KU ËSHTË MË LEHTË PËR RUSËT TË SHKOJNË NË KNSULLATËN AMERIKANE

“Lufta e sanksioneve” dhe sezoni i afërt i festave e kanë bërë procesin e marrjes së vizave amerikane shumë më të vështirë për rusët. Pa hezitim Prej rreth një viti, rusët aplikojnë për vizat e lakmuara në një vend të tretë, por situata po nxehet, një Rusi multimilionëshe po bllokon fluksin e turistëve vendas dhe kuotën e vizave. për jorezidentët po reduktohet. Kështu, për shembull, në Armeni, Gjeorgji dhe Estoni – tani ju mund të merrni një vizë vetëm duke u regjistruar për një intervistë – në mes të gushtit dhe më vonë. Gjatë hulumtimit personal mbi statistikat e historisë së vizave të vendeve afër Federatës Ruse, u arrit të zbulohej se mënyra më e lehtë për të marrë një intervista dhe marrja e një vize do të ishte në Azerbajxhan, Kazakistan, Poloni dhe Republikën Çeke, ku ka data të lira edhe për prill-maj. Informacioni përhapet jashtëzakonisht shpejt. , kështu që nëse po planifikoni një udhëtim në shtete, ju rekomandojmë të mos vononi dhe të bëni hyrjet tuaja sa më shpejt që të jetë e mundur.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должна заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостес важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал