A është e mundur të kombinoni punën dhe kohën e lirë në vendpushimet e Spanjës? A ka kohë për këtë dhe a lëshojnë shefat?

Po, sigurisht, Mundësia për t’u çlodhur në brigjet e Andaluzisë është një avantazh i padiskutueshëm kur zgjedh një kontratë në Spanjë . Për shembull, baret në El Ejido ofrojnë akomodim falas brenda distancës në këmbë nga plazhet dhe orari është punë në Spanjë për vajza deri në 4 të mëngjesit – ju lejon të flini dhe të bëni banja dielli, sepse në kohën e lirë vajzat nuk kufizohen në lëvizjet e tyre nga askush.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Для работы в клубах Сеула девушкам часто нужны коммуникабельность, привлекательный внешний вид, готовность общаться с разнообразными гостями и танцевать в клубах.

Корейцы идут в клубы расслабляться, поэтому важно владеть хотя бы английским.

Танцовщицы в клубах Сеула могут зарабатывать различные суммы, в зависимости от клуба и условий контракта. В среднем 3000 долларов.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds