A do të më hiqet pasaporta pas hyrjes?

Asnjë. Agjencia Prestige Model nuk sekuestron asnjëherë dokumente vajzave.

As agjencia dhe as klubi nuk do t’ju heqin pasaportën.

Do ta dini paraprakisht në cilin institucion, në çfarë kushtesh dhe për sa kohë do të punoni. Gjithçka do të tregohet në kontratë, një kopje të së cilës vajzat e marrin në dorë.

Të dhënat e pasaportës do të kërkohen kur të lidhni një kontratë, por vetë dokumenti do të mbetet gjithmonë me ju.

wa2 viber2 telegram2

Komentet janë të mbyllura.

Pyetje dhe pergjigje

Для работы в клубах Сеула девушкам часто нужны коммуникабельность, привлекательный внешний вид, готовность общаться с разнообразными гостями и танцевать в клубах.

Корейцы идут в клубы расслабляться, поэтому важно владеть хотя бы английским.

Танцовщицы в клубах Сеула могут зарабатывать различные суммы, в зависимости от клуба и условий контракта. В среднем 3000 долларов.

Модельное Агентство Prestige


переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал

This will close in 26 seconds