Nga çfarë varen të ardhurat nga kontrata?

Modelet fillestare mund të fitojnë nga 1000 dollarë. Fitimet varen nga shumë faktorë. Fillimisht duhet të përcaktoni qëllimin tuaj për të qenë në kontratë. Kjo do të ndihmojë në përcaktimin e ritmit të punës dhe të njerëzve që duhet të të rrethojnë.

1) Erdha të rri, të shoh vendin dhe një rrogë standarde më mjafton;

2) E vendosa veten për të ardhura të larta.

Nëse ju pëlqejnë emocionet dhe përvojat e reja, do të jetë interesante për ju me djemtë e rinj. Nëse keni nevojë për të ardhura dhe dhurata të mira, atëherë kërkohet edhe një burrë i moshuar. Ju nuk keni pse të dilni në një takim me princin e parë që takoni! Lëreni të shkojë fillimisht në klub dhe më pas do ta kuptoni vetë nëse është e mundur të dilni jashtë apo restorant me të fare. Mos harro! A je në punë. Dhe ai e di që ju jeni në punë! Dhe nëse nuk e dini, është më mirë për ju, atëherë shumica e atueve janë në duart tuaja. Kjo është një lojë e madhe! A mund ta magjepsni atë dhe ai të pretendojë se ju beson? Gjëja më e rëndësishme është rezultati i punës suaj, të ardhurat tuaja. Përcaktoni qartë se kush jeni në këtë zinxhir! Predator, kafshë ahengjeje ose pre.

Predator – fiton shumë falë strategjisë së duhur në marrëdhëniet me burrat.

Kafshë feste. fortë> – punon për hir të pagës minimale, por i pëlqen të shikojë diçka të re dhe interesante.

Viktimë – një budalla tjetër që do t’i besojë vizitorit të klubit, i cili shkoi. , shkon dhe do të shkojë atje për vajza të reja.

Zgjedhja është e juaja!)

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал