KUJDES! ESHTE HAPUR REKRUTIMI PER VENDIN E LIRE TE SCOUT TE NJE AGJENCIE MODELING

Agjencia konsulente Prestige Model Agency punëson vajza aktive dhe pozitive për vendin vakant të një agjencie modelimi. Kjo është një punë për ju nëse: Ju ndjeheni të lirë të filloni një bisedë ( korrespondencë) së pari me të huajt Ke 5-6 orë çdo ditë Të pëlqen të aplikoni mjete të reja rekrutimi Mund të komunikoni me vajza të çdo statusi shoqëror, karakteri dhe temperamenti Ju kurrë nuk do të përplaseni me një person joadekuat Ju keni një ndjenjë shijeje Ju flisni mirë dhe shkruani në Rusisht Ajo që ne ofrojmë: Puna për një agjenci me një reputacion i mirë Orari i lirë i punës Aftësia për të kapur të këqijat tona trakte Mund të punoni nga kudo në botë Aftësia për të fituar nga 300 dollarë deri në pafundësi në muaj. Paga varet vetëm nga ju Ju do të punoni në bashkëpunim me një menaxher të kualifikuar Trajnim bazat e zbulimit Përgjegjësitë e skautizmit: Kërkimi për fytyra të reja (postimi i reklamave në speciale burime, duke ofruar bashkëpunim në mesazhet personale në rrjetet sociale) Mbajtja e faqeve në rrjetet sociale Nën mbrojtjen dhe patronazhin e besueshëm të agjencive tona dhe specialistëve tanë, ne ndihmojmë vajzat e reja dhe të talentuara të kuptojnë potencialin e tyre, të zbulojnë botën dhe të marrin të ardhura të mira në këtë kohë të vështirë. Ne jemi të besuar dhe të respektuar.

wa2 viber2 telegram2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pyetje dhe pergjigje

Хостес должна заботиться о комфорте гостей в заведении, удовлетворяя их требованиям и запросам, приветствовать и сопровождать людей к столикам, управлять бронированием мест, обеспечивать правильное распределение посетителей, и в целом, создавать приятную атмосферу и первое положительное впечатление о месте.

Для работы хостес важно обладать отличными коммуникативными навыками и знанием английского языка, даже если наниматель из СНГ, поскольку общаться придется не только с местными жителями, но и туристами. Не менее важны презентабельный внешний вид, грамотная речь и хорошая дикция. Детали можно уточнить у менеджеров нашего агентства.

Зарплата хостес зависит от множества факторов, включая страну трудоустройства, класс заведения, опыт работы и уровень обслуживания. В среднем хостесы могут зарабатывать от 7 до 15 долларов в час, плюс чаевые. В некоторых эксклюзивных ресторанах и ночных клубах ставка бывает в разы выше. В среднем зарплата хостес за рубежом колеблется от 3000 до 4500 долларов США в месяц.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
 
Модельное Агентство Prestige
 
 
 
 
Модельное Агентство Prestige
переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
 

Перейти на канал