Punë jashtë vendit për një vajzë. Çfarë opsionesh?

rabota_za_graniceyQë nga fëmijëria, ne jemi të rrethuar nga stereotipe, njëra prej të cilave lidhet me punën – zakonisht besohet se puna është një rutinë pesë ose gjashtë ditë në javë, dhe kështu për njëmbëdhjetë muaj, dhe vetëm të dymbëdhjetën mund t’ia kushtojmë pushimit. Duke jetuar jetën e tyre sipas një orari, shumë as nuk dyshojnë se gjithçka mund të jetë krejtësisht ndryshe. Kjo nuk do të thotë se puna në zyrë është e keqe. Por ia vlen të pyesni veten: a jam plotësisht i lumtur në këtë punë? A më mjaftojnë liria dhe paratë që mund të më japë zyra? Por pushimet që prisni si një festë e madhe, për të shpërthyer më në fund me pushime jashtë vendit, mund të bëhen për ju një realitet i përditshëm dhe jo një ëndërr e përvitshme – shijoni çdo ditë peizazhe, pamje, ushqime ekzotike dhe njohje të reja. Puna jashtë vendit për një vajzë mund të jetë e drejtimeve të ndryshme dhe në fusha të ndryshme, por punët më fitimprurëse janë në biznesin e argëtimit, restoranteve dhe hotelerisë. rabota_za_graniceyVajzë e partisë – detyrat e një vajze të tillë përfshijnë krijimin e pamjes së plotë të institucionit. Ajo lëviz nëpër klub dhe sillet tamam si një vizitore tipike: kërcen, shkëmben shaka me të ftuarit e tjerë, flirton. Puna e saj mund të mos jetë e dukshme në shikim të parë, por krijon një atmosferë. Të kërcesh dhe të argëtohesh gjatë gjithë natës, madje edhe të paguhesh për këtë, nuk është keq, apo jo? Zonjë – një vajzë që dëshiron të marrë këtë punë, duhet të jetë e shoqërueshme, me një fjalim kompetent dhe të buzëqeshur. Hosteses punojnë në hotele, restorante, konferenca dhe ekspozita, ata duhet të takojnë dhe të sharmojnë mysafirin. Në hotel ata monitorojnë pritjen dhe dërgimin e mysafirëve, si dhe shpërndarjen e tyre nëpër dhoma. Në restorant ju takojnë dhe ju përcjellin në tavolinën e porositur. Valltarja Go-go – një vajzë që vallëzon vazhdimisht në podium duke luajtur muzikë, të gjitha lëvizjet e saj janë improvizim, këto janë kërcime në sfond në disko dhe klube. Kriteri kryesor është trajnimi koreografik dhe pamja e bukur. Ky lloj kërcimtari është shumë i popullarizuar jashtë vendit, veçanërisht në Kore dhe Japoni.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должен заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостесом важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал