Punë për modele në Macau

Punë për modele në Macau

📌 Shkëlqimi i mahnitshëm i Makao-së

 

🚩 Makao është vendosur në bregun e Detit të Kinës Jugore. Është një rajon administrativ i Kinës. Pjesa e banorëve të rajonit flasin portugalisht, pasi Makao ishte një koloni e Portugalisë.

Makao mund ta quajmë Las Vegasin aziatik. Është vendi ku mund të argëtoheni në kazino, të shijoni arkitekturën dhe tempujt buddhistë, dhe sigurisht të provoni kuzhinën aziatike. Zhytuni në kulturën dhe ndjenjën e ritmit të jetës natëore.

A jeni të interesuar për punën në Makao për vajza? Agjencia modeleve Prestige do t’ju ndihmojë të gjeni punën më të mirë dhe të merrni një të ardhur të shkëlqyer.

📌 Çfarë dokumentesh nevojiten për punë?

🚩 Vajzave nga Estonia, Lituania, Letonia, Çekia, Polonia, Rumania dhe vende të tjera të Bashkimit Evropian nuk u kërkohet viza nëse kanë pasaportën e BE-së. Qëndrimi pa viza në territorin e Makao-së është i mundur për 90 ditë në gjysmën e vitit.

Qytetarëve të Ukrainës, Moldavisë, Rusisë, Bjellorusisë, Kazakistanit u kërkohet të hapin një vizë turistike.

Puna në klubet e Makao-së është e mundur vetëm nëpërmjet një marrëveshje pune Red Card. Pas mbërritjes në Makao, balerina merr një certifikatë pune (SWP).

Viza pune për punën e streptizëzes në Makao është e vlefshme për 6 muaj. Nuk lejohet të punohet për një periudhë më të shkurtër. Vajza vjen fillimisht me një vizë turistike. Për rreth 2-3 javë jeton në apartamente derisa të përgatitet viza pune. Është e nevojshme të siguroheni me certifikatën e lindjes, foto dhe të bëni një analizë të gjakut. Marrëveshja pune është e përgatitur nga klubi.

📌 Çfarë vende pune ofron Prestige Model Agency për vajzat në Makao

🚩 Streptizëza me konsumim. Valle të nxehtë në skenë. Performancat private për mysafirët. Të përjetosh kënaqësinë e atij që bën dhe t’ia dhurosh mysafirëve. Gjatë komunikimit me vizitorët në sallë, duhet të jeni të veshur me fustane të gjata ose të shkurtra të bukura dhe me takë të lartë.

Eshtë një vende pune shumë e mirë për të përmirësuar aftësitë e vallëzimit dhe praktikuar gjuhën angleze. Po ashtu, ju njihni me një kulturë tjetër dhe me njerëz të rinj.

📌 Çfarë duhet të dini për konsumimin në Makao?

🚩 Në klubet e Makao-së dominon konsumimi i aktive. Iniciativa mbetet për balerinën, ajo zgjedh vetë mysafirin me të cilin do të ulen në një tavolinë. Është e rëndësishme që vajza të jetë në gjendje të gjejë lehtësisht kontaktin me mysafirët. Të krijosh atmosferën dhe frymën e festës. Të ndihmosh mysafirin të distancohet nga çdo problem dhe të gëzojë çdo minutë që kalon me ju. Nëse preferoni të punoni me konsumim pasiv, rekomandojmë të zgjidhni një vend tjetër. Konsumimi përgjithësisht është alkoolik, më rrallë është pa alkool.

📌 Çfarë burrash vizitojnë klubet e Makao-së?

🚩 Për një kohë të paharrueshme në klubet vijnë të pasurit kinezë. Edhe turistët nga vende të ndryshme vizitojnë. Prandaj është e rëndësishme të njihni anglishten për të komunikuar lehtësisht me mysafirët.

Burrat kinezë nuk ngurrojnë të japin bakshish. Pëlqejnë të kalojnë kohë në shoqërinë e vajzave të hapura, argëtuese dhe komunikative.

📌 Detyrat e punonjëses

🚩 Është e nevojshme të pini alkool me mysafirët. Nëse dëshironi, mund të mësoni të shtrydhni në mënyrë të kujdesshme. Ose të kërkoni që barmani të shtojë më pak alkool në koktej.

Kërkesat për pamjen e vajzave për punën në Makao janë:

  • Tipi slav.
  • Figura e butë.
  • Pamje e rregulluar.
  • Gjatësia nga 170 cm.
  • Përvojë në valle.

Për performancë në skenë, është dëshirueshme të keni një kostum të bukur sensual. Planifikoni një imazh dhe detaljet e veçanta që do të ju dallonin nga vajzat e tjera. Mysafirët pëlqejnë balerina me diçka të veçantë.

Janë ndaluar çdo kontakt me mysafirët e klubeve, duke përfshirë puthjet dhe prekjet. Vajzave nuk u lejohet të largohen nga klubi së bashku me mysafirin.

📌 A ka sezonë pune?

🚩 Mund të punoni në klubet e Makao-së gjatë gjithë vitit, nuk ka sezon. Pak më pak mysafirë vizitojnë vendet gjatë Perëndimit të Vitit Kinez.

Vajzat jetojnë në apartamente të rehatshme, me Wi-Fi, pajisje kuzhine, banjo të veçantë. Varësisht nga klubi, akomodimi mund të jetë i pagesë ose falas. Në klub, ushqimi është i siguruar 1 herë në ditë.

Biletat paguhen nga përfaqësuesit e klubit. Në aeroport kandidatja pritet dhe ndihmohet për të arritur në vend.

📌 Sa shumë fitojnë balerinat në Makao me kontratat nga Prestige Model Agency

❣ Sipas vlerësimeve të vajzave për Agjencinë Prestige, në mesatare vajzat fitojnë 💰 nga 2000$ deri në 5000$ në muaj. Pagesat e pagave bëhen një herë në muaj. Balerinat marrin tërësisht bakshishin për vete. Gjithashtu, vajzat marrin një përqindje nga pija që blen mysafiri.

Puna në Makao mund të bëhet e juaja nëse ju drejtoheni agjencisë modele Prestige dhe lexoni vlerësimet. Ne kemi ndihmuar shumë vajza të talentuara dhe simpatike të gjejnë punë. Jemi të gatshëm të ju ndihmojmë edhe juve!

Pozicioni i lirë Të ardhurat
Balerina              nga 2000 – 5000 $

 

wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал