Punë për vajza në Francë

Punë për vajza në Francë

🚩 Vizita një herë në kryeqytetin e modës së botës – ëndërra e shumë vajzave nga Ukraina, Rusia, Bjellorusia, vendeve baltike dhe të tjera. Por ndonjëherë kjo godet në xhep. Fatmirësisht, agjencia Prestige Model Agency gjithmonë ofron punë vajzave në Francë. Me ne, çdo vajzë mund të bëjë ëndrrën e saj realitet.

🚩 Si? Po shumë lehtë! Për shembull, të shkosh për të punuar si hostes ose si tjetër kërcimtare në Francë. Kjo është një mundësi unike për të jetuar në Paris, për të mësuar gjuhën frënge, për të njohur burra të pasur, për të gjetur miq të rinj dhe thjesht për të udhëtuar në vend. Plus, të fitosh një shumë të konsiderueshme parash, të kthehesh në shtëpi me çantat e rroba të shkëlqyera, kozmetikë markash dhe kënaqësira të tjera. Pajtohemi, idenë është shumë e mirë?

Kërkimi i punës vetë ose përmes agjentëve

A kjo perspektivë ka bërë që të mendosh? Nuk është çudi. Tani në internet ka shumë oferta tërheqëse që ofrojnë punë në Francë dhe Paris në kushte të favorshme. Megjithatë, premtimet shpeshherë janë bosh.

🚩 Për të marrë 100% garanci, është më mirë të drejtohesh në një agjenci të besuar. Ne, Prestige Model Agency – jemi një ekip profesionistësh, që synojmë të krijojmë kushte të përshtatshme bashkëpunimi dhe të sigurojmë për modele dhe kërcimtaret tona të ardhura më të larta.

Dokumentet e nevojshme për të punuar në Francë?

Për vajzat nga Ukraina dhe Moldavia, nuk kërkohet vizë, vetëm pasaporta biometrike që mundëson qëndrimin pa viza në territorin e vendit deri në 90 ditë. Ukrainaset me vizë mbrojtjeje mund të punojnë në Francë pa dalje nga vendi deri në skadimin e afatit të vizës.

🚩 Vajzave nga Rusia, Kazakistan, Bjellorusia u nevojitet viza shengen turistike ose viza pune e një vendi anëtar të Bashkimit Evropian.

Vajzave nga Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Rumunia, Hungaria, Bullgaria dhe vende të tjera anëtare të Bashkimit Evropian nuk u nevojitet viza.

Konsumi në Francë?

Vajzat në klubet e Francës punojnë në baza kontrate me agjencinë Prestige dhe kryejnë konsum në mënyrë aktive. Kërcimtaret kombinojnë konsumin me kërcimin, ndërsa detyrat e hostes në klube përfshijnë vetëm bisedimin me mysafirët dhe konsumimin; hostesat nuk dalin në skenë, ndërsa është lejuar që të kryejnë kërcime private.

  • Janë parashikuar konsumi me alkool dhe pa alkool, me të cilin vajzat marrin një përqindje të caktuar të çmimit të pijeve.
  • Çmimet e pijeve lëvizin në një gamë nga 20 euro deri në 8000 euro.
  • Nëse ju preferoni të punoni me konsum pasiv në klubet e Francës, kjo është e pamundur.

Të veçantat e burrave që shkojnë në klubet e Francës

🚩 Në varësi të qytetit ku ndodhet klubi, mysafirët mund të jenë krejt ndryshe.

Në Paris, klubi ndodhet në qendër të qytetit, në sheshin më turistik – Champs-Élysées! Vizitorët më të zakonshëm këtu janë turistë dhe biznesmenë nga Spanja, Danimarka, Gjermania, Greqia, Austria, Anglia, Franca, Italia, si dhe India. Përveç turistëve, në klub vijnë shumë vizitorë të pasur të rregullt nga Parisi, të cilët shumë të dashurojnë të relaksohen dhe të shijojnë show-të pas punës.
Në Korsikë, vizitorët kryesorë të lokaliteteve janë turistë, ndërsa në qytetet Vichy dhe Rennes kryesore janë njerëzit e pasur vendas.

Të gjithë mysafirët në Francë i bashkon një gjë – takti, korrektësia dhe sjellja e bujarë. Sipas vlerësimeve të kërcimtareve nga Prestige Model Agency, mysafirët shpesh lënë bahshisht të larta. Nuk është rrallë të lënë mbi 100 euro për një gotë kafe!

Çfarë vende pune ofron Prestige Model Agency për vajza në Francë

🚩 Vendet e pune më të shpeshta për vajzat në klube të natës në Francë janë hostes dhe kërcimtare. Kushtet e punës janë si vijon:

  • vajzat punojnë me një orar fleksibël me një pushim në javë;
  • stili i veshjes – fustane elegante të shkurtra dhe të gjata dhe aksesore të bukura;
  • klubet kanë dhoma grimash ku vajzat mund të përgatiten para fillimit të punës;
  • konsumimi është aktiv, dhe sipas dëshirës – pa alkool (në marrëveshje me barmanin).

Puna për vajzat në konsumim në Paris, Rennes dhe Korsikë konsiston në këtë mënyrë – vajza ndodhet në pritje të vizitorëve prapa një tavoline dhe i përshëndet secilin që hyjnë. Në këtë moment, ajo ofron pa vënë ndonjë detyrim, që të bashkohen me kompaninë dhe piqet me mysafirin. Për këtë ajo merr një përqindje të çmimit të pijeve.

🚩 Ç’mënyrë është kjo punë? Është e qartë. Vizitorët e klubeve duan të relaksohen, të argëtohen pas një dite të rëndë pune. Dhe, sigurisht, të bisedojnë me vajza të bukura. Nëse biseda bie në vesh, vizitori pa dyshim do të kthehet në lokal përsëri.

Nëse vajza di të kërcejë, ajo kryen detyrat shtesë të kërcimtares. Për një ndryshim, duhet të kryejë jo më pak se një-dy valle mbi rrip (pole dance) pa rroba. Koha e një vallesi është 4-5 minuta.

Njëkohësisht, kërcimtareja ofron mysafirëve të gëzojnë privatësinë. Niveli i zbulimit është në duart e vajzës, dhe gjatësia e një privatësie është një këngë e vetme.

Puna në Paris për rusë dhe ukrainas përmes Prestige Model Agency – kjo është:

  1. Siguria. Ne ofrojmë mbështetje dokumentare të plotë dhe punë legale jashtë vendit (për vajzat nga Rusia dhe Bjellorusia nuk ofrohet një leje zyrtare).
  2. Ngarkesa e lartë. Vajzat tona janë të qëndrueshme me punë dhe vërtet fitojnë mirë.
  3. Mbështetja dhe ndihma e plotë gjatë kohës së kontratës. Ne ndihmojmë vajzave tona të zgjidhin shpejt çdo problem që shfaqet.

A ka një stinë pune në Francë?

🚩 Përgjithësisht, nuk ka sezonalitet në punën e kërcimtares me konsumim dhe hostese në Francë. Në Paris, Vichy, Rennes – klube janë të mbushura me vizitorë gjatë gjithë vitit. Në Korsikë shihet sezonalitet. Fitimet më të mira këtu janë nga prilli deri në tetor. Nga nëntori deri në mars ka më pak vizitorë, dhe, rrjedhimisht, fitimet janë më të ulëta.

Në klube ka vajza të kombësive të ndryshme. Këtu punojnë vajza nga Ukraina, Rusia, Bjellorusia, vende të Ballkanit, Çeki, Hungaria, Rumunia, Sllovenia, Polonia dhe vende të tjera të BE-së.

Sa marrin për të punuar vajzat në klube të Francës

Shumë njerëz mendojnë se puna e hosteses në konsum në qytete të mëdha është e paaftë. Për shembull, konkurrenca është shumë e lartë, dhe shpenzimet për akomodim janë të mëdha. Por kjo nuk vlen për Francën.

🚩 Fitimet e vajzave në konsumim në Paris janë ndër më të lartat në Evropë. Përveç pagesës fikse, hosteset marrin një përqindje nga pije që burrat ua shërbejnë. Nëse vajza kërcejnë gjithashtu, ajo fiton edhe nga privatësitë.

Sipas vlerësimeve të kërcimtareve, për agjencinë Prestige, në vende pune si hostes në Paris, ju mund të fitoni deri në 4000 € në muaj, dhe si kërcimtare striptiz deri në 6000 €. Dhe kjo nuk është kufiri. Duhet të mos harrojmë bahshitë dhe dhuratat që shkojnë plotësisht tek vajza.

🚩 Shumë klube ofrojnë banesa falas për punonjëset e tyre. Prandaj, të gjitha shpenzimet kufizohen vetëm me ushqim dhe faturën e komunave. E kjo nuk është asnjë problem. Pas të gjitha, ka burra që mund të shërbejnë një darkë të shijshme. Po ashtu, në punë dhe nga puna, hosteset dhe kërcimtaret shkojnë falas. Kështu që me shpenzimet minimale ju fitoni të ardhura maksimale.

 

Puna e avantazhshme me agjencinë Prestige Model Agency

🚩 Punë për vajzat në Francë – një mundësi rrallë për të kombinuar të ardhurat deri në 4000 € me relaksim. Doni që jeta juaj të mbushet me ngjyra të ndritshme?

Lëreni një aplikim dhe ne do t’ju ofrojmë një vend pune të përshtatshme që do t’ju sjellë gëzim, lumturi dhe pasuri.

Vend pune Të ardhura
Hostes nga 2500 – 4000 €
Kërcimtare nga 3000 – 6000 €
wa viber2 telegram2

Pyetje dhe pergjigje

Ne kemi shtuar në listën tonë profesione të tilla si modele webcam, zonjë, valltare go-go, vokaliste dhe mikpritëse e klubeve të natës.

Duke pasur parasysh se profesionet teknike nuk sjellin të ardhura të larta, ju këshillojmë që të arsimoheni në një fushë krijuese. Aktore teatri dhe filmi, këngëtare, stiliste veshjesh, stiliste, vokaliste ose kërcimtare. Janë këto profesione që mund të hapin një gamë të gjerë mundësish për vajzat.

Për shkak të karakteristikave të tyre fizike, mendore dhe psikologjike, vajzat janë më të predispozuara për disa profesione sesa burrat. Ne i këshillojmë vajzat të marrin në konsideratë profesionet e femrës në fusha të tilla si kreative, humanitare dhe zyra.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал