shampanjë – 200$.
 • Për shampanjën Moët, ka një bonus shtesë prej 25$.
Vend pune Të ardhurat
Hostese nga 2500$ – 3000$
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал