Ku mund të fitoni më shumë?

Sa do të fitojë një vajzë varet nga një sërë faktorësh. Kryesorët janë pamja e jashtme, aftësia për të komunikuar dhe shprehur në mënyrë aktive, dhe, natyrisht, kontrata e duhur. Sipas statistikave, ju mund të fitoni një punë zonjë:

1500-1800 dollarë në muajnëse vajza zgjedh kontrata në Turqi, Gjeorgji, Armeni, destinacione të largëta me një nivel mesatar popullariteti midis turistëve të pasur;

2000- 3400 USDpër ata që punojnë në Spanjë, Maqedoni, Jordani, punësohen në klube nate dhe bare në Qipro, Singapor dhe Korenë e Jugut.

Nëse jeni të interesuar për një punë me pagesë më të lartë për vajzat jashtë vendit, mund t’i kushtoni vëmendje vendeve të lira të kërcimtareve strip. Në Afrikën e Jugut, Greqi, Gjermani, Shqipëri, Zvicër, si dhe në Maltë, vajzat që kërcejnë strip fitojnë nga 3000 dollarë amerikanë në muaj e më shumë.

Për të gjetur kontratën perfekte për veten tuaj, është nuk mjafton për të studiuar statistikat e fitimeve dhe për të përcaktuar më të madhin. Në çdo vend, në çdo klub ka një sërë kërkesash për aplikantët, tipare të mentalitetit dhe një sërë nuancash të punës. Duhet të lidhni saktë aftësitë tuaja, të dhënat e jashtme dhe talentet tuaja me dëshirat e punëdhënësit – atëherë kontrata do të jetë fitimprurëse dhe do të lërë një përshtypje të këndshme.Kjo është arsyeja pse Agjencia Prestige. menaxherët zgjedhin kontratat individualisht për secilën vajzë .

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал