Pune per modele ne shqiperi

Pune per modele ne shqiperi

Puna në Shqipëri për vajza

🚩 Shqipëria është një vend i mrekullueshëm i vendosur në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik. Vendi është i njohur për stacionet e tij të bukura, natyrën e shkëlqyeshme dhe atraksionet historike që tërheqin gjithmonë turistët këtu. Qendrat e argëtimit të vendit përfshijnë kryeqytetin Tiranë dhe qytetet Vlorë, Sarandë dhe Durrës, të vendosura në bregdetin e detit. Çmimet e produkteve dhe qirave janë shumë të ulëta këtu, kështu që puna si striptiste në klube në Shqipëri është një mundësi e shkëlqyeshme për vajzat që duan të kalojnë kohë të këndshme në bregdetin e detit dhe të fitojnë para.

📌 Cilat dokumente nevojiten për vajzat për të punuar në Shqipëri

Shqipëria nuk është pjesë e zonës Schengen, por për vajzat nga Rusia, Bjellorusia dhe Kazakistani nuk ka nevojë për vizë në periudhën maj-shtator. Vajzat nga Ukraina dhe Moldavia gëzojnë hyrje pa vizë në mënyrë të përhershme. Regjimi pa vizë lejon që të qëndrosh në vend për 90 ditë brenda një periudhe prej 180 ditësh. Për të qëndruar në vend në periudhën shtator-maj, duhet të merrni një vizë turistike. Megjithatë, mund të hysh në Shqipëri edhe me vizën Schengen. Vajzat me pasaportë të BE-së nuk kanë nevojë për vizë.

🚩 Kontratat me hostesa dhe koreografet e striptizit në Shqipëri nënshkruhen për një kohëzgjatje prej një muaji. Është e mundur të merrni një leje pune që ju lejon të punoni më shumë se 90 ditë.

Vajzat mbërrijnë në Tiranë, ku përfaqësuesi i klubit i pret ato dhe i siguron transferin falas në apartament, ndonjëherë me taksi. Disa klube rimbursuan një pjesë të koston e biletave për Shqipërinë nëse kontrata punohet me sukses (zakonisht jo më shumë se 100 € ose gjysma e koston e biletave).

Dokument i detyrueshëm për punën në klub është një polici sigurimi, që vajzat e marrin menjëherë pas mbërritjes. Kostoja e sigurimit është 100 euro në muaj – vajzat paguajnë vetë këtë kosto.

📌 Cilat pozicione pune janë të disponueshme për vajzat në Shqipëri

🚩 Në klubet e natës të Shqipërisë punojnë vajza nga Rusia, Kazakistani, Bjellorusia, Moldavia, vendet baltike, Ukraina, Serbia, Maqedonia, Shqipëria dhe Rumunia. Vajzat ftohen në pozicione të koreografeshave të striptizit, pole dance, lap dance me konsumim. Gjithashtu janë të kërkuara hostesat për klubet e Shqipërisë.

🚩 Kërkesat kryesore për vajzat janë:

 • Kujdesi personal (fytyrë atraktive, figurë e shtruar, pa peshë e tepërt);
 • Aftësitë e kërcimit (përgatitja koreografike profesionale është e çmuar, por nuk është e domosdoshme);
 • Njohja e gjuhës angleze në nivel bazik është e domosdoshme për të punuar si hostese në klubet e Shqipërisë (në raste të veçanta, administrata mund të marrë në konsideratë aplikantet që nuk flasin anglisht).

Kufizimet e moshës mund të ndryshojnë në varësi të klubit, por shumica e klubave punësojnë vajza nga 18 deri në 37 vjeç.

📌 Me cilët burra do të ndërveprojnë vajzat në Shqipëri

🚩 Shqipëria është një destinacion turistik i njohur për banorët e Gadishullit Ballkanik dhe vendeve të EK-së. Së fundi, Shqipëria ka filluar të vizitohet gjithnjë e më shumë nga turistët nga vendet evropiane, veçanërisht nga Gjermania dhe Italia. Turistët nga vendet evropiane dhe “eurovalhovcii” janë klientët kryesorë të klubeve të natës në Shqipëri dhe sigurojnë të ardhura të mira për koreografet.

📌 Cilat janë detyrat e koreografeshave në Shqipëri

Puna për koreografet e striptizit në Shqipëri përfshin kryerjen e këtyre detyrave:

 • Koreografet e striptizit në Shqipëri duhet të dukeshin atraktive, të shkojnë në punë me një grim të bukur të mbrëmjes, me veshje të shkurtra dhe të stilizuara.
 • Varësisht nga klubet, koreografet dalin në skenë rreth 5-6 herë në shkëmb me 3 koreografi me një kohëzgjatje prej 2-3 minuta secila.
 • Në privatat, vajzat koreografizojnë topless ose striptiz plotë.
 • Për paraqitjet, secila vajzë duhet të ketë lenjëri seksi, kostume banjosh, kostume, disa çifte këpucësh.
 • Shumica e klubeve punojnë nga 22:00 deri në 6:00 të mëngjesit, dhe vajzat duhet të vijnë në punë me kohë, ndërsa vonesat janë të ndëshkuara me gjoba.
 • Koreografet mund të marrin një ditë pushimi në javë (në pajtim me menaxherin ose administratorin).
 • Janë paraparë gjoba të ashpra për takimet me mysafirë jashtë klubit.

📌 Detaje shtesë gjatë punës si koreografet në Shqipëri

🚩 Duke zgjedhur të punoni në Shqipëri, vajzat jetojnë në apartamente të ofruara nga klubi. Në dhomë jetojnë 2-3 vajza. Apartamentet janë mobiluar dhe kanë të gjitha objektet e nevojshme, duke përfshirë aparaturën kuzhinë. Vajzat mund të gatuajnë vetë ose të porosisin ushqim, pasi ky i fundit këtu kushton shumë pak. Zakonisht, akomodimi në shumicën e klubave është falas gjatë periudhës së kontratës, duke paguar vetëm për pastrimin në apartamente.

💰 Sa paguhen vajzat në Shqipëri

Sipas dëshirave të vajzave, një koreograf striptiz në Shqipëri mund të fitojë 3000-5000 € në muaj. Punë për vajzat në Shqipëri ofron të ardhura të mira, që përfshihen nga:

 • Një tarifë fikse. Në mesatare, nga 40 deri në 60 € për ndërrim.
 • Pagat për konsumimin. Çdo koktej sjell një bonus shtesë prej 3-4 € vajzës, ndërsa një shishe shampanjçe llogaritet si 5-6 këtyre konsumimeve, në varësi të kushteve të klubit.
 • Bakshishet (të cilat vajzat ndajnë me klubin në një raport 50/50).
 • Pagesat për koreografitë private. Koreografia private zgjat rreth 10 minuta. Për një koreografi topless, vajza merr në mesatare 25 €, ndërsa për një koreografi plotësisht të zbukuruar – dyfish.

🚩 Në klubet, nuk lejohet të preketi koreografet, dhe asnjë lloj kontakti intim me mysafirët ose punonjësit e tjerë të klubit nuk lejohet.

💰 Sa paguhen vajzat në Shqipëri në muaj

Vajzat e reja të moshës 18-32 vjeç mund të presin të fitojnë rreth këto shuma në muaj:

Pozita Fitimet
Hostesë nga 1500 deri në 3000 €
Koreograf nga 3000 deri në 5000 €

 

wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал