Punë për vajza në Vietnam

Punë për vajza në Vietnam

🚩 Vietnam – një vend i mrekullueshëm me kontraste dhe zbulime, i vendosur në Azinën Juglindore. Peizazhet e bukura, atraksionet historike të lashta, shpellat mistike dhe plazhet afermëruara, si dhe kuzhina ekzotike, e bëjnë Vietnamin të popullarizuar për turistët nga e gjithë bota. Në vend zhvillohet jeta e natës në qytete si Hanoi, Ho Chi Minh, në ishullin Fukuok. Punë për vajza në Vietnam jo vetëm do t’u japë mundësinë të marrin një pagë të mirë, por edhe do t’u ofrojë përshtypje të pafundme nga jeta në një vend të mrekullueshëm aziatik.

📌 Çfarë dokumentesh nevojiten vajzave për të punuar në Vietnam

🚩 Vajzat nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Moldavia, vendet e Ballkanit dhe BE-ja janë ftuar për të punuar si kërcimtare dhe mikeshat në klube të natës në Vietnam.

 • Vajzave u nevojitet pasaporta e vlefshme e jashtme.
 • Kalimi i kufirit me Vietnamin është lejuar për 15 ditë pa aplikimin paraprak të vizës turistike për qytetarët rusë dhe bjellorusë.
 • Qytetarët ukrainas dhe të Ballkanit duhet të marrin vizë turistike për Vietnamin në ambasadën e vendit të tyre para hyrjes.
 • Mundësia për të zgjatur afatin e vizës turistike deri në 3 muaj është e mundur duke marrë një vizë të vazhdueshme. Administrata e klubeve do t’ju ndihmojë të zgjatni vizën për vajzat nga Prestige Model Agency.

Punëdhënësi siguron punësimin ligjor dhe respektimin e ligjeve të punës. Nëse puna zgjat më shumë se tre muaj, është e mundur të zgjatet viza në llogari të punëdhënësit me pajtimin e të dyja palëve.

Nëse vajza punon me një kontratë 6-mujore, klubi siguron fluturimin në të dyja drejtimet, si dhe siguron sigurimin shëndetësor. Vajzat janë pritur në aeroport dhe u ofrohet transfer falas.

📌 Çfarë vende pune ka për vajzat në Vietnam nga Prestige Model Agency

🚩 Kërkohen vajza me çdo tipazh nga Rusia, Ukraina, Bjellorusia, Moldavia, Kazakistan dhe vende të tjera të BE-së për të punuar si kërcimtare striptiz, go-go, party girl me konsumacion dhe pa konsumacion në klubet e Vietnamit. Për punën në klubet e natës në Vietnam, janë të pranueshme vajzat që plotësojnë këto kritere:

 • Moshë 20-30 vjeç.
 • Gjatësia nga 165 cm.
 • Prioriteti i një pamjeje tërheqëse slave.
 • Komunikative dhe miqësore.
 • Përfshirja e së paku tre kostumeve të kërcimit.
 • Është dëshirueshme që vajzat që pretendojnë për pozicionin e kërcimtares striptiz të kenë përvojë në kërcim.

Për të miratuar, duhet të ofroni një paraqitje video në anglisht, foto pa syze dielli, duke përfshirë edhe veten në tërë rritjen, foto në bikini, video të kërcimit të detyrueshëm, si dhe llogari Instagram.

📌 Konsumacioni në Vietnam

🚩 Vajzat në Vietnam punojnë me konsumacion të aktive. Kjo do të thotë se vajza vetë i afrohet mysafirëve dhe përpiqet t’i interesojë ata me shoqërinë e saj. Konsumacioni pasiv në klubet e Vietnamit nuk është i paraparë. Për vajzat që nuk konsumojnë alkool, është e mundur të ketë konsumacion pa alkool.

📌 Me cilët burra do të komunikojnë vajzat në Vietnam

Puna si një valltare në klubet e natës në Vietnam, vajzat do të komunikojnë kryesisht me biznesmenë vendas. Shpeshherë, klubeve i vizitojnë turistë të pasur nga vende të ndryshme. Për të qenë në gjendje të mbajnë një bisedë me mysafirët, vajzat duhet të njohin anglishten të paktën në nivelin bazik. Njohja e gjuhëve të tjera të huaja është e mirëpritur.

📌 Detyrat e vajzave në Vietnam

 • Koha e punës nga ora 22:00 deri në ora 5:00 (mund të ndryshojë në varësi të klubit).
 • Vajzat duhet të paraqiten në punë paraprakisht me grimi dhe frizurë të mbrëmshme, me një fustan të bukur.
 • Një ditë pushimi në javë jepet sipas pajtimit me punëdhënësin (orari mund të ndryshojë, por vajzat punojnë në përputhje me ligjin e punës).
 • Për valltaret striptiz dhe go-go, janë paraparë 4-6 prezencat gjatë një turni (koha caktohet në pajtim me situatën në klub).
 • Njohja e stileve të vallëzimit është e dëshirueshme.
 • Në disa klube janë të instaluar shtylla statike.
 • Valltaret striptiz vallëzojnë në skenë pa bluzë.
 • Njohja e gjuhës angleze është e detyrueshme të paktën në nivelin minimal.
 • Vajzat punojnë me konsum të lartë (konsumi pa alkool është i mundur).
 • Në disa klube ka dhomë VIP, në të cilën mysafiri mund të ftojë një vajzë.

📌 Nuancat shtesë gjatë punës në Vietnam

Në Vietnam nuk ka sezonalitet, kështu që vajzat nevojiten për punë gjatë gjithë vitit. Puna për vajzat në Vietnam parashikon strehim falas, të siguruar nga punëdhënësi në apartamente të këndshme me pishinë pranë klubit. Në dhomat e vendosin jo më shumë se dy vajza. Vajzave u ofrohet ushqim i plotë tre herë në ditë falas.

🚩 Marrëdhëniet në kontratën mes vajzave mund të jenë të ndryshme. Konkurrenca e shëndetshme është gjithmonë pranë. Por punëdhënësit bëjnë përpjekje për të mbajtur një atmosferë pozitive dhe miqësore në kolektiv, kështu që puna në klubet e Vietnamit kërkon vajza të qeta dhe pa konflikt.

Së fundi, shumë persona po shkojnë të punojnë në kompani kriptovalutash në Vietnam, Malajzi, dhe Dubaj. Ne ju rekomandojmë fort të mendoni mirë para se të zgjidhni kontratat e hollësishme. Në shumicën e rasteve, kompanitë kriptovalutash marrin pasaportat e vajzave dhe ofrojnë strehim në territor të mbyllur që nuk mund të braktisësh. Kjo do të thotë që duke shkuar në kontratë, do të jeni i lidhur vetëm me një punëdhënës.

Duke udhëtuar në kontratë në Vietnam përmes një agjencie të verifikuar, si Prestige Model Agency, vajzat nuk janë të varura nga askush, duke mbajtur me vete të gjitha dokumentet.

Agjencitë e besueshme sigurojnë punësim plotësisht legal, respektimin e ligjit të punës dhe lirinë e lëvizjes. Më tepër se kaq, vajzat nuk janë të lidhura me një punëdhënës të vetëm. Disa nga klubet në Vietnam madje lejojnë që, nëse dëshirojnë, të punojnë edhe në lokale të tjera të qytetit për të fituar më shumë.

💰 Sa paguhen vajzat në Vietnam

❣ Sipas vlerësimeve të vajzave të Agjencisë Modelore Prestige, pagesa e valltareve në Vietnam arrin deri në 3000-5000$.

 • Paga minimale (tarifa) është 900$.
 • Disa klube ofrojnë pagesa të garantuara në ditë në shumën prej 60$.
 • Tips-et të gjitha vajzat i marrin për vete.
 • Vajzat marrin 10-50% nga konsumi.
Pozita e punës Të ardhurat
Valltaret nga 3000 – 5000 $
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал