Punë për vajza në Meksikë

Punë për vajza në Meksikë 📌 Punësohu si kërcimtare në Meksikë

📌 Gjërat kryesore për Meksikën

🚩 Meksika është gati të të mrekullojë me trashëgiminë kulturore të madhe. Civilizimet e lashta dhe traditat shekullore. Dhe, gjithashtu, plazhet e bukura, natyra tropikale dhe kuzhina e shijshme. Falë klimës të ngrohtë, mund të vizitoni këtë vend gjatë gjithë vitit.

Meksika pret ata që dëshirojnë të ndiejnë atmosferën e popullsisë vendase në qytetet Meksiko, Kankun, Tihuana dhe Guadalajara. Në Meksikë, ka në të vërtetë shumë për të parë dhe për të humbur kokën.

🚩 Kërkesa “puna për rusët në Meksikë” është në krye të listës së kërkimeve në kohën e fundit. A jeni gjithashtu të interesuar për oferta të tilla? Agjencia modeles Prestige ju ndihmon të punoni në një vend të bukur në kushte të favorshme.

📌 Me cilët dokumente punojnë vajzat në Meksikë?

🚩 Shtetasve rusë për të hyrë në Meksikë u nevojitet një leje hyrjeje elektronike para udhëtimit. Afati maksimal i qëndrimit në vend është 180 ditë. Afati i saktë i qëndrimit në Meksikë përcaktohet pas mbërritjes.

Vajzave nga Ukraina u lejohet të hyjnë në Meksikë pa vizë. Mjafton të plotësoni një formular në internet para udhëtimit. Leja për hyrje njëherësh në vend do të vijë në postën elektronike.

Kandidatet nga Bjellorusia dhe Kazakistan duhet të kenë vizë meksikane. Por nëse keni leje qëndrimi ose vizë nga një nga vendet e Shengenit, si dhe Amerikë, Kanada, Britania e Madhe, Japonia, mund të udhëtoni pa vizë. Vërejtje: Në Minsk nuk ka ambasadë të Meksikës, prandaj për të aplikuar për vizë duhet të kontaktoni ambasadën në Moskë.

Vajzave nga Letonia, Lituania, Estonia dhe vende të tjera të Bashkimit Evropian u lejohet hyrja pa vizë nëse kanë një leje qëndrimi të gjatë në një nga vendet e BE-së.

🚩 Kandidatet mund të presin një kontratë minimale pune për një muaj, me mundësi për zgjatje.

📌 Çfarë oferta vende pune ofron Prestige Model Agency për vajzat në Meksikë

  • Kërcimtaret striptizuese me konsumim në Meksiko, Kankun, Guadalajara. Kërcimet e nxehta në skenën e kërcimit. Lëvizje ndjesore të trupit, kundërthënie të nxitshme që e shqetësojnë imagjinatën. Kërcimet fillimisht në rroba, pastaj pa të. Arti i shurdhërimit dhe kënaqësisë.

🚩 Asnjë dekadencë, vetëm kënaqësi të sofistikuara për mysafirët e veçantë të klubit.

📌 Cilësia e konsumit që është e mirëpritur në Meksikë?

🚩 Në klubet e Meksikës praktikohet konsumimi aktiv. Vajzat i afrohen mysafirëve në tavolina dhe u ofrojnë një valë të fshehtë të kërcimit. Më shumë vëmendje personale për përdoruesin dhe fitimi më i lartë për mbrëmje. Komunikim i lehtë nëpërmjet një gotë shampanjë të shijshme ose koktejli. Koncepti i konsumimit pasiv nuk ekziston në Meksikë. Konsumimi me alkool ose pa alkool është i mundur.

📌 Rreth mysafirëve mashkull në klubet e Meksikës

🚩 Shumica e mysafirëve janë turistë nga vende të ndryshme të botës dhe të mosha të ndryshme: nga 30 deri në 70 vjeç. Në klubet hyjnë amerikanë, rusë, koreanë. Ata nuk kursen bahşiş, duan të porosisin valë të fshehtë. Ata janë të ndershëm dhe të kujdesshëm me vajzat dhe nuk lejojnë sjellje të panevojshme.

📌 Cilat janë detyrat e vajzave në punë?

🚩 Vajzat mund të pijnë pije me alkool ose pa alkool. Nëse nuk dëshirojnë të zhvishen para mysafirëve, atëherë duhet ta paralajmërojnë paraprakisht administratën e klubit.

Puna për vajzat në Meksikë është e mundur me njohuri të gjuhës angleze. Po ashtu, është mirë që vajza të flasë spanjisht.

❣ Një nga kushtet më të thjeshta për çdo vajzë është pamja e mirëmbajtur. Stili – këpucë me topa, rroba të bukura të brendshme, fustane koktejli ose pantallona/të shkurtra me bluzë.

Ndalohet ndonjë lloj sjelljeje intime me mysafirët dhe stafin e klubit. Asnjë drogë, fije alkooli ose grindje.

🚩 Kur është sezoni në klubet e Meksikës?

Periudha më e mirë për të fituar si kërcimtare me konsum në Meksikë është nga shtatori deri në dhjetor.

Në shtetin e klubeve të Meksikës, punojnë vajza nga Rusia, Rumania, Ukraina, Gjermania, Meksika, Kuba, Brazili. Atmosfera në kolektiv është e rehatshme dhe miqësore.

Vajzat jetojnë në apartamente të rehatshme. Dhomat e përshtatshme me gjithçka të nevojshme për të pushuar pas punës. Kostoja e qirasë është rreth 250-500 dollarë në muaj. Java e parë e qëndrimit është falas.

Varësisht nga klubi i zgjedhur dhe kushtet e tij, vajzat mund të priten në aeroport dhe t’i rimbushin shpenzimet e biletave ajrore (nëse nënshkruhet një kontratë e gjatë afat).

💰 Sa mund të fitojë një kërcimtare në Meksikë?

🚩Paga e vajzës varet plotësisht nga hapja e saj dhe dëshira për t’u treguar para vizitorëve. Fitimi ndryshon nga 150 deri në 700 dollarë për mbrëmje. Për një sesion privat (10 minuta), vajza mund të marrë nga 10 dollarë. Bahşişet në cash i merr plotësisht striptizueseja në Meksikë.

💰 Punë me pagë të lartë në Meksikë bëhet e mundur së bashku me agjencinë modele Prestige. Ne ju ndihmojmë të zgjidhni një jetë të re.

Vend pune Të ardhura
Kërcimtare striptizi nga 3500 deri në 10000$
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал