Si të punoni me një agjenci?

Si ta bëni rrugën drejt suksesit dhe ndryshimit efektiv, ku të filloni?

Për t’u konsideruar për vendin e lirë të zgjedhur, ju duhet të ndërmerrni disa hapa të thjeshtë: 1. Zgjidhni një Kontrata, vendet e lira të punës dhe kushtet e punës, zgjidhni vendin dhe kontratën e dëshiruar. 2 Zgjidhni një menaxher. 3. Plotësoni formularin në faqe Kujdes! Duke plotësuar formularin, ju konfirmoni se jeni mbi 18 vjeç! Pyetësori duhet të përmbajë informacion të besueshëm për ju: përvojën e punës, detajet e kontaktit, pamjen dhe parametrat. Fotografitë duhet të përputhen me pamjen tuaj aktuale. Përdorimi i Photoshop-it dhe redaktuesve të tjerë grafikë është i ndaluar. Mos harroni se fotot dhe profili juaj janë burimi i vetëm i informacionit për ju për punëdhënësin! Fotot nuk duhet të jenë foto grupore, me syze të zeza, kapele, etj. 4. Kush të bëjë pyetje? Sipas të gjitha kushteve të kontratës, menaxheri do t’ju konsultojë në detaje dhe do t’ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja.

A tarifojmë për shërbimet tona?

Jo, të gjitha shërbimet e këshillimit për punëkërkuesit janë absolutisht falas

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал