Pyetje dhe pergjigje

Çdo profesion ka zhargonin e tij unik. Hostesses dhe kërcimtare strip nuk janë përjashtim. Prandaj, kur planifikojnë të shkojnë në punë jashtë vendit me kontratën e tyre të parë, vajzat shpesh dëgjojnë shumë fjalë profesionale nga menaxheri i tyre që shkaktojnë hutim.

Këshilla më e mirë në situata të tilla është të mos kesh turp të pyesësh. Është më mirë të bësh disa pyetje sqaruese paraprakisht sesa të përballesh me surpriza kur të mbërrish për të punuar në një klub jashtë vendit.

Specialistët e agjencisë Prestige Model kanë përgatitur një fjalor të vogël për vajzat që kërkojnë punë. jashtë vendit.

Salida (salida) – Përkthyer fjalë për fjalë nga spanjishtja si “largim”. Salida në klubet e natës spanjolle i referohet takimeve me të ftuar jashtë institucionit. Çfarë përfshijnë data të tilla, sa zgjasin, si paguhen – dhe hollësitë dhe nuancat e tjera specifikohen më së miri në një institucion të caktuar. Në bare dhe klube të ndryshme, shkalla e lejueshmërisë mund të jetë drastike e ndryshme.

Rendezvous (rendezvous) – në frëngjisht, kjo fjalë do të thotë “datë”. Sistemi i takimit, ashtu si salida, shoqërohet me të ftuar jashtë institucionit ku punon vajza. Termi “rendezvous” përdoret në klubet e natës në Francë, si dhe në klubet e natës në Francë, si dhe në Turqi dhe Qipro.

Shpërblesë, blerje, përcjelljejanë terma të ngjashëm me takimin dhe salida. Në përgjithësi, ato nënkuptojnë që vajza kalon kohë me një të ftuar jashtë klubit të natës ose lokalit ku ajo punon – dhe këtë e bën në marrëveshje me menaxhmentin për një tarifë shtesë.Çfarë. saktësisht a përfshijnë ato takime të tilla – ia vlen të pyesni për çdo klub të veçantë veç e veç.

Separe (të veçanta) / Private – termi përdoret në të gjitha institucionet ku ka kabina të veçanta. (vip-room ose diçka e ngjashme) . Supozon mundësinë e izolimit në një dhomë të vogël.Gjatë një private ose të ndarë, një vajzë thjesht mund të komunikojë në mënyrë inteligjente me një të ftuar ose të kryejë një vallëzim privat për të – përsëri, kjo është përsëri. varet se për cilin klub apo lokal bëhet fjalë.

Garçon (garcon) – në përkthim të drejtpërdrejtë nga frëngjishtja do të thotë “djalë i dërguar”. Në bare dhe klube pothuajse në të gjithë botën, kjo fjalë përdoret për t’iu referuar kamarierëve. Gjatë punës jashtë vendit, vajzat e dëgjojnë shpesh këtë term.

Shef– kjo fjalë definitivisht nuk kërkon përkthim, por ka një nuancë. Në industrinë e klubeve, pothuajse çdo punonjës, statusi i të cilit është edhe pak më i lartë se një kamerier, mund ta quajë veten shef.fytyra është e domosdoshme. Në lokalet dhe lokalet e natës turke duhet t’u kushtoni vëmendje atyre që u drejtohen me parashtesën “-bey” (për shembull, “Alihan Bey”, “Mustafa Bey”). “-bej” në turqisht (dhe gjuhët e afërta me të) është një përcaktim i statusit të lartë të një personi, kjo duhet trajtuar me respektin më të madh dhe duhet komunikuar me mirësjelljen më të madhe. /strong>

Këtu kemi mbledhur minimumin e nevojshëm të fjalëve që duhet të dini kur planifikoni të shkoni në punë jashtë vendit me kontratë. Pasi t’i mësojë ato, vajza patjetër do të ndihet më e sigurt kur komunikon me menaxherin dhe zgjedh një klub.

Dhe çfarë fjalësh dhe shprehjesh të pakuptueshme keni hasur në industrinë e klubeve? Çfarë termash duhet t’i shtohen këtij fjalori? Na shkruani në komente. Specialistët e agjencisë prestigjioze do të jenë të lumtur të shpjegojnë në detaje kuptimet e të gjitha frazave të ndërlikuara nga bota e biznesit të klubeve.

Një avantazh i madh i kontratave greke për kërcimtarë dhe mikpritëse është mundësia për të punuar pa pirë alkool fare. Me marrëveshje me banakierin ose administratën e institucionit, vajzës do t’i sillet pije false ose kokteje shumë të holluara me një pikë alkooli (për erë). Pra, edhe nëse një vajzë për ndonjë arsye nuk dëshiron të pijë alkool, ajo mund të punojë me sukses në një klub nate ose bar në Greqi.

Po, por ka një paralajmërim. Në të kaluarën, shumë klube striptizmi në Greqi kishin koreografë me kohë të plotë që mësonin kërcimtarë fillestarë. Tani në shumicën e institucioneve kjo praktikë është braktisur. Nëse nuk keni fare përvojë në strip, atëherë para se të niseni për një kontratë të tillë, është më mirë të praktikoni të paktën pak.

Në të njëjtën kohë, nëse një vajzë është plastike, fleksibël, i pëlqen të kërcejë dhe ka besim në aftësitë e saj, ajo mund të punësohet lehtësisht në një klub striptizi në Greqi.Pa. Përvoja, madje mund të futesh në institucionin TOP.

Meqë ra fjala, gjatë kontratës, kërcimtarët shpesh stërviten së bashku pas orëve, ndajnë përvojat e tyre, dalin me sekuenca vallëzimi interesante, përmirësojnë artin e improvizimit në skenë – kjo është shumë e dobishme për kërcimtarët fillestarë.

Po. Agjencia Prestige mund t’u ofrojë vajzave disa opsione për ambiente argëtimi në Greqi, ku kërkohen modele mikpritëse – pa kërcime të detyrueshme në kontratë. /strong>

Të punosh në Greqi për vajza është e ngjashme me kontratat në Qipro – për të fituar shumë në një punë zonjë, duhet të jesh aktiv dhe të flasësh mirë anglisht.

Më falni, jo. Gjetja e një pune me konsumim pasiv në Evropë është tashmë mjaft e vështirë për një vajzë – ky lloj konsumimi është jopopullor dhe po praktikohet gjithnjë e më pak. Austria nuk bën përjashtim. Kur punoni me kontratë në Austri, duhet të jeni gati të jeni aktiv, të komunikoni me të ftuarit.

Plotësisht alkool. -Kontrata falas as për zonjat në Austri. Kjo është e vërtetë si për klubet TOP të të rinjve, ku mblidhen njerëz nga Turqia, ashtu edhe për institucione të respektuara me një audiencë thjesht austriake. Aftësia për të kulluar pijet, për të shpërqendruar mysafirët dhe truket e tjera të një mikpritëseje me përvojë do të ndihmojë në mbajtjen e konsumit të alkoolit në minimum, por nuk do të jeni në gjendje të hiqni dorë plotësisht nga alkooli.

Klubet e natës austriake vijnë te një sërë vizitorësh – sipas moshës, statusit, pasurisë, mënyrës së komunikimit. Puna e konsumatorit në Austri përfshin trajtimin e një numri të madh të mërgimtarëve nga Turqia. Kjo është një turmë shumë aktive dhe e zhurmshme që pëlqen të pushojë në baret lokale – kështu që të paktën >Njohuria minimale turqishtja do të jetë e dobishme.

Nëse një vajzë kërkon një punë në Austri për të mësuar më mirë gjermanishten e folur ose, në parim, preferon të komunikojë vetëm me evropianët, kjo duhet t’i raportohet menaxherit të saj në fazën e konsultimeve dhe përzgjedhjes së një kontrate. Në këtë rast, agjencia do të zgjedhë një kontratë me një bar ose një klub nate, ku shumica e mysafirëve të rregullt janë austriakë.

Sigurisht. Tani Agjencia Prestige bashkëpunon me dhjetë institucione argëtimi në Austri që punojnë pa pasaportë evropiane. Gjeni një vend pune si një punonjës argëtimi. zonja në një klub Mund të gjesh një punë në Austri ose të gjesh një punë si balerin striptizi pa lëshimin e komplikuar të lejeve – mjafton një vizë turistike me një periudhë vlefshmërie 1 muaj ose më shumë.

BumpedFont15″>BumpedFont15″>BumpedFont15″> më aktiv në verë – nga maji në tetor (fluksi i turistëve dhe sezoni turistik), në dimër – në natën e ndërrimit të viteve – dhjetor, janar fortë>(vendasit kthehen në shtëpi për pushime nga Evropa dhe janë të lumtur të shpenzojnë tepër , shprehja: “I trajtoj të gjithë” është veçanërisht e popullarizuar këtu!

Puna si valltare për vajza në Maqedoni lejon dheimprovizoni dhe punoninë një mini, me theks të ndritshëm në detaje – taka, bizhuteri. , grim/frizurë që përputhet.

Puna në Maqedoni për vajza (Tetovë, Hostivar, Ohër) është konsum aktiv, në lokalet muzikore vallëzimi nuk është gjë tjetër veçse ruajtja e atmosferës në pistën e vallëzimit, jo numra solo ose kostume skenike.

Po, ka disa institucione ku edhe shefat mund të kuptojnë dhe shpjegohen pak në rusisht, dhe gjithashtu – nuk është e pazakontë të takosh mysafirë që kanë studiuar më parë / aktualisht studiojnë në universitete rusishtfolëse, ose kanë biznesin e tyre në vendet e CIS. Prandaj, punoni për vajzat që flasin rusisht në Jordaniaq në kërkesë.

Për fat të keq, për momentin, klubet nuk e kanë një mundësi të tillë dhe modelet – mikpritëse në Jordani punojnë me vizë turistike.

Po, sigurisht, të gjitha modelet e zonjës në Aman kanë mundësinë të marrin me qira një apartament në çdo zonë të qytetit. В falas nga punë zonjë në Jordani kohavajza span> lënë për vete.

Punë vajza në klube dhe bare Qipro supozon përfundim aktiv.

Afati minimalpunë zonjë në Qiproështë 1 muaj.

Në pjesën greke të ishullit ekziston një i ashtuquajtur “sistem takimi” , d.m.th. takime me të ftuar jashtë klubit apo lokalit, gjatë orarit të punës ose jo, me marrëveshje.

Ky format punët për vajza në Qipro ndihmon për të mbajtur interesimi i mysafirit dhe e motivon atë që të kthehet në klub përsëri dhe përsëri.

Për një takim, i ftuari duhet të vendosë një numër të caktuar gotash,por nuk ka tarifë shtesë, modelja e klubit ka mundësi të refuzojë një takim.

Sipas komenteve, punon zonjë në konsum në Itali nuk ka sezonalitet të qartë em>, por mes nesh vajzave – është më mirë të planifikoni udhëtimin tuaj për të punuar në Itali për periudhën nga mesi i shtatorit deri në maj/qershor, sepse në muajt e verës, e sidomos në korrik dhe gusht, në vend fillon sezoni i pushimeve dhe të gjithë vendasit largohen me familjet e tyre të mëdha, duke mos dashur të shpenzojnë para për klube dhe diskoteka.
Fitime shumë të mira, edhe gjatë festave të Vitit të Ri.

Ekziston diçka e tillë si darkat/damat me pagesë. Cena/serata.

Fjalë për fjalë cena(chena) – darkë, serata (serata) – mbrëmje. Kur ju ftojnë në darkë, i ftuari i klubit do të thotë DARKA, është aq e zakonshme sa që shumë italianë e reduktojnë të gjithë vaktin e ditës në një festë të madhe – më afër natës.

Esenca e punoni për përfundimin në Itali që takimi të planifikohet gjatë orarit të punës, atëherë i ftuari paguan klubin gjatë mungesës suaj, dhe ju, duke ngrënë shijshëm, merrni +++ në fletën tuaj të pagave, d.m.th. “ushtari po fle, shërbimi është aktiv”, domethënë – je në darkë , por konsumi llogaritet për çdo 20 minuta mungesën tuaj nga vendi i punës. E bukur, apo jo?) kurseni në produkte, fitoni para dhe bisedoni)

Jeta e konsumit në klub në Itali shpesh ndryshon nga ajo që jemi mësuar të shohim në baret e festave në Qipro, Jordani ose, për shembull, Singapor. Rrjedhimisht, zonjat e punës në Itali ka nuancat e veta.

Institucionet lokale janë më shumë si restorante me shoqërim muzikor, të ftuarit janë një audiencë e respektuar mbi 60 vjeç , ndonjëherë – shumë larg “për”))) klubet rrallë janë të mbushura masivisht në gjendjen e “mos shtyrjes”, sepse këtu nuk është sasia ajo që ka rëndësi, por cilësia (aftësia paguese) e audiencës.

Disa punë për vajza në Spanjë sigurosistemiy pagesa me garanci mujore rezistente ndaj zjarrit.

Funksionon në atë mënyrë që nëse në një muaj zonja fiton një shumë më të vogël se garantuesi rezistent ndaj zjarrit, atëherë klubi i paguan diferencën dhevajza GARANTUAR merr pagën minimale, ndërsa i nënshtrohet një muaji të plotë pune.

Por shumica e bareve në Spanjë paguajnë 50% ulje shuma e çekut të të ftuarit,që është shumë motivuese për të punuar në mënyrë aktive dhe produktive, sepse nuk ka kufi të sipërm dhe maksimum sa mund të fitoni.

Fitimet mesatare me punoni në Spanjë për femra në sezon është nga 150 deri në 350 euro për turn.

Jo, “të këqijat e nxehta”, ose siç quhet ndryshe konsumimi me prekje d.m.th. me aftësinë për të prekur vajzat nuk është i ndaluar. në çfarëdo mënyre) – më popullor në zonat bregdetare të El Ejido dhe rrallë gjendet në baret e Lleidës dhe Granadës.

Po, sigurisht, Mundësia për t’u çlodhur në brigjet e Andaluzisë është një avantazh i padiskutueshëm kur zgjedh një kontratë në Spanjë . Për shembull, baret në El Ejido ofrojnë akomodim falas brenda distancës në këmbë nga plazhet dhe orari është punë në Spanjë për vajza deri në 4 të mëngjesit – ju lejon të flini dhe të bëni banja dielli, sepse në kohën e lirë vajzat nuk kufizohen në lëvizjet e tyre nga askush.

Fatkeqësisht, ne të gjithë e dimë se puna nuk mund të jetë e ligjshme për një vizë turistike, sipas legjislacioni i Republikës së Turqisë, konsumimi është i ndaluar dhe kontrollet nga policia e migracionit janë të mundshme në klube.

Si rregull, drejtuesit e klubit njoftohen paraprakisht për të ardhmen inspektimet dhe menaxhmenti ka aftësinë të paralajmërojë vajzat që të mos shkojnë në punë, ose të largohen nga ambientet e klubit.

Por nëse, megjithatë, do të vinte policia dhe vajzave u kërkonin pasaporta (dhe ato duhet të jenë në duart tuaja), atëherë me një probabilitet prej 99,9% do të shpallet dëbimi.

Dëbimi nga Turqia nuk përfshin asnjë vulë në pasaportën tuaj dhe nuk do t’ju prishë historia e vizave, por përfshin burgimin në dhomat e izolimit dhe një ekzaminim mjekësor, e gjithë kjo histori e pakëndshme zakonisht zgjat nga 3 deri në 10 ditë pune, pas së cilës puna në Turqi për gratë po i vjen fundi – ato dërgohen në shtëpi. Administrata e klubit mbledh gjërat nga hotelet, paguan një rrogë për ditët e punës (nëse agjenti juaj, natyrisht, përpiqet të merret me këtë çështje) dhe i dërgon të gjitha në aeroport.

Ndalimi i hyrjes në Turqi varion dhe varion nga 1 deri në 5 vjet , pas së cilës mund të ktheheni sërish në vend.

Në Turqi, klubet ofrojnë akomodim falas në hotele apartamentesh ose apartamente, me gjithçka që ju nevojitet për një qëndrim të rehatshëm: kuzhinë , wi-fi, kondicioner, lavatriçe ose shërbim lavanderie, plus punë në Turqi për vajza – si rregull, shefat e klubeve zgjedhin apartamente brenda distancës në këmbë nga puna, në mënyrë që vajzat të mos kenë nevojë të shpenzojnë kohë dhe para në rrugë.

Fatkeqësisht, klubet nuk kanë mundësi të zgjidhenpër në punëpër në Stamboll për vajza e mundur vetëm me një vizë turistike.

Si rregull, periudha minimale e punës në klubet turke është 1 muaj, në baza individuale, punësimi për një periudhë prej 2 javëshmaksimumi, në varësi të shtetësisë suaj, qytetarët e Republikës së Bjellorusisë mund të qëndrojnë pa pushim për 30 ditë, qytetarët e Federatës Ruse – 60 ditë, qytetarët e Ukrainës – 90 ditë, etj.

Nëse jeni të interesuar në progres për vajzat në Turqi për një periudhë më të gjatë, atëherë ka gjithmonë një mundësi për të hapur një vizë pune për klubet në Izmir, Ankara ose Adana dhe punë legale nga 3 deri në 12 muaj me të drejtë largimi.

ne nuk zgjedhim vajza për kontrata live, por mbështetemi vetëm në materialin që ofroni, fotografia dhe videoja që i bashkëngjitni pyetësorit është pjesa më e rëndësishme e tij. Realitete punët për vajza jashtë vendit sot janë të tilla që kufizimet e moshës në shumicën e klubeve nuk janë më të një rëndësie thelbësore, sepse. ndonjëherë një vajzë në 33 nuk duket më keq se një model i ri 18 vjeç … ashtu si situata e kundërt, nga rruga, është gjithashtu e mundur. Pavarësisht se sa vjeç jeni, është shumë e rëndësishme të përgatisni fotografi të mira dhe me cilësi të lartë që ju tregojnë me gjithë lavdinë tuaj.

Sigurisht, nëse është e mundur të punësosh një fotograf profesionist, në një ekip me një stilist/make-up artist – mos hezitoni, fotot do ju vijnë në ndihmë! Gjeni Puna si valltare ose mikpritëseFotografitë profesionale janë të shkëlqyera. fortë> Por nëse kjo nuk është e mundur për momentin, nuk ka rëndësi. Cilësia e imazheve në pajisjet moderne ju lejon të krijoni material të mirë.

Pikë kyçe që duhen marrë parasysh gjatë përgatitjes së imazheve për pyetësorin deri në të gjesh një punë jashtë vendit:

Ndriçim i mirë, mundësisht i butë, dritë dite;

Një sfond modest dhe jo i shndritshëm, në mënyrë ideale nëse është njëngjyrësh, duke mos e shkëputur shikuesin nga bukuria juaj e çuditshme;

Lëkurë e pastër e rregulluar, grim i pastër dhe i lehtë, flokë të pastër dhe të përpunuar bumped font;

Duhet të ketë në në arsenalin e disa fotove të plota, duke zgjedhur rroba që theksojnë figurën tuaj, ju lutemi përjashtoni të brendshmet vulgare, çizmet mbi gju dhe fustanet deri në dysheme në stilin boho;

BUZËQESHJA është një atribut i detyrueshëm, integral, sepse do të krijoni një humor, dhe padyshim që duhet të jetë pozitive, mësohuni të jeni në gjendje të buzëqeshni dhe pa – një aftësi e dobishme, në çdo situatë;

Cilat foto nuk përshtaten saktësisht?

Sipas komenteve, për të punuar si kërcimtare, zonjë në klub jo njëqind dërgojeni:

– foto nga mbrapa, 3 km nga subjekti , duke veshur syze, në sfondin e qilimave / bufesë dhe sendeve të tjera të brendshme të gjyshes, me veshë / zemra / gjuhë me një mbivendosje të madhe filtrash dhe photoshop, duke shtrembëruar realitetin përtej njohjes (mbani parasysh nëse nuk jeni njohur pas mbërritjes – do të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të ndihmuar).

Së pari, vajza plotëson një pyetësor, ku tregon vendin dhe zonën e preferuar të saj. aktivitet.

Menaxherët e agjencive zgjedhin vendet e lira të përshtatshme bazuar në të jashtme të dhënat e vajzës dhe preferencat e saj të treguara në pyetësor.

Menaxherët e agjencive do të flasin për specifikat e punës në çdo klub dhe çdo vend. 9 nga 10 specialistë vetë kanë punuar si artistë dhe mikpritëse nga agjencia dhe janë njohur me të gjitha tiparet, pluset, minuset dhe nuancat e punës.

Vajzës i jepen të dhëna për vendet e lira të punës në dispozicion dhe informacion të detajuar për punëdhënësit PARA punësimit – ju zgjidhni opsionin për veten tuaj .

Gjatë kontratës, vajza nuk do të lihet “në fatin e saj”: menaxheri do të ndihmojë në zgjidhjen e pothuajse çdo problem (nga nuancat e përditshme në frymën e funksionimit të dobët të ngrohjes në apartament përpara zgjedhjes së opsioneve të përkthimit, nëse për ndonjë arsye puna “nuk funksionoi” në klubin e zgjedhur).

Agjencia Prestige mund të ndihmojë në transferimin e një vajze për të punuar në një bar ose klub tjetër nëse ka argumente të forta për ndryshimin e vendit të punës.

Specialistët e agjencive zgjedhin gjithmonë kushtet më të rehatshme të punës për zonjat, modelet, kërcimtaret, kërcimtaret , modele imazhi, vokaliste. Nëse për ndonjë arsye puna “nuk shkon”, duhet të kontaktoni menjëherë menaxherin tuaj.

Menaxheri do të zgjedhë shpejt opsionet më të përshtatshme dhe fitimprurëse për transferimin te një punëdhënës tjetër.

Nëse dëshironi të punoni në një klub të caktuar, menaxheri ynë do të bëjë gjithçka që është e mundur për t’ju punësuar atje. Qëllimi i Agjencisë Prestige është të gjejë punonjës të përshtatshëm për punëdhënësit e drejtpërdrejtë. Nëse nuk e kaloni kastinën në klubin që ju pëlqen, menaxheri ynë do të zgjedhë opsionin më të mirë të disponueshëm. për ju.

Po, vajzat kanë të drejtë ta menaxhojnë kohën e lirë sipas dëshirës. Ju mund të bëni çdo biznes. – bëni pazar, bëni banja dielli në plazh, vizitoni ndonjë gjë, vizitoni palestër, shijoni kuzhinën lokale në restorante: gjithçka varet nga ju.

Duhet të aplikoni për një vend pune jo më vonë se 2 javë para nisjes.Koha optimale është 5- 14 ditë para datës së mbërritjes. Numri i aplikimeve mund të kalojë numrin e vendeve të lira, në lidhje me këtë punëdhënësi përgjigjet brenda 1-3 ditëve.

Orari dhe kushtet e punës ndryshojnë sipas vendit dhe klubit. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni:

-në menaxherin tuaj;

-në https://prestigeagency.org/vacancy / .

Me kushte pune në klube të ndryshme përreth bota mund të gjendet këtu https://prestigeagency.org /clubs/.

Nëse një vajzë punon me një agjenci, atëherë nuk ka nevojë të paguajë në fazën paraprake. Në përgjithësi. Agjencia nuk ngarkon asnjë komision ose pagesa të tjera për shërbimet e saj nga vajzat. Ju do të fitoni, nuk do të shpenzoni dhe detyra jonë është t’ju ndihmojmë me këtë.

Për punën e një menaxheri, do t’ju duhet të paguani një komision prej 30% të shumës të fitimeve, vetëm nëse bëhet fjalë për një kontratë një herë në një parti imazh(llogaritja bëhet me para në dollarë dhe vetëm pas mbërritjes). Në të gjitha situatat e tjera, shërbimet e agjencisë për vajzat janë falas. Kështu që nuk keni nevojë të shpenzoni kursimet tuaja.

Shumë shpesh, vajzat që kërkojnë punë jashtë vendit, aplikojnë në disa agjenci në të njëjtën kohë! Në kërkim të kushteve më të mira, ata dërgojnë jo vetëm të dhënat dhe fotot e tyre personale, por edhe pasaportat e tyre!

Vajza, mos harroni të aprovimet për klubin pasaporta juaj nuk është e nevojshme, përveç në festat e sheikëve në Emiratet e Bashkuara Arabe, ku duhet të verifikoni moshën tuaj!

Nëse ju kërkohet të hiqni menjëherë pasaportën, mendoni për këtë, por më mirë menjëherë hidhni poshtë kërkesa të tilla nga agjencitë fatkeqe, përndryshe mund të jetë e mbushur me pasoja dhe ju herët a vonë do t’i gjeni të dhënat tuaja në internet! em>

Shumë shumë shembuj se sa të paskrupullta agjencitë që dërgojnë vajza të kontraktojnë jashtë vendit më pas nxjerrin të dhënat e tyre në rrjet nëse ky i fundit mbetet i pakënaqur me kontratën, më shumë dhe lë komentet e saj në fushën publike për mangësitë e jomenaxherëve! Prandaj Nuk duhet t’ia dërgoni pasaportën tuaj kujtdo nëse nuk e ka nevojat! Gjithashtu shmangni ndarjen e të dhënave tuaja me palët e treta. Ju duhet t’ia dërgoni pyetësorin vetëm menaxherit tuaj të besuar!

Menaxherët e Agjencisë Prestige Model janë të interesuar të ruajnë konfidencialitetin e profileve të vajzave, pasi ato humbasin punën e tyre nëse zbulohen dhe ndalohen përgjithmonë nga aktivitete të ngjashme në agjenci të tjera në mbarë botën.

Një sekret i vogël – ekziston një bazë e vetme klientësh, kështu që pas dërgimit të pyetësorit, vajza duhet të jetë e duruar dhe të presë një ftesë.

Modelet, mikpritëse dhe valltare nënshkruhen jo me kontratë pune, por me kontratë.

Në thelb të saj, një kontratë është një nënlloj i një kontrate pune me kushte minimale të përcaktuara qartë. Ky është një dokument zyrtar që mbron të drejtat e të dyja palëve në marrëdhënien e punës (si vajzës ashtu edhe klubit).

Agjencia Prestige Model është një agjenci legale modelimi dhe modelet tona punojnë vetëm në bazë të kontratave zyrtare .

fortë>

I gjithë bashkëpunimi me agjencinë – si nga ana e modeleve ashtu edhe nga ana e klientëve është e dokumentuar me detyrime të përcaktuara qartë të palëve.

Asnjë. Agjencia Prestige Model nuk sekuestron asnjëherë dokumente vajzave.

As agjencia dhe as klubi nuk do t’ju heqin pasaportën.

Do ta dini paraprakisht në cilin institucion, në çfarë kushtesh dhe për sa kohë do të punoni. Gjithçka do të tregohet në kontratë, një kopje të së cilës vajzat e marrin në dorë.

Të dhënat e pasaportës do të kërkohen kur të lidhni një kontratë, por vetë dokumenti do të mbetet gjithmonë me ju.

Kur shkojnë në punë jashtë vendit, vajzat shpesh shqetësohen për sigurinë e tyre.

 • A jeni i sigurt se kjo nuk është intime?
 • A jeni i sigurt se kjo nuk është skllavëri?
 • Nuk tregtoni njerëz?


Këto pyetje shpesh bëhen nga kërcimtarë ose mikpritës për herë të parë në një klub nate të huaj.

Përgjigjemi.

Patjetër “Jo” për të tre pyetjet.

Ne garantojmë 100% siguri për të gjitha vajzat dhe vërtet mundemi.

Agjencia Prestige Model ekziston dhe punon me sukses në nivel ndërkombëtar për më shumë se 10 vjet.

Kemi punësuar disa mijëra vajza, agjencia është e përfaqësuar në konkurse prestigjioze bukurie.

Agjencia vlerëson reputacionin e saj dhe nuk është e interesuar për mënyra të paligjshme të punës.

Agjencia Prestige Model është e regjistruar në MB, zyra ndodhet në Londër – gjithçka është zyrtare dhe jashtëzakonisht transparent. Çdo vajzë punon vetëm ligjërisht sipas një kontrate zyrtare. Ky dokument përmban të gjitha të dhënat e punëdhënësit, si dhe kushtet e punës.

Specialistët tanë kontrollojnë të gjitha kontratat dhe kontrollojnë ekzekutimin e tyre – si nga ana e klubit ashtu edhe nga ana e vajzës.

Një menaxher punon me secilën vajzë. Edhe në fazën e zgjedhjes së një vendi vakant, ju do të njihni personalisht menaxherin, do të njihni të dhënat e pasaportës së tij dhe do të jeni në gjendje të kontrolloni nëse personi real po punon me ju. Ky menaxher do të shoqërojë kontratën tuaj deri në përfundimin e saj 24/7. Ju mund t’i drejtoheni atij në çdo situatë.

Në të gjitha kontratat e modeleve tona, seksi është rreptësisht i ndaluar.

Klientët tanë përfshijnë institucione argëtimi legale nga e gjithë bota. Ne kontrollojmë me kujdes çdo klub me të cilin punojmë.

Çdo modeli i caktohet një menaxher, i cili menaxhon të gjitha aplikacionet gjatë gjithë kohës së specifikuar në kontratë. Në rast të një konflikti midis modelit dhe menaxherit, ofrohet një zgjidhje për problemin.

Administrata parashikon mundësinë e ndryshimit të menaxherit sa më shpejt të jetë e mundur.

Zgjedhja e menaxherit është e përcaktuar në kontratë.

Modeli mund të zgjedhë në mënyrë të pavarur çdo menaxher nga grupi.

Zgjedhja e vendit varet nga shumë fakte :

 1. Disponueshmëria e vizave (ose aftësia për t’u hapur shpejt). Ka vende pa viza si Turqia, Armenia, Koreja e Jugut (për Federatën Ruse), me mundësi qëndrimi deri në 60 ditë. Ka vende ku viza lëshohet pas mbërritjes, për shembull, Jordania! Hapja e thjeshtë e vizave për në Qipro (për Rusinë dhe Ukrainën ne bëjmë viza pa pagesë dhe brenda 24 orëve). Zona Shengen tani është e hapur për ukrainasit nëse ka një pasaportë biometrike (mund të qëndroni deri në 90 ditë në gjysmë viti). Ka kontrata në Itali, Spanjë, Luksemburg, Gjermani, Poloni, Maltë etj.
 2. Çmimi i biletës ! Biletat fillojnë nga 50-500 dollarë. Për shembull, shpesh mund të gjeni bileta nga Moska në Stamboll ose Milano nga 50 dollarë. Por për në Singapor apo SHBA, një biletë kushton rreth 400-500 dollarë. Çmimet e biletave mund të shihen në https://www.skyscanner.ru
 3. Preferencat personale për mentalitetin dhe kulturën e vendeve të tjera.
 4. Njohuri të gjuhëve!Për shembull! , në Qipro ose në Singapor ka nevojë për një nivel të lartë të gjuhës angleze (bazë, bazë bisedore, fillore nuk do të funksionojë). Me anglishten bazë është e mundur të merren parasysh Turqia dhe Jordania. Apo ndoshta ju flisni spanjisht ose italisht? Atëherë zgjedhja është e qartë!
 5. Komunikimi personal. Nëse është ky. kontrata juaj e parë ose nuk jeni personi më i shoqërueshëm, atëherë duhet të zgjidhni një sistem me konsum pasiv! Nëse jeni një person aktiv, i shoqërueshëm që nuk keni pengesa gjuhësore, atëherë ju këshilloj të merrni parasysh konsumin aktiv.
 6. Perceptimi i alkoolit. Nëse nuk pini nga alkooli. fjala “fare” , më pas zgjidhni: Itali, Turqi, Korenë e Jugut!
 7. Kushtet e jetesës !Kushtet më të mira në Stamboll (jetoni në një hotel me 4 yje), kushtet më modeste në Singapor (akomodimi për 2-4 persona në dhomë, format bujtinash)
 8. Mundësi për të kompensuar një biletë kthimi. Singapori dhe Koreja e Jugut ofrojnë kushte të tilla.
 9. Vaktet. Është shumë e rrallë që punëdhënësit të ofrojnë vakte. Por është e mundur nëse zgjidhni Stambollin!
 10. Dhe sigurisht prania e detit!> Shumë mesazhe të para njoftojnë se gjëja më e rëndësishme është plazhi! Më pas mund të qëndroni në Singapor (gjatë gjithë vitit) ose Spanjë, disa klube në Itali dhe Turqi (gjatë sezonit të ngrohtë, nga maji në tetor.)

Ju urojmë fluturim të mbarë! Dhe mbani mend, edhe nëse puna në klub, pas mbërritjes, nuk është “opsioni juaj”, do të merrni përvojë të paçmuar komunikimi me njerëz të ndryshëm! Dhe nëse gjithçka funksionon, atëherë ju do të kaloni 2-3 vitet e ardhshme duke udhëtuar nëpër botë 🙂

Agjencia Prestige rekomandon 2 destinacione Itali dhe Turqi.

 • Çmimet e biletave nga Kievi nga 100 dollarë
 • Strehim falas
 • Mund të pini pije joalkoolike

 

Veçoritë e modeleve në Itali?

 • Kërkohet vizë Shengen ose pasaportë biometrike
 • Shujta me shpenzimet e veta
 • Pagesa e pagës një herë në 2 javë
 • Italianja është mjaft e thjeshtë
 • Italianët e duan komplimente
 • Orari nga ora 22:00 deri në 04:00
 • Në Itali, klubet me konsum aktiv dhe të përzier.
 • Në Itali vajzat ftohen nga kamarieri.

Veçoritë e punës në Turqi
 • Regjim pa viza, mund të aplikoni për vizë
 • Vaktet në kurriz të klubit
 • Pagesa e pagës një herë në javë ( +% për gota pa tarifë)
 • Dalja nga shtëpia pas orës 13:00
 • Turqve u pëlqen të shoqërojnë vajzat
 • Unë flas anglisht në Turqi dhe disa flasin rusisht.
 • Sigorta 1 ditë në javë

 

Kur zgjidhni një punë në një klub jashtë vendit, është naive të besoni se të gjithë rreth jush do ta kuptojnë gjuhën tuaj amtare. Injoranca e gjuhës është shpesh pengesa kryesore për jetën që çdo udhëtar ëndërron. Por kjo nuk do të thotë aspak se nëse në vitet e shkollës “e humbe kohën në mësime të huaja”, tani gjithçka ka humbur për ty. Punë jashtë vendit për konsumim pa njohuri të gjuhës angleze të folur(turqisht, italisht, frëngjisht, gjermanisht, etj.) ËSHTË E MUNDSHME!

Megjithëse, sigurisht, sigurisht. , duke pasur të paktën një nivel bazë trajnimi, do të ndiheni shumë më rehat si zonjë. Është e kotë ta fshehësh këtë fakt.

Pra, çfarë të bësh? Nëse papritur ka ndodhur që niveli juaj i gjuhës nuk është i mjaftueshëm ose thjesht nuk jeni të sigurt se mund ta përballoni, filloni me përgatitjen. Po, po, nuk ishin Zotat që dogjën poçet, siç thonë ata! Nuk është kurrë vonë për të mësuar. Ka një numër të madh burimesh, kursesh dhe udhëzuesish me pagesë dhe falas ku mund të përmirësoni njohuritë tuaja. Regjistrimi në një faqe të huaj takimesh mund të ndihmojë gjithashtu në zbatimin praktik të njohurive. Dhe gjithashtu – në punën e mëtejshme për konsumin)) thjesht tregoni saktë vendndodhjen tuaj dhe “përgatitni terrenin”)) Për shembull, nëse do të pushtoni Stambollin – zgjidhni një vendndodhje diku në hapësirat e tij të hapura dhe prisni një mori mesazhesh) Merhaba, e dashur!))

Së dyti, për të punuar në një klub konsumimi, vajzat nuk kanë nevojë të komunikojnë për tema shumë intelektuale dhe të kundërshtojnë në aspektin e biznesit. Përkundrazi. , sa më e thjeshtë, aq më mirë shpesh! Mbani në mend se shumica e të ftuarve, kur komunikojnë në anglisht, nuk janë folës amtare të kësaj gjuhe dhe, për shkak të gjinisë, është jashtëzakonisht e pakëndshme për ta të ndjejnë boshllëqet e tyre në njohuri para një zonje kaq të bukur. Shprehuni thjesht, lëreni mysafirin të ndiejë se ai është më i ftohtë dhe ju do të jeni të lumtur.

Së treti – mjedisi është i favorshëm. Kështu funksionon kur të gjithë përreth flasin një gjuhë. ndryshe nga e juaja, nëse doni – nëse nuk dëshironi, flisni. Dhe ky rregull vlen për të gjithë pa përjashtim. Pasi të keni lidhur një kontratë, mos u kufizoni në komunikimin ekskluzivisht me bashkatdhetarët, dilni me njerëzit, njihuni me vendasit, më besoni, një buzëqeshje e hapur e sinqertë prek të gjithë.

Epo, e katërta është puna jashtë vendit si mikpritëse e klubit, modelet kanë të bëjnë me disponimin.Dhe është shumë më e lehtë dhe më e lehtë të komunikosh në një nivel primitiv me një vajzë të gëzuar, të sjellshme dhe të buzëqeshur, si dukesh dhe si i trajton mysafirët është një pikë shumë më e rëndësishme. Faktori me rëndësi kyçe është se sa GJITHSHËM je në parim për të mësuar dhe për të komunikuar, mos ki turp për gabimet e tua, bëjini ato fusha prioritare dhe mbani mend, guximi për të qenë qesharak ju dekoron

Konsumimi është një shërbim argëtimi për vajzat e reja në klubet e natës dhe lokalet.Vajzat e konsumit quhen vajzat e konsumit. Zotëruese. Detyrat e zonjës në përfundim përfshijnë komunikimin me një mysafir mashkull të një klubi ose lokali.

Si ndodh përfundimi

Kujtojeni veten në klub si mysafir. Ju jeni një bukuroshe, keni shkuar në pasqyrë për 3 orë – grim, manikyr, hairstyle dhe veshje mahnitëse. Dhe kështu ju vini në klub, kërceni, silleni të qetë, buzëqeshni. Një djalë vjen tek ju dhe blen një koktej. Çfarë jeni duke bërë?Duke komunikuar me këtë burrë duke pirë një margarita ose shampanjë.Ai pëlqen shumë të bisedojë me ju dhe ai porosit përsëri. Pra, ky është përfundimi i vërtetë. Vetëm kur ndodh në jetën e zakonshme, motivet e këtij djali nuk dihen, dhe përveç aventurave të natës dhe një hangover në mëngjes, nuk merr asgjë. Kur kjo funksionon, atëherë gjithçka është shumë e qartë. I ftuari vjen në klub për të marrë një pushim nga puna dhe jeta e përditshme dhe rutina e familjes. Ai e di se ku dhe pse po shkon dhe sa është i gatshëm të shpenzojë. Ajo që ai ka nevojë nga ju nuk është seksi për disa gota verë të gazuar, ai thjesht dëshiron të bisedojë me një vajzë të këndshme interesante, të harrojë problemet, të relaksohet, ta trajtojë atë me pije. Dhe ju paguheni. Dhe sa më shumë të pëlqeni, aq më shumë porositë të ftuarit dhe aq më e lartë është përqindja juaj. Pagat janë mjaft të larta, veçanërisht për vajzat nga vendet e CIS që nuk kanë parë kurrë para të tilla në atdheun e tyre. Mesatarisht, një vajzë fiton nga 2,000 dollarë në muaj pa shumë përpjekje.

Por ju ende duhet të kuptoni se konsumi është punë, jo argëtim dhe ka disa nuanca.

Së pari, ju duhet të jeni në gjendje të prezantoni veten në mënyrë që i ftuari të mos ketë dyshime se jeni të denjë dhe interesant. Mos ftoni vajza jointeresante, dhe në përputhje me rrethanat, do të jetë e padobishme për klubin të mbajë një vajzë që nuk i sjell fitim klubit. Dhe shefi mund ta ulë tarifën ose edhe ta pushojë.

Së dyti, duhet të jeni në gjendje të filloni një bisedë dhe të dëgjoni me kujdes të ftuarin. Me gjithë këtë, është e nevojshme të kuptohet pse mysafiri erdhi në klub. Ndonjëherë një njeri vjen për të derdhur shpirtin e tij. Ndodh. Dikush për të biseduar me një vajzë të bukur, dikush për të parë shfaqjen. Thjesht duhet të dëgjoni dikë dhe të buzëqeshni, të qeshni me dikë dhe të shikoni video në Youtube ose të kërceni. Prandaj, çdo mysafir ka nevojë për qasjen e tij.

Së treti, konsumimi është një histori më shumë për alkoolin. Shumë njerëzve nuk u pëlqen që vajza të mos pijë. Prandaj, duhet të kuptoni se ndonjëherë duhet ta bëni këtë. Por gjithmonë ka truke. Diku mund të kullosh, diku mund t’i kërkosh banakierit të mos derdhë shumë alkool.

Së katërti, disa vajza nuk dinë të marrin bakshish, dhurata apo të pranojnë komplimente nga burrat.

em> Fillojnë të skuqen dhe janë të turpshëm, të tjerët sillen si lypës. Ekuilibri është i nevojshëm kudo. Trajnoni feminilitetin tuaj. Një grua e vërtetë duhet të jetë në gjendje të pranojë dhurata, të aludojë në mënyrë elegante “Listën e dëshirave” të saj, të flirtojë në mënyrë të pafajshme dhe të jetë e paarritshme në të njëjtën kohë. Lëreni një mashkull të kujdeset për ju.

Kjo është e gjithë “urtësia” e përfundimit. Siç mund ta shihni, këtu nuk ka asgjë të tmerrshme dhe të qortueshme. Konsumimi nuk ka të bëjë me intimitetin.

Modelet fillestare mund të fitojnë nga 1000 dollarë. Fitimet varen nga shumë faktorë. Fillimisht duhet të përcaktoni qëllimin tuaj për të qenë në kontratë. Kjo do të ndihmojë në përcaktimin e ritmit të punës dhe të njerëzve që duhet të të rrethojnë.

1) Erdha të rri, të shoh vendin dhe një rrogë standarde më mjafton;

2) E vendosa veten për të ardhura të larta.

Nëse ju pëlqejnë emocionet dhe përvojat e reja, do të jetë interesante për ju me djemtë e rinj. Nëse keni nevojë për të ardhura dhe dhurata të mira, atëherë kërkohet edhe një burrë i moshuar. Ju nuk keni pse të dilni në një takim me princin e parë që takoni! Lëreni të shkojë fillimisht në klub dhe më pas do ta kuptoni vetë nëse është e mundur të dilni jashtë apo restorant me të fare. Mos harro! A je në punë. Dhe ai e di që ju jeni në punë! Dhe nëse nuk e dini, është më mirë për ju, atëherë shumica e atueve janë në duart tuaja. Kjo është një lojë e madhe! A mund ta magjepsni atë dhe ai të pretendojë se ju beson? Gjëja më e rëndësishme është rezultati i punës suaj, të ardhurat tuaja. Përcaktoni qartë se kush jeni në këtë zinxhir! Predator, kafshë ahengjeje ose pre.

Predator – fiton shumë falë strategjisë së duhur në marrëdhëniet me burrat.

Kafshë feste. fortë> – punon për hir të pagës minimale, por i pëlqen të shikojë diçka të re dhe interesante.

Viktimë – një budalla tjetër që do t’i besojë vizitorit të klubit, i cili shkoi. , shkon dhe do të shkojë atje për vajza të reja.

Zgjedhja është e juaja!)

Një balerin privat nuk është thjesht një kërcim erotik, është një kërcim që zgjon një stuhi fantazish dhe dëshirash të një mysafiri të klubit. Në agjencinë tonë, intimiteti dhe manifestimet e saj janë të ndaluara. Niveli i aksesueshmërisë varet drejtpërdrejt nga modeli i vajzës.

Një nga komponentët kryesorë të të ardhurave të kërcimtarëve të striptizit.

Si funksionon? Le të themi se ju pëlqeu i ftuari i klubit. Ai pa një krijesë të bukur të këndshme duke kërcyer jashtëzakonisht bukur në skenë. Ai është i kënaqur dhe i magjepsur. Epo, nëse doni të prekni të bukurën, duhet të paguani. I ftuari paguan klubin dhe, në përputhje me rrethanat, ju për kohën që ai dëshiron të kalojë me ju.

KUJTJE. NË TË GJITHA BARET, PUBET, KLUBET TONA, INTIM ËSHTË RREGULL NDALOHET, DHE CDO MANIFESTIM I TIJ.

Gjithçka varet nga ju dhe dëshirat e të ftuarit. Ju mund ta kaloni këtë kohë ashtu siç vendosni ose bini dakord. Le të themi se ju kërceni dhe bëni një kërcim seksi për të. Si opsion, ju porosisni shampanjë, pije, ushqim dhe thjesht flisni me të këtë herë, njiheni me njëri-tjetrin. Edhe këtu, gjithçka varet nga ju dhe aftësia juaj për të qenë interesant, jo i mërzitshëm, një bashkëbisedues i mirë ose thjesht një dëgjues. Në thelb, gjithçka varet nga vajza dhe nga mënyra se si ajo e vendos veten. Ju vetë tregoni se çfarë është e mundur me ju dhe çfarë jo. Shpesh në privat mund të kërkoni një bakshish të mirë.

Sa do të fitojë një vajzë varet nga një sërë faktorësh. Kryesorët janë pamja e jashtme, aftësia për të komunikuar dhe shprehur në mënyrë aktive, dhe, natyrisht, kontrata e duhur. Sipas statistikave, ju mund të fitoni një punë zonjë:

1500-1800 dollarë në muajnëse vajza zgjedh kontrata në Turqi, Gjeorgji, Armeni, destinacione të largëta me një nivel mesatar popullariteti midis turistëve të pasur;

2000- 3400 USDpër ata që punojnë në Spanjë, Maqedoni, Jordani, punësohen në klube nate dhe bare në Qipro, Singapor dhe Korenë e Jugut.

Nëse jeni të interesuar për një punë me pagesë më të lartë për vajzat jashtë vendit, mund t’i kushtoni vëmendje vendeve të lira të kërcimtareve strip. Në Afrikën e Jugut, Greqi, Gjermani, Shqipëri, Zvicër, si dhe në Maltë, vajzat që kërcejnë strip fitojnë nga 3000 dollarë amerikanë në muaj e më shumë.

Për të gjetur kontratën perfekte për veten tuaj, është nuk mjafton për të studiuar statistikat e fitimeve dhe për të përcaktuar më të madhin. Në çdo vend, në çdo klub ka një sërë kërkesash për aplikantët, tipare të mentalitetit dhe një sërë nuancash të punës. Duhet të lidhni saktë aftësitë tuaja, të dhënat e jashtme dhe talentet tuaja me dëshirat e punëdhënësit – atëherë kontrata do të jetë fitimprurëse dhe do të lërë një përshtypje të këndshme.Kjo është arsyeja pse Agjencia Prestige. menaxherët zgjedhin kontratat individualisht për secilën vajzë .

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал