Cilat foto duhen për aplikim?

ne nuk zgjedhim vajza për kontrata live, por mbështetemi vetëm në materialin që ofroni, fotografia dhe videoja që i bashkëngjitni pyetësorit është pjesa më e rëndësishme e tij. Realitete punët për vajza jashtë vendit sot janë të tilla që kufizimet e moshës në shumicën e klubeve nuk janë më të një rëndësie thelbësore, sepse. ndonjëherë një vajzë në 33 nuk duket më keq se një model i ri 18 vjeç … ashtu si situata e kundërt, nga rruga, është gjithashtu e mundur. Pavarësisht se sa vjeç jeni, është shumë e rëndësishme të përgatisni fotografi të mira dhe me cilësi të lartë që ju tregojnë me gjithë lavdinë tuaj.

Sigurisht, nëse është e mundur të punësosh një fotograf profesionist, në një ekip me një stilist/make-up artist – mos hezitoni, fotot do ju vijnë në ndihmë! Gjeni Puna si valltare ose mikpritëseFotografitë profesionale janë të shkëlqyera. fortë> Por nëse kjo nuk është e mundur për momentin, nuk ka rëndësi. Cilësia e imazheve në pajisjet moderne ju lejon të krijoni material të mirë.

Pikë kyçe që duhen marrë parasysh gjatë përgatitjes së imazheve për pyetësorin deri në të gjesh një punë jashtë vendit:

Ndriçim i mirë, mundësisht i butë, dritë dite;

Një sfond modest dhe jo i shndritshëm, në mënyrë ideale nëse është njëngjyrësh, duke mos e shkëputur shikuesin nga bukuria juaj e çuditshme;

Lëkurë e pastër e rregulluar, grim i pastër dhe i lehtë, flokë të pastër dhe të përpunuar bumped font;

Duhet të ketë në në arsenalin e disa fotove të plota, duke zgjedhur rroba që theksojnë figurën tuaj, ju lutemi përjashtoni të brendshmet vulgare, çizmet mbi gju dhe fustanet deri në dysheme në stilin boho;

BUZËQESHJA është një atribut i detyrueshëm, integral, sepse do të krijoni një humor, dhe padyshim që duhet të jetë pozitive, mësohuni të jeni në gjendje të buzëqeshni dhe pa – një aftësi e dobishme, në çdo situatë;

Cilat foto nuk përshtaten saktësisht?

Sipas komenteve, për të punuar si kërcimtare, zonjë në klub jo njëqind dërgojeni:

– foto nga mbrapa, 3 km nga subjekti , duke veshur syze, në sfondin e qilimave / bufesë dhe sendeve të tjera të brendshme të gjyshes, me veshë / zemra / gjuhë me një mbivendosje të madhe filtrash dhe photoshop, duke shtrembëruar realitetin përtej njohjes (mbani parasysh nëse nuk jeni njohur pas mbërritjes – do të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të ndihmuar).

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должен заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостесом важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал