Duke bërë një kontakt

Një nga parakushtet për punësim në klube është nënshkrimi i kontratës së punës. Kontrata e punës është një marrëveshje midis një punonjësi dhe një punëdhënësi, sipas kushteve të së cilës, punonjësi merr përsipër të kryejë punën e përcaktuar në këtë marrëveshje, në varësi të rregulloret dhe rregullat e brendshme të punës, dhe punëdhënësi të paguajë pagesën e pagave dhe të sigurojë kushtet e punës të përcaktuara me këtë marrëveshje. Kur nënshkruani një kontratë me Prestige Model Agency, duhet: 1. Të nënshkruani një kontratë pune që specifikon detyrimet e palëve, kushtet e punës, kushtet e jetesës, pagat dhe pika të tjera të rëndësishme. Një kontratë pune, si një vizë pune, hartohet dhe nënshkruhet përpara se të udhëtoni jashtë vendit. 2. Do të merrni informacion të qartë për vendin e punës, pagën, kushtet e punës. 3. Ju do të merrni kontaktet e punonjësve tanë dhe mund t’i kontaktoni ata dhe të bëni pyetjet tuaja në kohë reale dhe të merrni përgjigje për pyetjet tuaja. Të gjitha klubet tona janë verifikuar dhe licencuar. Me ekipin e Prestige Model Agency, ju jeni në duar të sigurta dhe të sigurta! Besojuni profesionistëve.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должна заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостес важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал