Si ta zgjidhni konfliktin me menaxherin e modelit?

Çdo modeli i caktohet një menaxher, i cili menaxhon të gjitha aplikacionet gjatë gjithë kohës së specifikuar në kontratë. Në rast të një konflikti midis modelit dhe menaxherit, ofrohet një zgjidhje për problemin.

Administrata parashikon mundësinë e ndryshimit të menaxherit sa më shpejt të jetë e mundur.

Zgjedhja e menaxherit është e përcaktuar në kontratë.

Modeli mund të zgjedhë në mënyrë të pavarur çdo menaxher nga grupi.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Для работы в клубах Сеула девушкам часто нужны коммуникабельность, привлекательный внешний вид, готовность общаться с разнообразными гостями и танцевать в клубах.

Корейцы идут в клубы расслабляться, поэтому важно владеть хотя бы английским.

Танцовщицы в клубах Сеула могут зарабатывать различные суммы, в зависимости от клуба и условий контракта. В среднем 3000 долларов.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds