Çfarë janë privatët?

Një balerin privat nuk është thjesht një kërcim erotik, është një kërcim që zgjon një stuhi fantazish dhe dëshirash të një mysafiri të klubit. Në agjencinë tonë, intimiteti dhe manifestimet e saj janë të ndaluara. Niveli i aksesueshmërisë varet drejtpërdrejt nga modeli i vajzës.

Një nga komponentët kryesorë të të ardhurave të kërcimtarëve të striptizit.

Si funksionon? Le të themi se ju pëlqeu i ftuari i klubit. Ai pa një krijesë të bukur të këndshme duke kërcyer jashtëzakonisht bukur në skenë. Ai është i kënaqur dhe i magjepsur. Epo, nëse doni të prekni të bukurën, duhet të paguani. I ftuari paguan klubin dhe, në përputhje me rrethanat, ju për kohën që ai dëshiron të kalojë me ju.

KUJTJE. NË TË GJITHA BARET, PUBET, KLUBET TONA, INTIM ËSHTË RREGULL NDALOHET, DHE CDO MANIFESTIM I TIJ.

Gjithçka varet nga ju dhe dëshirat e të ftuarit. Ju mund ta kaloni këtë kohë ashtu siç vendosni ose bini dakord. Le të themi se ju kërceni dhe bëni një kërcim seksi për të. Si opsion, ju porosisni shampanjë, pije, ushqim dhe thjesht flisni me të këtë herë, njiheni me njëri-tjetrin. Edhe këtu, gjithçka varet nga ju dhe aftësia juaj për të qenë interesant, jo i mërzitshëm, një bashkëbisedues i mirë ose thjesht një dëgjues. Në thelb, gjithçka varet nga vajza dhe nga mënyra se si ajo e vendos veten. Ju vetë tregoni se çfarë është e mundur me ju dhe çfarë jo. Shpesh në privat mund të kërkoni një bakshish të mirë.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал