Si të zgjidhni një klub për të punuar si zonjë apo balerin jashtë vendit?

Së pari, vajza plotëson një pyetësor, ku tregon vendin dhe zonën e preferuar të saj. aktivitet.

Menaxherët e agjencive zgjedhin vendet e lira të përshtatshme bazuar në të jashtme të dhënat e vajzës dhe preferencat e saj të treguara në pyetësor.

Menaxherët e agjencive do të flasin për specifikat e punës në çdo klub dhe çdo vend. 9 nga 10 specialistë vetë kanë punuar si artistë dhe mikpritëse nga agjencia dhe janë njohur me të gjitha tiparet, pluset, minuset dhe nuancat e punës.

Vajzës i jepen të dhëna për vendet e lira të punës në dispozicion dhe informacion të detajuar për punëdhënësit PARA punësimit – ju zgjidhni opsionin për veten tuaj .

Gjatë kontratës, vajza nuk do të lihet “në fatin e saj”: menaxheri do të ndihmojë në zgjidhjen e pothuajse çdo problem (nga nuancat e përditshme në frymën e funksionimit të dobët të ngrohjes në apartament përpara zgjedhjes së opsioneve të përkthimit, nëse për ndonjë arsye puna “nuk funksionoi” në klubin e zgjedhur).

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должен заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостесом важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал