KUJDES! ESHTE HAPUR REKRUTIMI PER VENDIN E LIRE MENAXHER-KONSULTANTE TE "PRESTIGE MODEL AGENCY"

Nëse ju pëlqen të udhëtoni. Nëse jeni të lodhur duke u ulur në një zyrë të mbytur dhe duke parë të njëjtat fytyra çdo ditë, atëherë oferta jonë është për ju. Agjencia konsulente Prestige Model Agency punëson menaxherë-konsulentë. Ajo që duam nga ju: Baza juaj është e mirëseardhur 8 orë në ditë në internet (e thyer) Punë e palodhur dhe kreativitet Aftësia për të komunikuar me vajza të çdo statusi shoqëror, karakteri dhe temperamenti Rezistencë ndaj stresit Ndjesia e shijes Të folurit dhe të shkruarit kompetent rusisht Aftësi dilni nga çdo konflikt 500+ miq në rrjetet sociale Ajo që ne ofrojmë: Puna në një agjenci me reputacion Orë pune falas Aftësia për të përzënë deri te kontratat tona Mund të punosh nga kudo në botë Aftësia për të fituar nga 300 dollarë deri në pafundësi në muaj. Paga varet vetëm nga ju Do të punoni krah për krah me menaxherë të klasit të lartë Trajnimi i bazave të një menaxheri-konsulent   Përgjegjësitë e një menaxheri konsulent: Kërko për vajza nën kontrata agjencie, duke përfshirë kërkesat urgjente Mbajtja e bazës suaj të përditësuar Duke ditur të gjitha nuancat e kontratës Të kesh informacione për vizat, biletat dhe koston e tyre Konsultimi i vajzave për kontratat e agjencisë Nën mbrojtjen dhe patronazhin e besueshëm të agjencisë dhe specialistëve tanë, ne ndihmojmë vajzat e reja dhe të talentuara të realizojnë potencialin e tyre, të zbulojnë botën dhe të marrin të ardhura të mira. Ne jemi të besuar dhe të respektuar.

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал