Çfarë është dëbimi nga Turqia?

Fatkeqësisht, ne të gjithë e dimë se puna nuk mund të jetë e ligjshme për një vizë turistike, sipas legjislacioni i Republikës së Turqisë, konsumimi është i ndaluar dhe kontrollet nga policia e migracionit janë të mundshme në klube.

Si rregull, drejtuesit e klubit njoftohen paraprakisht për të ardhmen inspektimet dhe menaxhmenti ka aftësinë të paralajmërojë vajzat që të mos shkojnë në punë, ose të largohen nga ambientet e klubit.

Por nëse, megjithatë, do të vinte policia dhe vajzave u kërkonin pasaporta (dhe ato duhet të jenë në duart tuaja), atëherë me një probabilitet prej 99,9% do të shpallet dëbimi.

Dëbimi nga Turqia nuk përfshin asnjë vulë në pasaportën tuaj dhe nuk do t’ju prishë historia e vizave, por përfshin burgimin në dhomat e izolimit dhe një ekzaminim mjekësor, e gjithë kjo histori e pakëndshme zakonisht zgjat nga 3 deri në 10 ditë pune, pas së cilës puna në Turqi për gratë po i vjen fundi – ato dërgohen në shtëpi. Administrata e klubit mbledh gjërat nga hotelet, paguan një rrogë për ditët e punës (nëse agjenti juaj, natyrisht, përpiqet të merret me këtë çështje) dhe i dërgon të gjitha në aeroport.

Ndalimi i hyrjes në Turqi varion dhe varion nga 1 deri në 5 vjet , pas së cilës mund të ktheheni sërish në vend.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должен заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостесом важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал