Išbaigimas yra darbas dėl malonumo

Šokate naktiniame klube, atsipalaiduojate ir mėgaujatės atmosfera. Prie baro tave pavaišina vaikinas ir prasideda pokalbis. Galbūt apsikeisite puslapiais socialiniuose tinkluose, o gal tai bus tiesiog įdomus pokalbis ir maloni pažintis… Standartinė situacija, ar sutinkate? Vartojimas yra populiari pramogų pramonės tendencija. Paslauga apima išskirtinai malonų merginų ir vyrų – įstaigos svečių – bendravimą. Mergaitės uždarbis apima ir fiksuotą tarifą, ir procentą skanėstų. Vartojimas šiek tiek panašus į darbą šeimininkė. Vienintelė išimtis yra vyro bendravimo / vakarienės / palydėjimo įmonėje paslauga, o tai reiškia, kad mergina yra tik įstaigoje (keliauti į kitas vietas griežtai draudžiama). Pateikta paslauga populiari užsienyje. Daugelis merginų šią veiklą renkasi ne tik vasaros laikotarpiui, bet ir kaip nuolatinį darbą. Siekiant išsklaidyti mitas Nusprendėme apsvarstyti visus darbo niuansus ir ypatybes. Naktinio klubo vartojimas

Kas yra klientai: kas domisi šia paslauga?

Dauguma klientų yra vyrai, turintys aukštą socialinį ryšį ial statusas. Pagal psichologinį kliento portretą iš karto galima pasakyti taip: neįdomu gaišti laiką „nesėkmingai medžioklei“.

  • Prioritetas – ne intymūs santykiai, o įdomus, protingas pokalbis.
  • Pagrindinis noras – gerai praleisti vakarą , pabrėžti savo svarbą ir savigarbą, jausti paklausą.
  • Rinkdamiesi įstaigas vyrai iš pradžių žino, koks vartojimas yra. Taip galima išskirti klientus, kurie tikisi tęsti vakarą už įstaigos ribų.

    Paklausa ir pasiūla: kurios merginos gali gerai uždirbti?

    Užbaigimas yra darbas, kuriame mergaitėms keliami įvairūs reikalavimai. Pagrindiniai yra:

    • Amžius – nuo 18 iki 30 metų (tačiau dažnai pasitaiko išimčių, jei mergina yra prižiūrėta, puikiai atrodo ir gali palaikyti pokalbį).
    • Augtis – nuo 160 cm
    • Figūra įtempta (vyrišką išvaizdą traukia ir lieknos, ir išlinkusios merginos).
    • charakterio bruožai – bendravimas, gebėjimas palaikyti pokalbį, humoro jausmas, teigiamas požiūris.

    Vaizdui nėra jokių aiškių apribojimų. Kaip rodo praktika, daugelis vyrų vis dar teikia pirmenybę moteriškai, elegantiškai, bet stilingai išvaizdai. Nepageidaujami elementai – auskarai, egzotiškos šukuosenos, didelės tatuiruotės. Bet tuo pat metu, jei mergina turi natūralų magnetiškumą ir nemažai kitų privalumų, įstaigos administracija pasirengusi merginą laikyti išimtimi.

    Ką apima užbaigimo paslauga?

    Pagrindinė merginų, pasirinkusių laisvą darbo vietą, užduotis a> yra sukurti šventinę atmosferą, parodyti susidomėjimą. Ką siūlo pateiktas užimtumas:

    • Bendravimas su klientu.
    • Bendra vakarienė įstaigoje, kurioje registruota mergaitė.
    • Palydėjimas verslo vakarienėse, kompanijoje (įstaigoje, į kurią mergina yra priskirta).
    • Linksmai, pavyzdžiui, šokiai.

    Tai yra visas leistinų dalykų sąrašas. Atkreipkite dėmesį, kad merginai draudžiama išeiti iš įstaigos darbo metu. Net jei jus labai domina vyras, jis negalės jūsų „priversti“ eiti su juo. Vartojimas reiškia saugumą ir nuolatinį sargybinių stebėjimą. Faktas iš asmeninės patirties: prieš pradedant darbą , merginai pateikiamas sustojimo sąrašas, į kurį susitelkusi ji gali nustoti bendrauti su klientu. Dažnai sustojimo sąrašas sudaromas individualiai, tačiau yra standartiniai draudimai: liesti, netinkami pasiūlymai, priekabiavimas, įžeidinėjimai ir grubumas. Prieš pasirašydami sutartį turėtumėte išsiaiškinti šiuos dalykus su vadovu ir atidžiai perskaityti sutartį.

    Pabaiga: kas tai yra saugumo požiūriu

    Pateikiamas darbas yra bendradarbiavimas su institucija, kuris būtinai apima sutarties pasirašymą. Oficialus verslo santykių užtikrinimas – garantija dviem pusėms iš karto: mergaitei ir įstaigai. Pasirašydami sutartį galite būti tikri dėl šių dalykų:

    • Niekas negalės jūsų pasiimti / pasiimti iš įstaigos.
    • Jūs visada esate prižiūrimi apsaugininkų, kurie rūpinasi jūsų saugumu.
    • Įstaiga/įmonė neatims paso ir dokumentų (bendradarbiavimas nėra vergovė, tai tik merginos noras).
    • Išsaugosite galimybę nutraukti sutartį, jei darbdavys pažeidė įsipareigojimus.
    • Ne darbo valandomis galite užsiimti pomėgiais, atsipalaiduoti, vykti į ekskursijas, sužinoti daugiau apie šalies kultūrą ir istoriją (jei dirbate užsienyje).

    Kita paslaptis – geras vadovas. Apibendrinant, vadovo darbas panašus į vadovo darbą modelių agentūroje. Tai Jūsų atstovas, kuris turėtų suteikti maksimaliai naudingos ir reikalingos informacijos, nurodykite visas sutarties ypatybes ir niuansus. Kur turėsite dirbti?

    Vartojimas užsienyje paklausiausias JAV, JAE, Azijoje ir Europoje. Darbams pasirenkamos populiarios ir garbingos įstaigos, turinčios mokią auditoriją. Pažvelkime į populiariausius darbo variantus.

    Bare

    Labiausiai pageidaujama paslauga yra baros užbaigimas. Čia merginos privalo būti natūralios, atsipalaidavusios ir lengvos. Svarbu, kad pavyktų tapti įdomiu pašnekovu ne tik besišypsančiam ir pozityviai nusiteikusiam žmogui, bet ir vyrui, kuris vienas geria viskį ir galvoja apie ką nors liūdno. Baro klientų privalumai:

    • Jokių didelių lūkesčių ar reikalavimų = nepretenzingumas.
    • Domimasis tik pokalbiais, o ne bet kuo kitu.
    • An galimybė per vieną vakarą uždirbti gerą procentą iš kiekvieno gėrimo.

    Dirbdami bare visada galite rasti žmogų, kuriam reikia malonios kompanijos, gero pokalbio.

    Klube

    Darbas klube iš pradžių reiškia, kad reikia „prisijungti“ prie linksmybių, džiaugsmo ir šokių atmosferos. Viena iš problemų yra sunku užmegzti pokalbį, nes tai trukdo garsi muzika. Nepaisant to, yra ir kitų klubo atmosferos privalumų:

    • Galimybė užmegzti kontaktą atvira forma ir pademonstruoti visą moteriško žavesio jėgą, figūros žavesį ir tinkamai parinktą aprangą.
    • Nereikia kęsti nuobodžių ir kartais varginančių pokalbių, kurie gali nuvesti į aklavietę.

    Darbas klubuose yra puiki alternatyva tiems, kurie mėgsta vakarėlius ir vakarėlius. Štai kodėl šis darbas dažnai pasirenkamas draugais vasaros uždarbiui. Linksmas, ryškus ir pelningas.

    Restorane

    Ne pati populiariausia, bet pelninga „vieta“. Čia merginoms reikia visų flirtavimo įgūdžių. Dažna istorija: mergina viena salėje (prie stalo ar baro), traukia vyras su akimis ir išnaudoja visą savo žavesio galią “Vyras, žinoma, atkreipia dėmesį ir atsisėda prie tavęs, vaišina gėrimais, maistu. Pagrindinis tokio vartojimo privalumas yra pradinis vyro susidomėjimas. nereikia siekti jo palankumo pokalbiu ar šmaikščiu pokštu.

    kaljano bare

    Merginos pareigoms, be standartinių, gali prireikti gebėjimo įmušti kaljaną, išsivirti ir užsipilti arbatos ar kavos. Mergina gauna procentą nuo kiekvieno kaljano, užsakyto patiekalo ir jos skanėstų.Dėl kaljano rūkymo taip pat iš anksto deramasi su vadovu.

    Darbas užsienyje: vartojimas ir pajamos

    Atmosfera ir uždarbis yra pagrindiniai dalykai, kurie traukia merginas iš viso pasaulio į šį darbą. Pažiūrėkime, iš kokių komponentų susidaro pajamos:

    • Lažybas nustato kazino ir deramasi iš anksto. Dažnai jo suma svyruoja nuo 30 USD iki 150 USD, o kartais net daugiau, jei mergina per vakarą išleidžia keletą sėkmingų užbaigimų (1 suvartojimas = 1 įsigytas gėrimas).
    • Kiekvieno išgerto gėrimo ar skanėsto procentas. Pavyzdžiui, už kiekvieną kokteilį, kuriuo mergina vaišina vyrai, ji gauna iki 15-20% jo vertės, o likusi dalis atitenka įstaigai Vidutiniškai iš kiekvienos taurės mergina gauna nuo 2 USD iki 20 USD, tačiau gana dažnai vyrai pasimėgauti renkasi šampano butelį. Tokiu atveju galite uždirbti 200 USD.

    Kas yra privatus bendravimas? Tai viena iš paslaugų, kai bendraujate su klientu 1 prieš 1 įstaigoje, kurioje nėra taip triukšminga. Tai gali būti, pavyzdžiui, poilsio zona. šiuo atveju tarifas padidėja ir gali svyruoti nuo 20 USD iki 50 USD, o kartais ir daugiau. Vidutiniškai per mėnesį pasirodo uždirbama iki 3000 USD, neįskaitant arbatpinigių, „privataus“ bendravimo. Jei dirbate svečioje šalyje, tai to užtenka ne tik pailsėti, bet ir pasiimk šiek tiek kapitalo .

    Kas ar merginoms yra tabu?

    Bendradarbiavimas su įstaiga yra 2 suinteresuotų šalių susitarimas. Jūsų saugumui užtikrinti administracija taip pat turi nemažai reikalavimų ir taisyklių:

    • Draudžiama vartoti narkotikus tiek darbo metu, tiek po jo.
    • Darbo vietoje gali būti uždrausta vartoti alkoholinius gėrimus (arba nustatyti tam tikrą limitą, pvz., 1-2 stiklines).

    Kyla klausimas – kaip tada būti, jei daug vyrų vakaro metu vaišina kokteiliais. Kiekvieną merginą stebi keli žmonės, tarp jų ir barmenė. Kad situacija neišeitų nekontroliuojama , vietoj alkoholio pilami mergaičių nealkoholiniai analogai, kurie vizualiai nesiskiria nuo įprastų kokteilių.Tai leidžia be vargo atlikti išbaigimą, mėgautis atmosfera.Vakaro pabaigoje visos merginos nuvežami į vietas, kur jie gyvena.Paprastai tai yra viešbutis.

    Kodėl pasirinkau užbaigimą?

    Man buvo 23 metai ir tai buvo ilgai laukta kelionė į JAE su mano mergina. Ką čia daryti slepe, mes ant jo sutaupėm beveik visus metus. Natūralu, kad nenorėjome išleisti visų pinigų. Na, čia prekybos centrų sostinė. Be parduotuvių mėgdavome ir klubuose pabūti .. Nustebau, kai sužinojau, kad už susitikimus ir bendravimą su vyrais galima užsidirbti pinigų. Iš pradžių man buvo tiesiog įdomu, kaip tai veikia. Tada įsijungė „sportinis pomėgis“. Anglų kalbą mokėjome patenkinamu pokalbio lygiu, todėl nusprendėme tai išbandyti. Taigi tiesiog susidomėjimas išaugo į mano pagrindinis pajamų šaltinis po 4 mėnesių persikėliau į Dubajų. Be gerų pajamų, atradau ir kitų tobulo darbo privalumų:

    • Kalbos praktika. span>

    Per tą laiką taip patobulinau anglų kalbą, kad kalbu gimtąja kalba. Tai puiki kalba praktika.Beje, šiuo metu mokausi arabų kalbos.

    • Bendravimas.

    Bendravimas – tai pažintys, o kartais ir labai naudingos pažintys. Per tą laiką bendravau su verslininkais, politikais, Vladu savos produkcijos dace, gydytojai, sportininkai. Savo darbo dėka galėjau lankytis įdomiuose renginiuose, pasirodymuose (visiškai nemokamai).

    • Reputacijos išsaugojimas.

    Aš niekada nebuvau diskriminuojamas. Tai ne palyda, ne intymios paslaugos. Visuomenėje esate suvokiamas kaip sau lygus lygis, todėl niekada nesusidūriau su pašaipa, grubumu ar priekaištais.

    • Plėsti. mano horizontai .

    Sunku nuolat gyventi naktiniu grafiku, todėl restoranas sudaro asmeninį tvarkaraštį, kad yra laiko normaliam gyvenimui. Per tą laiką spėjau aplankyti įvairias šalis, atidaryti savo nedidelį verslą. O svarbiausia – savo hobį paverčiau darbu. Man patiko leisti laiką su draugais, šokti, linksmintis ir gyventi maloniai. Taip ir atsitiko. Dabar šis darbas man teikia džiaugsmą, geras pajamas ir galimybę gyventi taip, kaip visada svajojau. Taip, tai yra darbas, ir aš su juo elgiuosi atsakingai. Bet tai netrukdo man džiaugtis, mėgautis ir su malonumu vaikščioti, bendrauti su žmonėmis.

    wa2 viber2 telegram2
    5 2 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments

    Jautājumi un atbildes

    Dienvidāfrikas klubā Teazers Rivonia ir vakance striptīza dejotājiem. Pat ja jums nav pieredzes, neuztraucieties - viņi ir gatavi jūs apmācīt un pastāstīt visu, kas jums jāzina par darbu klubā. Kluba vadītāji aicina pievienoties savam kolektīvam meitenes vecumā no 20 līdz 35 gadiem, vismaz 165 cm garas, ar labām angļu valodas zināšanām un pievilcīgu izskatu.

    Ja jūs interesē šī iespēja, nevilcinieties sazināties ar konsultāciju aģentūras vadību, lai uzzinātu Teazers Rivonia adresi un sīkāku informāciju par personāla atlases procesu un prasībām kandidātiem.

    Striptīza dejotājiem klubā nav fiksēta cenrāža. Mūsu dejotājiem ir īpaša samaksas sistēma, lai mudinātu viņus dejot vairāk un seksīgāk. Meiteņu nopelnītā nauda par deju priekšnesumiem un komisija no šampanieša pārdošanas pieder pašai dejotājai. Tomēr nedēļas beigās katrai meitenei ir jāmaksā klubam komisijas maksa 2400 ZAR.

    Svarīgi arī atzīmēt, ka dejotājiem ir iespēja saņemt padomus no mūsu viesiem. Pirms dzeramnaudas paņemšanas dejotāji klubam atdod 25% vai 35%. Tādējādi katras dejotājas ienākumi ir tieši atkarīgi no deju skaita, ko viņa izpilda vakara laikā. Vairāk informācijas var iegūt, izlasot Teazers Rivonia recenzijas, kuras atstājušas tur strādājošās meitenes.

    Pieaugušo kluba Teazers Rivonia dejotāju apģērba kods nozīmē spilgtu un drosmīgu stilu. Meitenēm jārūpējas par spilgtu grimu un frizūru, kas attēlam piešķir ekstravaganci, seksualitāti un pārliecību. Obligātajā apģērbā ietilpst sloksnes apakšveļa, sloksnes kleitas un augstpapēžu kurpes.

    Teazers Rivonia Sandton South Africa arī rīko tematisku ballīti katru trešdienu. Neona ballītes laikā neona elementiem jābūt dejotāja tērpa galvenajam akcentam. Tāpēc iesakām iepriekš pārbaudīt Teazers Rivonia kontaktus ar vadītāju un noskaidrot informāciju par gaidāmajām tematiskajām ballītēm un sagatavot atbilstošus tērpus. Tas palīdzēs piesaistīt viesu uzmanību ar savu stilīgo izskatu, kas nozīmē, ka viņi viegli šķirsies no naudas.

    Модельное Агентство Prestige


    переходи на наш тг канал и будь в курсе самых последних новостей и горячих вакансий
     

    Перейти на канал

    This will close in 26 seconds

    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x