Model Prestige Model Agency pushton Stambollin

Prestige Model Agency e njeh Olya Lysenkon për një kohë të gjatë, por ne mundëm të “regjistronim zyrtarisht marrëdhënien tonë” më 09 dhjetor 2018, kur Olga fluturoi në Stamboll për një kontratë modelimi. Menaxherja jonë dhe rezervuesi i modelit me kohë të pjesshme e përballoi shpejt detyrën e saj në zgjedhjen e një agjencie dhe lidhjen e një kontrate. Dhe tashmë 10 ditë pas kërkesës së Olya – ajo u takua në Star Model Istanbul. Dëshiroj të vë në dukje dhe falënderoj modelen për zellin dhe qasjen e përgjegjshme ndaj punës. Star Model është shumë lajkatare për vajzën dhe aftësinë e saj për të akorduar në mënyrën e duhur dhe për t’i dhënë 200% punës. Kjo është një punë e madhe, dhe megjithë brishtësinë e jashtme të Olya, ajo përballon në mënyrë adekuate detyrat e saj. Dhe Agjencia Prestige Model vazhdon të mbikëqyrë çështjet e saj, deri në momentin që ajo largohet nga shtëpia. Dëshiron të provosh veten si modele ndërkombëtare? Na shkruani, plotësoni formularin në faqe, ndoshta ne po ju kërkojmë! Bëhuni i pari që dini për ngjarjet, abonohuni në kanalin tonë në Telegram

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Женщинам и девушкам Украины, Прибалтики, России, Молдовы и других стран доступно трудоустройство в Косово в качестве хостес на консумации, танцовщиц, вокалисток, аниматоров.

В среднем за одну смену только на чаевых девушки могут заработать 100 € и больше. Ставка за смену намного выше, чем в других странах Европы и составляет 40-90 €.

Основной задачей девушек, работающих на консумации в Монголии, является обеспечение общения и создание атмосферы веселья для гостей ночных клубов и баров.Посетители оплачивают возможность общения с этими девушками, угощают их выпивкой. Это способствует увеличению выручки, при этом девушки получают часть выручки как свою оплату.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал