LAJM I MADH! TANI ËSHTË MË LEHTË DHE MË E GJITHSHËM TË APLIKONI PËR SHENGEN. PËR KËTË NUK ËSHTË E NEVOJSHME TË Fluturosh në Moskë.

Gjeografia e qyteteve po zgjerohet. Hapja e vizave Shengen: Francë, Itali . Qytetet për të aplikuar: Moskë; Shën Petersburg; Kazan; Rostov; Yekaterinburg; Vladivostok; Nizhny Novgorod; Novosibirsk, Krasnodar dhe të tjerë. Ne ju ofrojmë një paketë të plotë dokumentesh për dorëzim, ju duhet vetëm një pasaportë e huaj Çmimi 160 € Përgatitja e paketës – jo më shumë se një ditë. Konsideroni 3-5 ditë Nëse planifikoni të hapni një vizë nëpërmjet nesh, shkruani menaxherit tuaj personal.   Asistencë për viza në Singapor : Vizat përpunohen nga distanca: ju mund të aplikoni nga kudo qytet dhe çdo vend ! Ne ju ofrojmë një paketë të plotë dokumentesh për dorëzim, ju duhet vetëm një pasaportë e huaj Kosto 160$. Përgatitja e paketës – jo më shumë se një ditë. Konsiderohet 3-5 ditë. Nëse planifikoni të hapni një vizë nëpërmjet nesh, shkruani menaxherit tuaj personal.

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал