A janë konfidenciale të dhënat e modelit?

Shumë shpesh, vajzat që kërkojnë punë jashtë vendit, aplikojnë në disa agjenci në të njëjtën kohë! Në kërkim të kushteve më të mira, ata dërgojnë jo vetëm të dhënat dhe fotot e tyre personale, por edhe pasaportat e tyre!

Vajza, mos harroni të aprovimet për klubin pasaporta juaj nuk është e nevojshme, përveç në festat e sheikëve në Emiratet e Bashkuara Arabe, ku duhet të verifikoni moshën tuaj!

Nëse ju kërkohet të hiqni menjëherë pasaportën, mendoni për këtë, por më mirë menjëherë hidhni poshtë kërkesa të tilla nga agjencitë fatkeqe, përndryshe mund të jetë e mbushur me pasoja dhe ju herët a vonë do t’i gjeni të dhënat tuaja në internet! em>

Shumë shumë shembuj se sa të paskrupullta agjencitë që dërgojnë vajza të kontraktojnë jashtë vendit më pas nxjerrin të dhënat e tyre në rrjet nëse ky i fundit mbetet i pakënaqur me kontratën, më shumë dhe lë komentet e saj në fushën publike për mangësitë e jomenaxherëve! Prandaj Nuk duhet t’ia dërgoni pasaportën tuaj kujtdo nëse nuk e ka nevojat! Gjithashtu shmangni ndarjen e të dhënave tuaja me palët e treta. Ju duhet t’ia dërgoni pyetësorin vetëm menaxherit tuaj të besuar!

Menaxherët e Agjencisë Prestige Model janë të interesuar të ruajnë konfidencialitetin e profileve të vajzave, pasi ato humbasin punën e tyre nëse zbulohen dhe ndalohen përgjithmonë nga aktivitete të ngjashme në agjenci të tjera në mbarë botën.

Një sekret i vogël – ekziston një bazë e vetme klientësh, kështu që pas dërgimit të pyetësorit, vajza duhet të jetë e duruar dhe të presë një ftesë.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал