Punë për modele në Laos

Работа для моделей в Лаосе

❤️Laosi është i njohur për kontrastet dhe natyrën e paprekur. Ai konsiderohet një nga zonat më të pastër ekologjikisht në Azinë me natyrë të virgjër dhe perëndimorë të mahnitshëm. Është një vend ideal për ata që janë lodhur nga zhurma dhe zhurma e qyteteve megalopole dhe dëshirojnë të gëzojnë qetësinë dhe bukurinë e natyrës.

Kryeqyteti i Laosit është Vientiane, qyteti më i madh i vendit. Këtu duhet të vizitoni tregun e natës të ngjyrueshëm dhe të shijoni kuzhinën kombëtare, të cilën kuzhinierët nga restorantet në bregun e lumit Mekong ofrojnë. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të njohur kulturën vendore dhe për të gëzuar pasurinë e shijeve të kuzhinës vendase.

Gjatë vizitës në Laos, rekomandohet të eksploroni edhe vende të tjera të mrekullueshme si Luang Prabang me xhamitë dhe vajzat historike, Pleung Hone me rezervatet natyrore të pasura, si dhe Vang Vieng – një qytet turistik i njohur për aventurat e tij në lumin dhe peizazhet e bukura.

Udhëtimi në Laos ofron një mundësi unike për të shijuar natyrën, kulturën dhe mikpritjen e banorëve të vendit. Dhe bashkë me Prestige Model Agency, ju mund të vizitoni Laosin dhe të rritni ndjeshëm mundësitë tuaja financiare. Agjencia jonë ofron mundësinë për të punuar në klubet e Laosit në pozicionet e hosteses.

📌DOCUMENTS NEVOJITË PËR PUNËN NË LAOS

Për të punuar në Laos, vajzat nga vende të EAE-së / Ballkanit i nevojiten:

  1. Pasaporta e jashtme: e vlefshme jo më pak se 6 muaj nga data e hyrjes në vend.
  2. Ftesa pune: partnerët laozianë ofrojnë ftesa individuale për çdo vajzë nga agjencia e modeleve Prestige, e cila përdoret për të marrë një vizë biznesi për 1 muaj.
  3. Viza biznesi: pas marrjes së ftesës, ndihmohet vajza të aplikojë për një vizë biznesi. Viza jepet për 1 muaj me mundësi zgjatje.
  4. Zgjatja e vizës: klubi ku punon vajza nga agjencia Prestige, merr përsipër zgjatjen e vizës vetë, me miratimin paraprak të vajzës.

Është e rëndësishme të theksohet se klubet e Laosit ndihmojnë plotësisht vajzat në procesin e punësimit ligjor.

📌PUNE PËR VAJZA NË LAOS NGA PRESTIGE MODEL AGENCY

Klubet në Laos ofrojnë vajzave pozicionin e hosteses me konsum të pasiv në një klub karaokë kinez (KTV). Detyra e hosteses është të argëtojë mysafirët në dhomat, të konsumojë pije, të këndojë, të vallzojë dhe të krijojë një atmosferë argëtuese së bashku me mysafirët. Pija kryesore në klub është birra.

Paga për këtë pozicion është 1000$ në muaj. Shtesa paguhet për çdo gotë në shumën e 30$, dhe orari i punës në dhomë përcaktohet me mysafirin.

🚩KONSUMI NË LAOS

Në klubet e Laosit ka konsum të pasiv, mysafirët mund të zgjedhin një ose disa vajza për t’u shoqëruar. 

Është e rëndësishme të kujtojmë se detyra e hosteses në klub është të krijojë një atmosferë argëtuese. Komunikueshmëria, aktiviteti dhe aftësia për të bërë të kënaqur janë cilësi të mira që mund të ndihmojnë në kalimin e një kohë të këndshme në klub.

Të gjithë pjesëmarrësit në grup gëzojnë kohën që kalohet së bashku dhe respektojnë parapëlqimet dhe rehatinë e njëri-tjetrit.

Rregulla kryesore – të argëtohemi, të këndojmë, të vallzojmë.

🚩Mysafirët në klubet e Laosit

Në klubet e Laosit, mund të hasni shpesh mysafirë kinezë dhe burra vendas. Njohja e gjuhës kineze mund të jetë e dobishme, por nuk është e domosdoshme. Mirëpo, njohja e gjuhës angleze mund t’ju ndihmojë hosteseve të vendosin komunikim me mysafirët.

Vajzat që janë aktive dhe të gëzueshme, mysafirët e klubit shpesh lënë bakshish. Ky mund të jetë një shprehje e vlerësimit dhe mirënjohjes për shoqërinë dhe argëtimin e mirë. Megjithatë, duhet të mbani mend se bakshishat lihen në vullnetin e mysafirëve dhe nuk garantohen gjithmonë.

Është e rëndësishme të theksohet se në çdo situatë, pjesëmarrësit duhet të sillen me respekt dhe të respektojnë normat dhe etikën kulturore.

🚩Detyrat e hosteses në klubet e Laosit

Në klubet e Laosit, roli i vajzave-hostese mund të përfshijë detyrat vijuese:

  1. Servimi i pijeve për mysafirët. Vajzat janë përgjegjëse për shërbimin e mysafirëve duke u ofruar pije.
  2. Pastroja e tavolinave dhe enëve. Hostesat e klubit në Laosi mbikëqyrin pastërtinë dhe rendin rreth tavolinave, largojnë gotat e zbrazëta dhe enët.
  3. Interaksioni me mysafirët. Vajzat mund të luajnë lojra të bordit me mysafirët, duke ofruar argëtim dhe krijuar një atmosferë të këndshme.
  4. Vallet dhe karaoke. Hostesat mund të marrin pjesë në valle dhe të këndojnë së bashku me mysafirët në karaoke për të shtuar argëtimin dhe gazitë në festë.

Përveç kësaj, është e rëndësishme që hostesat të paraqiten me bukur dhe të përshtaten me imazhin e klubit. Veshjet, si fustanet e shkurtra dhe bluzat, fustanet koktej, këpucët me takë mund të jenë pjesë e stilistikut dhe kodes së veshjes së klubit.

Prezenca e manikyrës, stilit të flokëve dhe grimave të mbrëmjes do të theksojë pamjen tuaj të elegante dhe të kujdesur.

🚩Të tjerë aspekte gjatë punës në Laosi

Puna në Laosi është gjithëvitore, dhe koncepti i sezonave është më pak i rëndësishëm këtu. Klubet tërheqin vizitorë gjatë gjithë vitit.

Në lidhje me akomodimin, hostesave të agjencisë së modeleve Prestige u ofrohet vendbanim në të njëjtën ndërtesë me KTV-në, me 3-4 vajza që qëndrojnë në një dhomë. Është e rëndësishme të mbani mend se kushtet e tilla të akomodimit mund të ndryshojnë në varësi të lokaleve specifike dhe politikave të tyre.

Gjithashtu, ofrohet ushqimi dy herë në ditë. Përsëri, specifikat dhe rregullat e ushqimit mund të ndryshojnë në varësi të klubit. Është e rëndësishme të sqarohen detajet dhe kushtet shtesë me menaxherin e Prestige Model Agency para aplikimit për punë në një klub të caktuar.

Rekomandohet të diskutohen të gjitha kushtet e punës dhe aspektet e tyre me menaxherin e Prestige Model Agency menjëherë para aplikimit.

💰Sa marrin hostesat në Laosi

❣Fitimi mujor i hostesave në klubet e Laosit mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të ndryshëm, duke përfshirë popullaritetin e klubit, numrin e orëve të punës dhe nivelin e aktivitetit të mysafirëve. Sipas vlerësimeve të vajzave të agjencisë Prestige Model, fitimi mesatar mujor është nga 2000 deri në 4000$.

Një avantazh i madh është se vajzave u jepet 100% bakshish. Në klubet ku është zakon të lëhen bakshishet, kjo është një burim i rëndësishëm i të ardhurave shtesë për hostesat. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani mend se bakshishet janë vullnetare dhe madhësia e tyre mund të ndryshojë në varësi të sjelljes dhe humorit të mysafirëve.

< td style="text-align: left; height: 24px;">Të ardhurat

Pozicioni
Hostese                nga 2000 deri në 4000$
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал