Çfarë është konsumimi në një klub nate? Kush janë nikoqirët e klubit, vajzat e festës, nikoqirja e pijeve dhe cili është thelbi i punës së tyre?

Konsumimi është një shërbim argëtimi për vajzat e reja në klubet e natës dhe lokalet.Vajzat e konsumit quhen vajzat e konsumit. Zotëruese. Detyrat e zonjës në përfundim përfshijnë komunikimin me një mysafir mashkull të një klubi ose lokali.

Si ndodh përfundimi

Kujtojeni veten në klub si mysafir. Ju jeni një bukuroshe, keni shkuar në pasqyrë për 3 orë – grim, manikyr, hairstyle dhe veshje mahnitëse. Dhe kështu ju vini në klub, kërceni, silleni të qetë, buzëqeshni. Një djalë vjen tek ju dhe blen një koktej. Çfarë jeni duke bërë?Duke komunikuar me këtë burrë duke pirë një margarita ose shampanjë.Ai pëlqen shumë të bisedojë me ju dhe ai porosit përsëri. Pra, ky është përfundimi i vërtetë. Vetëm kur ndodh në jetën e zakonshme, motivet e këtij djali nuk dihen, dhe përveç aventurave të natës dhe një hangover në mëngjes, nuk merr asgjë. Kur kjo funksionon, atëherë gjithçka është shumë e qartë. I ftuari vjen në klub për të marrë një pushim nga puna dhe jeta e përditshme dhe rutina e familjes. Ai e di se ku dhe pse po shkon dhe sa është i gatshëm të shpenzojë. Ajo që ai ka nevojë nga ju nuk është seksi për disa gota verë të gazuar, ai thjesht dëshiron të bisedojë me një vajzë të këndshme interesante, të harrojë problemet, të relaksohet, ta trajtojë atë me pije. Dhe ju paguheni. Dhe sa më shumë të pëlqeni, aq më shumë porositë të ftuarit dhe aq më e lartë është përqindja juaj. Pagat janë mjaft të larta, veçanërisht për vajzat nga vendet e CIS që nuk kanë parë kurrë para të tilla në atdheun e tyre. Mesatarisht, një vajzë fiton nga 2,000 dollarë në muaj pa shumë përpjekje.

Por ju ende duhet të kuptoni se konsumi është punë, jo argëtim dhe ka disa nuanca.

Së pari, ju duhet të jeni në gjendje të prezantoni veten në mënyrë që i ftuari të mos ketë dyshime se jeni të denjë dhe interesant. Mos ftoni vajza jointeresante, dhe në përputhje me rrethanat, do të jetë e padobishme për klubin të mbajë një vajzë që nuk i sjell fitim klubit. Dhe shefi mund ta ulë tarifën ose edhe ta pushojë.

Së dyti, duhet të jeni në gjendje të filloni një bisedë dhe të dëgjoni me kujdes të ftuarin. Me gjithë këtë, është e nevojshme të kuptohet pse mysafiri erdhi në klub. Ndonjëherë një njeri vjen për të derdhur shpirtin e tij. Ndodh. Dikush për të biseduar me një vajzë të bukur, dikush për të parë shfaqjen. Thjesht duhet të dëgjoni dikë dhe të buzëqeshni, të qeshni me dikë dhe të shikoni video në Youtube ose të kërceni. Prandaj, çdo mysafir ka nevojë për qasjen e tij.

Së treti, konsumimi është një histori më shumë për alkoolin. Shumë njerëzve nuk u pëlqen që vajza të mos pijë. Prandaj, duhet të kuptoni se ndonjëherë duhet ta bëni këtë. Por gjithmonë ka truke. Diku mund të kullosh, diku mund t’i kërkosh banakierit të mos derdhë shumë alkool.

Së katërti, disa vajza nuk dinë të marrin bakshish, dhurata apo të pranojnë komplimente nga burrat.

em> Fillojnë të skuqen dhe janë të turpshëm, të tjerët sillen si lypës. Ekuilibri është i nevojshëm kudo. Trajnoni feminilitetin tuaj. Një grua e vërtetë duhet të jetë në gjendje të pranojë dhurata, të aludojë në mënyrë elegante “Listën e dëshirave” të saj, të flirtojë në mënyrë të pafajshme dhe të jetë e paarritshme në të njëjtën kohë. Lëreni një mashkull të kujdeset për ju.

Kjo është e gjithë “urtësia” e përfundimit. Siç mund ta shihni, këtu nuk ka asgjë të tmerrshme dhe të qortueshme. Konsumimi nuk ka të bëjë me intimitetin.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должен заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостесом важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал