Punë për vajza në Hungari

Работа для девушек в Венгрии

🚩 Hungaria është një vend i mrekullueshëm në Europën Qendrore, i famshëm për historinë e pasur, kulturën dhe kuzhinën e saj. Këtu janë disa nga tiparet kryesore:

  • Budapesti – kryeqyteti i Hungarisë, është një nga qytetet më tërheqëse në Evropë. Ai ndahet në dy pjesë – Buda dhe Pest, të cilat janë të lidhura me një urë të fortë të quajtur Ura e Varrezave. Budapesti është i famshëm për burimet e tij termale të shkëlqyera, ndërtesat madhështore, si Parlamenti dhe Kështjella e Budës, si dhe bregdetin e bukur të lumit Dunaj.
  • Debreceni – është qyteti i dytë më i madh në Hungari dhe një qendër turistike e njohur. Ai është i famshëm për parket e tij, ngjarjet kulturore dhe burimet termale.

Hungaria është një vend i lashtë që gjatë ekzistencës së saj ka qenë një mbretëri e madhe, ka përjetuar invazionin mongol, ka luftuar me princat rusë dhe, në fund të fundit, është bërë një shtet i zhvilluar europian.

Simboli kryesor i kuzhinës hungareze është gulashi – një pjatë tradicionale me mish dhe paprike. Gjithashtu, hungarezët e duan byrekët langos, të cilët mund të përgatiten me mbushje të ndryshme. Hungaria gjithashtu është e famshme për verërat e saj, veçanërisht verërat tokaji, të cilat konsiderohen ndër më të mirat në botë.

📌 Ç’FAKTURA DOKUMENTESH NEVOJITEN PER GRA TË PUNOJNË NË HUNGARI

Agjencia mode Prestige fton vajzat e bukura dhe të rregullta nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Moldavia, vendet e Ballkanit dhe BE për të punuar në klubet e Hungarisë.

🚩 Vajzat nga vendet e Bashkimit Evropian mund të punojnë në Hungari pa vizë Schengen falë lirisë së lëvizjes brenda Bashkimit Evropian.

Për gratë ukrainase, hyrja në Hungari lejohet me pasaportë biometrike për një periudhë prej 90 ditësh në gjysmën e vitit. Nëse planifikoni të qëndroni dhe të punoni në Hungari mbi 90 ditë, ju duhet të aplikoni për një vizë mbrojtëse dhe të merrni leje për të punuar.

Për qytetarët e vendeve të tjera të Bashkimit të Komunitetit të Shteteve të Pavarura, përveç Ukrainës, për të punuar në Hungari është e nevojshme një vizë Schengen. Ju duhet të kontaktoni ambasadën ose konsullatën e Hungarisë në vendin tuaj për të marrë informacion shtesë në lidhje me kërkesat dhe procedurat për të marrë vizë Schengen për të punuar në Hungari.

📌 Ç’POZICIONE PUNE KA PËR GRA NË HUNGARI NGA AGENCIA MODE PRESTIGE

Pozita e hostesës me konsumim në klubin karaoke në Hungari me sistem koreane ofron pagesën në shumën e 4000 HUF për 1 orë pune me mysafirët. Në rastin e mungesës së mysafirëve, është paraparë pagesa në shumën e 1000 HUF për 1 orë pritje.

Gjithashtu, është parashikuar një pagesë shtesë në shumën e 10% për shishe alkool me vlerë nga 70 deri në 300€. Kjo do të thotë se do të merrni 10% të vlerës totale të shisheve alkoolike të hapura në këtë gammë çmimesh.

📌 KONSUMIMI NË HUNGARI

Për punën e hosteses me konsumim në klubet e Hungarisë, aftësitë e rëndësishme janë komunikimi, aktiviteti dhe aftësia për të mbajtur një atmosferë argëtuese dhe zbavitëse. Mysafirët zgjedhin vajzat ose grupin e vajzave për t’u shoqëruar gjatë qëndrimit të tyre në klub.

Roli juaj do të jetë të krijoni një atmosferë pozitive dhe argëtuese për mysafirët. Ju mund të keni nevojë të bisedoni me mysafirët, të zbulojë preferencat e tyre për këngë dhe valle, si dhe të merrni pjesë aktivisht në aktivitete argëtuese, si këndimi dhe vallëzimi në stilin diskotekë.

🚩 Është e rëndësishme të mbani mend se aktiviteti dhe energjia juaj duhet të jenë të përqendruara në krijimin e një atmosfere pozitive për mysafirët. Rregulla kryesore – mos qëndroni ulur dhe qëndroni gati për të argëtuar dhe bashkëvepruar me mysafirët në aktivitetet e tyre argëtuese.

📌 ME CILË MESHKUJ DO TË KOMUNIKOJNË VAJZAT NË HUNGARI

Klubet në Hungari vizitohen nga banorët vendorë si dhe turistë nga vende të ndryshme, të cilët shijojnë këndimin, vallen dhe kohën argëtuese. Kjo do të thotë se si hostese me konsumim, do të keni të bëni me një audienca të ndryshme.

Detyra juaj do të jetë të krijoni një atmosferë miqësore dhe argëtuese për të gjithë mysafirët, pavarësisht kombësisë apo gjuhës së tyre. Aftësia për të komunikuar në gjuhë të ndryshme ose përdorimi i gjuhës së shenjave dhe lëvizjeve mund të jetë i dobishëm për komunikimin me mysafirët nga vende të ndryshme.

🚩 Mbani mend se çdo mysafir mund të ketë preferencat dhe kërkesat e tyre.

Është e rëndësishme të jeni të hapur dhe fleksibël për të përshtatur ndaj kërkesave të ndryshme dhe për të siguruar përvoja të paharrueshme për secilin mysafir.

📌 DETYRAT E VAJZAVE NË KLUBET E HUNGARISË

Si hostese me konsumim në klubin në Hungari, do t’ju caktohen detyra të ndryshme për të plotësuar nevojat e mysafirëve. Këtu janë disa nga këto detyra:

Servimi i pijeve. Ju do të duhet të servisni pije mysafirëve, të shërbeni tavolinat dhe të hiqni pjatat.

Lojëra me mysafirët. Mund të merrni pjesë në lojëra tavoline me mysafirët për të krijuar një atmosferë argëtuese dhe për të përmirësuar argëtimin e tyre.

Vallen dhe këndimin në karaoke. Detyra juaj do të përfshijë gjithashtu vallen dhe këndimin në karaoke për të mbajtur energjinë dhe atmosferën në klub.

Në lidhje me pamjen tuaj të jashtme, është e nevojshme që hostesat të kenë një pamje tërheqëse. Kjo mund të përfshijë fustane koktejli të shkurtër, funde të shkurtëra, bluza dhe këpucë me takë. Gjithashtu, mund të jetë e nevojshme të keni manikyr të rregullt, stilizim të flokëve dhe make-up të mbrëmjes.

Është gjithmonë e rëndësishme të respektoni rregullat dhe kërkesat e punëdhënësit për pamjen tuaj të jashtme, për të përputhur me pritshmëritë dhe standardet e tyre.

🚩 Kujtohuni, roli juaj konsiston jo vetëm në pamjen tuaj të jashtme, por edhe në krijuarjen e një atmosfere të këndshme për mysafirët, për të shërbyer nevojat e tyre dhe për të marrë pjesë në argëtimet e tyre.

📌 TË TJERA TË DHËNA GJATË PUNËS NË HUNGARI

Shoqëria në klubet e Hungarisë zakonisht është vjetore, pa një sezon të shprehur. Kjo do të thotë që mund të shkoni të punoni në Hungari në çdo periudhë të vitit.

Gjithashtu, është e rëndësishme të keni parasysh se klubi zakonisht nuk ofron strehim për vajzat. Prandaj, do të jeni në gjendje të merrni apartamente ose të qëndroni në hostel gjatë punës. Rekomandohet të merrni një parapërgatitje për mundësitë e akomodimit në zonën e klubit, për të siguruar qëndrueshmëri dhe qasje të lehtë për ju.

🚩 Kujtohuni, shpenzimet për strehim janë përgjegjësi juaj dhe është e rëndësishme të merrni parasysh ato në buxhetin tuaj.

💰 SA PAGUANJNË GRAVE NË HUNGARI

❣ Fitimi mesatar i hostesave në klubet e Hungarisë sipas përvojave të vajzave për Prestige Model Agency mund të ndryshojë nga 1500€ deri në 3000€ në muaj. Megjithatë, vlen të theksohet se këto janë vlera të përafërta dhe të ardhurat konkrete mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të ndryshëm, si numri i orëve të punës dhe nivelin e aktivitetit të mysafirëve.

💰 Është e rëndësishme të përmendet se hostesat zakonisht kanë mundësi të marrin 100% tip, që mund të ndikojë ndjeshëm në të ardhurat e tyre. Të tiparet janë një burim shtesë të të ardhurave dhe varen nga gjeneroziteti i mysafirëve dhe nivelit të shërbimit.

Pozita Fitimet
Hostesë nga 1500€ – 3000€
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал