Punë për vajza në Maqedoni

Работа для девушек в Македонии

“`html

🚩 Mendohet shpeshherë për punën në një klube natëror në vende të huaja nga vajzat pa përvojë në kontratat evropiane, por rrallë kujtojnë për Maqedoninë. Kjo është një vend i vogël dhe nuk ndodhet ndër vendet më të pasura në Evropë. Megjithatë, në Maqedoni, kërcimtaret dhe hostesat mund të punojnë me sukses dhe të fitojnë mirë. Sekreti i punës me fitim për vajzat në klube në Maqedoni është banorët dhe mysafirët e vendit. Maqedonasit e zakonshëm udhëtojnë për të punuar në Gjermani, Zvicër dhe vende të tjera të zhvilluara të Bashkimit Evropian dhe pas kthimit janë gati të shpenzojnë paratë për argëtim në vendin e tyre të dashur.

📌 Dokumentet e nevojshme për punësim

🚩 Për vajzat nga Ukraina, Moldavia, Estonia, Letonia, Lituania, Serbia dhe vende të tjera të Bashkimit Evropian, hyrja në Maqedoni nuk kërkon procedura shtesë për vizë. Pas mbërritjes, klubi bën regjistrimin për kërcimtaret dhe hostesat, si dhe lejen e punës për një muaj me mundësi zgjatjeje deri në 90 ditë.

Hyrrja në Maqedoni për vajzat nga Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani është e mundur me vizë kombëtare të Maqedonisë ose vizë pune. Për të marrë vizën turistike lehtësisht, duhet të keni një ftesë, e cila do të përgatitet nga klubi dhe agjencia! Ju vetëm keni nevojë për 2 foto dhe të aplikoni në ambasadën e Maqedonisë në Moskë (për kërcimtaret nga Rusia), Nursultan (për kërcimtaret nga Kazakistani) ose në çdo vend tjetër me ambasadë të Maqedonisë (për kandidatet nga Bjellorusia).

Procesi i aplikimit për vizën pune në Maqedoni për kërcimtaret dhe hostesat është i mundur edhe pa qenë fizikisht në vend. Viza pune jepet për një vit. Agjencia do të përgatisë të gjithë procesin e aplikimit, dhe ju do të keni nevojë vetëm për një paketë minimale dokumentesh: certifikatë diplomimi e 11 klasave ose diploma dhe një dëshmi e pastrimit të shërbimit me apostile. Viza pune në Maqedoni për vajzat është plotësisht falas nëse punoni një vit.

🚩 Kërcimtaret dhe hostesat në klubet e Maqedonisë punojnë legjitimisht që nga dita e parë.

📌 Kushtet e punës në klubet e Maqedonisë dhe nivelit të pagesës për vajzat

“Sezoni i lartë” në klubet natërorë të Maqedonisë zakonisht është gjatë muajve korrik-gusht dhe gjithashtu gjatë periudhës nga fundi i nëntorit deri në fillim të janarit – koha e pushimeve të maqedonasve dhe shqiptarëve që punojnë në BE.

🚩 Fitimet në Maqedoni janë mjaft të frytshme, edhe në krahasim me standardet evropiane. Në kohën e sezonit të lartë, një vajzë në një klub natëror në Maqedoni mund të fitojë deri në 8,000€, ndërsa gjatë periudhës së “mes sezonalëve të klubeve”, fitimet janë më të ulëta dhe përbëjnë 2,500 – 4,000 €.

Duke shqyrtuar oferta të punës në klubet natërorë të Maqedonisë, vlen të kuptohet se objektet e argëtimit në këtë vend ndahen në dy kategori:

  • Първите, които предлагат на момичетата работа като хостес с консумация (клубове с жива музика);
  • Вторите, които търсят танцьорки (възможен вариант съчетание на стрип танци с лап данс и консумация) – клубове за лап данс.

🚩 Голям плюс за момичетата е, че управлението на повечето клубове предпочита танцьорките и хостесите да работят трезви. Затова барманите им наливат вода, сокове, безалкохолни коктейли (понякога добавят малко алкохол – за аромат). Ако търсите вариант с безалкохолна консумация – Македония е точно този вариант.
Управлението на клубовете винаги е на страната на момичетата, може да сте сигурни, че никой определено няма да ви обиди.

Знанието на държавния език не е задължително изискване за работа като хостес в клубове в Македония. Македонският език е много прост, и за няколко седмици работа момичетата започват да разбират отлично речта на местните и могат да комуникират с тях. Още едно езиково предимство е, че македонците използват кирилица, така че рускоговорещите момичета се чувстват удобно и бързо се адаптират в страната. Желателно е да знаете основен английски, но може да се справите и без това.

Интересен факт е, че мнозина от популярните нощни клубове в Македония се намират не в градовете, а между тях. Това разположение е удобно за гостите и изгодно за клубовете. Първите могат да стигнат лесно до заведението, а самият клуб може да приеме посетители от няколко населени места.

📌 Няколко думи за гостите

🚩 Посетителите на клуба обикновено са местни жители – македонци, албанци, сърби, рядко има и чужденци (Македония не е особено популярна сред европейските туристи). Интересен аспект е, че македонците и албанците не са чужди на духа на “конкуренция” и стремежа да надминат съседа във всичко. Когато идват в нощен клуб, те също се състезават – чийто танцьорки до масата са по-красиви, кой е по-богат (т.е. кой може да харчи повече пари за забавления и угощения), и момичетата добре печелят от това.

📌 Kushte të qëndrimit

🚩 Shumica e klubeve të natës ofrojnë qëndrim falas për vajzat në dhomat e hoteleve. Të kërkohet nga tancueset dhe hosteset vetëm të paguajnë tatimin e hotelit në shumë prej 100 denarëve maqedonas në ditë (rreth 1,6€ sipas kursit aktual). Kjo shumë përfshin pastrimin e dhomës, zëvendësimin e peshkirëve dhe çarçafëve.

📌 Veçoritë e punës në klube “muzikë live”

Përgjegjësitë e vajzave në klube të llojit “muzikë live” përfshijnë komunikimin me mysafirët dhe konsumimin. Së fundi, vajzat e bukura të veshura seksualisht lëvizin përgjatë sallës dhe përpiqen të tërheqin vëmendjen e mysafirëve, duke kërcyer pranë tavolinave. Nuk është e nevojshme të kryhet një kërcim i plotë me elemente koreografike ose të hiqet diçka nga vetja. Është mjaft të lëvizësh me muzikë.

🚩 Në klub, gjithmonë luan muzikë live dhe këndojnë këngëtarët. Muzikantët dhe këngëtarja janë pothuajse gjithmonë vendas. Përfitimet kryesore janë bahçe. Gjatë punës së konsumimit në Maqedoni, hostesat mbledhin rreth 10% bahçe nga vizitorët, ndërsa këngëtarja – 90%. Në ekvivalent para, bahçe të përgjithshëm mund të arrijnë deri në 5000-8000 euro për një natë!

Në shumicën e klubeve, hostesat, këngëtarja dhe muzikantët vendosin bashkë bahçen gjatë shkrimit të punës në një kuti të vetme-“kasë”, dhe pas përfundimit të shkrimit, paratë ndahen për të gjithë në mënyrë të barabartë. Me këtë sistem, gjatë periudhës së pikës së sezonit, secila hostese mund të marrë vetëm nga bahçe:

  • 100-250€ nga e enjte në të shtunë – në këto ditë ka më shumë vizitorë në klube të natës;
  • 50-130€ në ditët e punës dhe të dielën.

Në disa lokale praktikohet një sistem me kuti individuale me numra për çdo vajzë.

📌 Veçoritë e punës në klube “lap dance”

Shumica e klubeve lap dance ndodhen në qytetin e Ohrit, si dhe mes qyteteve të Tetovës dhe Gostivarit.

🚩 Veshjet për tancueset janë shumë të thjeshta – duhet të vishni në punë lenjerie erotike për tanc. Me mysafirët, vajzat komunikojnë gjithashtu në lenjeri ose vishen me një xhup ose bathrobe seksi sipër tij.

🚩 Si rregull, ndryshimi fillon në një tavolinë të përbashkët për vajzat.

Këtu mund të uleni, të pregatiteni për punë, të pini një koktejl për të u gatuar për të punuar.

Kur dj e bën muzikën më të fortë – kjo është një shenjë për tancueset, koha është për të shkuar te mysafirët. Vajzat i afrohen tavolinave dhe kërcen (pa strukturë).

Pastaj muzika bëhet më e qetë, kjo do të thotë përfundimi i kërcimit në tavolinë. Vajzat mund të bëjnë një pushim – të ulen në tavolinën e tyre, të rregullojnë veten, të dalin për “pushim” ose të qëndrojnë me mysafirët, nëse ata i ofrojnë tancueses shampanjë ose porosisin një koktej për të.

Shtesë përfiton si muzikante në Maqedoni mund të fitojnë edhe në kërcimet private, të ardhurat e së cilave llogariten nga 20 deri në 40 euro për këngë.

Nga konsumimi, % shkon në Maqedoni. Për çdo pije, tancuesja merr një shumë të caktuar prej 200 denarë, që është rreth 3,30 euro.

💰 Bahçet në klubet e Maqedonisë ndahen 50/50 midis tancueses dhe lokalit.
Klubet e Maqedonisë me kënaqësi punësojnë vajza tërheqëse nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Kazakistani, Moldavia dhe shtetet Baltike, dhe këtu ka shumë tancuesa dhe hostesa nga Serbia, Bullgaria, Mali i Zi, dhe Shqipëria.

💰 SA PAGUAN NË MUJ

🚩 Vajzat e reja me moshat nga 18 deri në 32 vjeç mund të presin një pagë të tillë në muaj:

Vendvotime Të ardhurat
Hostes nga 2500 – 5000 €

Tancuesit

nga 4000 – 8000 €
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

BumpedFont15">BumpedFont15">BumpedFont15"> më aktiv në verë - nga maji në tetor (fluksi i turistëve dhe sezoni turistik), në dimër - në natën e ndërrimit të viteve - dhjetor, janar fortë>(vendasit kthehen në shtëpi për pushime nga Evropa dhe janë të lumtur të shpenzojnë tepër , shprehja: "I trajtoj të gjithë" është veçanërisht e popullarizuar këtu!

Puna si valltare për vajza në Maqedoni lejon dheimprovizoni dhe punoninë një mini, me theks të ndritshëm në detaje - taka, bizhuteri. , grim/frizurë që përputhet.

Puna në Maqedoni për vajza (Tetovë, Hostivar, Ohër) është konsum aktiv, në lokalet muzikore vallëzimi nuk është gjë tjetër veçse ruajtja e atmosferës në pistën e vallëzimit, jo numra solo ose kostume skenike.

Sa do të fitojë një vajzë varet nga një sërë faktorësh. Kryesorët janë pamja e jashtme, aftësia për të komunikuar dhe shprehur në mënyrë aktive, dhe, natyrisht, kontrata e duhur. Sipas statistikave, ju mund të fitoni një punë zonjë:

-1500-1800 dollarë në muajnëse vajza zgjedh kontrata në Turqi, Gjeorgji, Armeni, destinacione të largëta me një nivel mesatar popullariteti midis turistëve të pasur;

-2000- 3400 USDpër ata që punojnë në Spanjë, Maqedoni, Jordani, punësohen në klube nate dhe bare në Qipro, Singapor dhe Korenë e Jugut.

Nëse jeni të interesuar për një punë me pagesë më të lartë për vajzat jashtë vendit, mund t'i kushtoni vëmendje vendeve të lira të kërcimtareve strip. Në Afrikën e Jugut, Greqi, Gjermani, Shqipëri, Zvicër, si dhe në Maltë, vajzat që kërcejnë strip fitojnë nga 3000 dollarë amerikanë në muaj e më shumë.

Për të gjetur kontratën perfekte për veten tuaj, është nuk mjafton për të studiuar statistikat e fitimeve dhe për të përcaktuar më të madhin. Në çdo vend, në çdo klub ka një sërë kërkesash për aplikantët, tipare të mentalitetit dhe një sërë nuancash të punës. Duhet të lidhni saktë aftësitë tuaja, të dhënat e jashtme dhe talentet tuaja me dëshirat e punëdhënësit - atëherë kontrata do të jetë fitimprurëse dhe do të lërë një përshtypje të këndshme.Kjo është arsyeja pse Agjencia Prestige. menaxherët zgjedhin kontratat individualisht për secilën vajzë .

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал